2009 Ekim Anneleri

slm kıslarrr nasılsınız bakalım..ben günlerdir giremiyorum biraz gecmişe baktım da cok var hepsini okuyamadım..resimfalan diyorsunuz..ben de bakabilirmiyim nerden bakacam..

Fatossssss bu zuzu benden intikam almis birsey desene kiz suna :)))))))))) zuzu alacagin olsun senin aklina uyanda suc :))))))) sapik zuzu zamani gelince bende alirim bunun karsiligini gorursun sen :)))))))))))))

çok kolay gaza geldin kızımm:)) hürremin topicini bi gönderdim kız coştu hemen koydu :)) olsun kuzum olsun ...arada siwrildiydin ay hoş olurmu ki bilmemki diye törpüledikkk kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

:)))) ben hic birseye duskun degilim :)) ne et ne baska birsey ne olursa yemege gayret ediyorum ama canimda pek istemiyor zaten daha hamile olali tek bir gr bile almamisim :)))))))))

kiz niye kafayi yiyorsun ben size yazi tura atmadim mi :)))))) eee daha dusunuyorsun dedigim cikarsa ne olacak kaydirigubbakcemile3

sen erkek dedin onu saymıyom bi daha at yanlışlık olmasın :))))

slm kıslarrr nasılsınız bakalım..ben günlerdir giremiyorum biraz gecmişe baktım da cok var hepsini okuyamadım..resimfalan diyorsunuz..ben de bakabilirmiyim nerden bakacam..

a,selam seldus hosgeldin canim , nasilsin ? rahatsizligin gectimi ? ..

resimlere bakmaaaaaaaaaaaa hic bakmaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))

bak bak seldus oraya bakan cosuyor ona gore sapiklarin elinden kurtulamazssin sonra :sm_cool:

çok alıngan çok hassasim :))) hastayım sanırım

ayyy kiyamam :)) normaldir bende oyleyim heran degisebiliyor insan hamilelikle kimi zaman cok duygusal olabiliyor kimi zaman kirilgan ve bazende cok sinirli sabirsiz olabiliyor tabi bunlar bildiklerim ve kendi yasadigimdan :)) ama neseli ol bak güllllll ki güller acsin yüzünde sen gulersen bebeginde cok guler yuzlu bir bebek olur :teytey:Şeniz

nörüyonuz kıslarrrr yimek yedim karnım çatlcıak şimdi gene yaaaaa

ya patrona mail atıcam 4 de çıkmak için izin isticem artık izin istemekten fenalık geldi yaaa ıyyyy

pancitaaaaaaaaa beles bir defa olyuor sekerim :))))))))))) atarim kiz sonra iki gun sonra atayim 24 saat sonra aradan vakit gecmesi gerekiyor test sonucunu iyi almak icin :))))))))

yaa bende yemek yicem de yine ne yesem diye kara kara düşünüyom çorba istiyo canım ama birde onla doymaz 2 saat sonra acıkırsam yinemi yemek söylicem aman yaa evde olsam keşke

a,selam seldus hosgeldin canim , nasilsin ? rahatsizligin gectimi ? ..

resimlere bakmaaaaaaaaaaaa hic bakmaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))

bak bak seldus oraya bakan cosuyor ona gore sapiklarin elinden kurtulamazssin sonra :sm_cool:

baktım ama 2 kişinin göbüsü var orda sizin de var mı ner de ben cosmaaaam :))))

pancitaaaaaaaaa beles bir defa olyuor sekerim :))))))))))) atarim kiz sonra iki gun sonra atayim 24 saat sonra aradan vakit gecmesi gerekiyor test sonucunu iyi almak icin :))))))))
cumartesiye kadar attın attın ilkaycım yoksa doktora dicem göremiyosan bile yazı tura at ilkay kadar olamıyomusun beceriksiz doktor diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…