Fatossssss bu zuzu benden intikam almis birsey desene kiz suna :)))))))))) zuzu alacagin olsun senin aklina uyanda suc :))))))) sapik zuzu zamani gelince bende alirim bunun karsiligini gorursun sen :)))))))))))))
kıslar bişi daha duydum az önce erkek anneleri et ürünlerine çok düşerlermiş bende bu ara soğuduydum sabah zorla yiyiom dedimde görümcem dedi sizde de üstüne düşen yada soğuyan varmı ayy kafayı yicem sonunda cinsiyet diye diye :)))
çok kolay gaza geldin kızımm:)) hürremin topicini bi gönderdim kız coştu hemen koydu :)) olsun kuzum olsun ...arada siwrildiydin ay hoş olurmu ki bilmemki diye törpüledikkk kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
slm kıslarrr nasılsınız bakalım..ben günlerdir giremiyorum biraz gecmişe baktım da cok var hepsini okuyamadım..resimfalan diyorsunuz..ben de bakabilirmiyim nerden bakacam..
zuzu cok fenasin cokkkkkk gorursun sen
hosbuldum kalemiti canim sukur iyiyim tatlim sen nasilsin ???????????
:)))) ben hic birseye duskun degilim :)) ne et ne baska birsey ne olursa yemege gayret ediyorum ama canimda pek istemiyor zaten daha hamile olali tek bir gr bile almamisim :)))))))))
kiz niye kafayi yiyorsun ben size yazi tura atmadim mi :)))))) eee daha dusunuyorsun dedigim cikarsa ne olacak kaydirigubbakcemile3
slm kıslarrr nasılsınız bakalım..ben günlerdir giremiyorum biraz gecmişe baktım da cok var hepsini okuyamadım..resimfalan diyorsunuz..ben de bakabilirmiyim nerden bakacam..
çok alıngan çok hassasim :))) hastayım sanırım
a,selam seldus hosgeldin canim , nasilsin ? rahatsizligin gectimi ? ..
resimlere bakmaaaaaaaaaaaa hic bakmaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
bak bak seldus oraya bakan cosuyor ona gore sapiklarin elinden kurtulamazssin sonra :sm_cool:
cumartesiye kadar attın attın ilkaycım yoksa doktora dicem göremiyosan bile yazı tura at ilkay kadar olamıyomusun beceriksiz doktor diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3pancitaaaaaaaaa beles bir defa olyuor sekerim :))))))))))) atarim kiz sonra iki gun sonra atayim 24 saat sonra aradan vakit gecmesi gerekiyor test sonucunu iyi almak icin :))))))))
nörüyonuz kıslarrrr yimek yedim karnım çatlcıak şimdi gene yaaaaa
ya patrona mail atıcam 4 de çıkmak için izin isticem artık izin istemekten fenalık geldi yaaa ıyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?