Kıslar ne güzel koymuşsunuz resimleri. Benim daha göbiş felan çıkmadı zaten göbişliydim zayıf olmama rağmen. Bir de benim yorgunluğum ve kokulardan tiksinmem devam ediyor. Kafamda ağırlık var bööle kaldıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda? Ne güzel temizlik felan yapıyormuşsunuz ben parmağımı kaldırırken düşünüyorumAcaba 11 haftalık olduğumdan mı? Geçer mi?
pancita hosgeldin canim aaaaa ne oluyor size boyle ayilan bayilan halsiz bulanti , kendinize gelin kizlar disari cikin biraz hava alin yuruyus yapin ben 1 saat icinde cikacagim , temiz hava cok iyi geliyor hava serin ama yinede kan dolasimi ve kaslar icin bebege bol oksijen icin cikmak gerekiyor evde kapali kalinca insan cok kotu oluyor veya calistigini ortam kapali ise arada bir yerinizden kalkin dolasin
senin dr çok insaflıymış ben kaç kilo aldım duysanız :)))))) ama bu defa kesicek kesin dr beniyaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee
bas agrisi ve halsizlik sanirim 11 12 haftalarda basliyormus benimde bazen agriyor hele bazi aksamlar cok cok halsizim oturdugum yerde kaliyorum fakat bunlar geciciymis cok kotu hissediyorsan kendini agri kesici al bebege bir yan etkisi olmuyormus
strawberry düzelir canım merak etme ben kılımı kıpırdatmak istemiyodum ne temizlik ne başka bişi tavuk gibi erkenden yatıyodum yeni yeni kendime geldim 2-3 gündür seninde geçer :)
yaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?