2009 Ekim Anneleri

geldimmmmmmm

aaaaaa handan ask olsun madem aklima dusurdun cekineyim hayatim :)))))))))) bak tumden soyunurum gözünü kapat

kizlar nereye gittiler :???????' fatos ela seldus pancita kalemiti kaybolmus :)) kesin resim cekiniyorlar :)))))))) iyi poz verin kizlar

Kıslar ne güzel koymuşsunuz resimleri. Benim daha göbiş felan çıkmadı zaten göbişliydim zayıf olmama rağmen. Bir de benim yorgunluğum ve kokulardan tiksinmem devam ediyor. Kafamda ağırlık var bööle kaldıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda? Ne güzel temizlik felan yapıyormuşsunuz ben parmağımı kaldırırken düşünüyorum Acaba 11 haftalık olduğumdan mı? Geçer mi?

geldim conem bu kadar özlicenizi bilseydim 24 saat nöbet tutarım burda :)))) ayy ben bugün hiç iyi değil bahar geldi bana bişiler oldu :)))

bas agrisi ve halsizlik sanirim 11 12 haftalarda basliyormus benimde bazen agriyor hele bazi aksamlar cok cok halsizim oturdugum yerde kaliyorum fakat bunlar geciciymis cok kotu hissediyorsan kendini agri kesici al bebege bir yan etkisi olmuyormus

strawberry düzelir canım merak etme ben kılımı kıpırdatmak istemiyodum ne temizlik ne başka bişi tavuk gibi erkenden yatıyodum yeni yeni kendime geldim 2-3 gündür seninde geçer :)

selam kızlar bugun nasılsınız:CüvCüv:yarın doktora gıdıcem cok heyecanlıyım bebişimi gormeyeli 3hafta oldu umarım hersey yolundadır:Saruboceq:

Son düzenleme:
pancita hosgeldin canim aaaaa ne oluyor size boyle ayilan bayilan halsiz bulanti , kendinize gelin kizlar disari cikin biraz hava alin yuruyus yapin ben 1 saat icinde cikacagim , temiz hava cok iyi geliyor hava serin ama yinede kan dolasimi ve kaslar icin bebege bol oksijen icin cikmak gerekiyor evde kapali kalinca insan cok kotu oluyor veya calistigini ortam kapali ise arada bir yerinizden kalkin dolasin

a,selam alara hosgeldin tatlim , ben iyiyim superim bugun sen nasilsin ? kac haftaliksin tickeerin gozukmuyor yarin guzel haberle gelirsin insallah hersey yolundadir canim

yok kıs ben fazla enerjiğim bugün ne dediğimi ne konuştuğumu bilmiyom içim içime sığmıyo ondan bana bişiler oldu dedim yoksa hiç bişiyim yok çok şükür kafamdaki çatlak dışında :)))))

yaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee

merhaba arkadaşlarr
hepinizi maşallahh diyelimm formdasınız sayfalardan belli hızınıza yetişemem ben zaten yaşlıyım :bbo:
keyifler iyi olsun miniklerde iyi olsun gerisi boş zatenn yeni topikler açılmışş hayırlıs olsun bakacam hepsinee
handancığım ne güzel göreceksin bebişii ayy bende çok özledimm cuma sabahtan testlerim var bide ult gircem görcem inşş
bi arkadaş sormuştu saç bayasını dr sordum ben unut dedi hint kınası mı ne yapabilirsin ancak dedi oda saçtan kolay çıkmıyan bişeymişş (

bas agrisi ve halsizlik sanirim 11 12 haftalarda basliyormus benimde bazen agriyor hele bazi aksamlar cok cok halsizim oturdugum yerde kaliyorum fakat bunlar geciciymis cok kotu hissediyorsan kendini agri kesici al bebege bir yan etkisi olmuyormus

Evet bööle baş ağrısı da var aynen kalıyorum bööle...

strawberry düzelir canım merak etme ben kılımı kıpırdatmak istemiyodum ne temizlik ne başka bişi tavuk gibi erkenden yatıyodum yeni yeni kendime geldim 2-3 gündür seninde geçer :)

Evet ben akşamları uyumuyorum direk bayılıyorum. Sabah ta 6da uyanmak zorundayım. Kalkıyorum sürünerek sonra açılıyor uykum bir de gece wcye kalkma sorunu başladı. Hem de hep aynı saatte:) Deliricem..-tatlicadiarzu-

yaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee

:))) ben 1 gr bile almadim henuz masallah papatya sen almissin , ama yinede doktorun tavsiyesine uymalisin sayet ilk 3 ay alinan kilo kendine gidiyor bebek zaten fazla bir besin ihtiyaci olmuyor , duzenli beslenmeye calis , fazla yagli ve ekmek hamur isi yeme bol meyva sebze hem bebegin icin saglikli olacak hem kendin fazla kilo almayacaksin , hamilelikle en cok 6 aydan sonra kilo almaya basliyor insan ondan once alinan kilolar kendimize kaliyor bir sekilde ama kafani takma henuz 2.5 kilo cok asiri da degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…