mmerhaba kızlar..nasılsınız..yine kazan kaynıyor maaşallah... göbekler cıkmayamı basladı? ben bulnatım bugun azaldı...umarım gecer... kaydirigubbakcemile2
kızlar benimde pazartesi ikili testim var dua edin benim için ne olur güzel çıksın sonuçlar bebeğim iyidir umarım çok merak ediyorum biliyosunuz bebeklerim karnımda ölmüştü her gittiğimde bir tuhaf oluyorum dua edin kızlar nolur:Saruboceq:
canimmmm hic merak etme RABBIM bebeklerimizi bize bagislar insallah. Bu melegin seni birakmicak göreceksin annesi. Hepimizin bebeklerine saglik versin rabbim bizi birakmasinlar hic
ben düne kadar hep kiz hissediyordum. rüyalarimda hep erkek görüyordum. allah biliyorla kiz erkek inanin farketmez saglikli olsun benim kanim canim yavrum ama kizlara biraz daha düskünümdür:). düne kadar hep kiz hissediyordum, rüyalarimda hep erkek gördüm, baskalarida benim hakkimda rüyalarinda erkek görmüs. dün ne oldu bilmiyorum ama durup dururken esimle sohbet ederken, icime birden erkek dogdu ama o konu üzerine konusmuyorduk bile, birden bire icime bir erkek hissi girdi. esime bisi demedim
kızlar benimde pazartesi ikili testim var dua edin benim için ne olur güzel çıksın sonuçlar bebeğim iyidir umarım çok merak ediyorum biliyosunuz bebeklerim karnımda ölmüştü her gittiğimde bir tuhaf oluyorum dua edin kızlar nolur:Saruboceq:
bende kızım olsun çok ıstıyorum herkes kızın olacak dıor..hayırlısı artık erkeği tattık bıde kızım olur inşş
bende kızım olsun çok ıstıyorum herkes kızın olacak dıor..hayırlısı artık erkeği tattık bıde kızım olur inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?