2009 Ekim Anneleri

bende hep kız bebek görüyorum rüyamda ama kız da istiyorum yalan değil hatta aldıklarım bile hep pembe elim maviye gitmiyo :) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayılı olsun hep böyle dua ettim ama birde gönülden geçen var ama benim dışımda herkes annem kayınvaldem görümcem kardeşim bütün herkes inatla erkek diyo rüyamda gördüğüm kız bebeklerede psikolojik diyo onların ki mi psikolojik benim mi bilmiyorum :) hayırlısı cumartesi öğrenicem insaşllah kuzucuğumun cinsiyetini

mmerhaba kızlar..nasılsınız..yine kazan kaynıyor maaşallah... göbekler cıkmayamı basladı? ben bulnatım bugun azaldı...umarım gecer... kaydirigubbakcemile2

yapiyom yapiyo molmuyor tekrar yaptim gene olmadiii. zuzuuum nirdesiiin sen iyi anlarsin bu islerden benim tickere kaymis bi baksana :))))))))))))))))))))))

kızlar benimde pazartesi ikili testim var dua edin benim için ne olur güzel çıksın sonuçlar bebeğim iyidir umarım çok merak ediyorum biliyosunuz bebeklerim karnımda ölmüştü her gittiğimde bir tuhaf oluyorum dua edin kızlar nolur:Saruboceq:

canimmmm hic merak etme RABBIM bebeklerimizi bize bagislar insallah. Bu melegin seni birakmicak göreceksin annesi. Hepimizin bebeklerine saglik versin rabbim bizi birakmasinlar hic

pancıta cumartesı 14 haftalımı oluyorsun 14 haftalıkken cinsiyeti belli oluyormu?

canimmmm hic merak etme RABBIM bebeklerimizi bize bagislar insallah. Bu melegin seni birakmicak göreceksin annesi. Hepimizin bebeklerine saglik versin rabbim bizi birakmasinlar hic

amin inşallah canım sürekli dua ediyorum bebeklerimiz için allah sağlıkla kucağımıza almak nasıp etsin :Saruboceq:

Kalemiti savascı kadın demekmiş siteye oylesine uye olmustum bu kadar sevebilecegim aklıma gelmemişti :))) kalemiti kaldık işte

allahım gönlüne göre versin cnmm hayırlısı olsunn ben hiç teredütte kalmamıştımm içimden hep oğlum olacak diyordum tabiki kızım olsaydıda havalara uçardımm evlat bambaşka bişey canımm yaa

allahım meleğini ve meleklerimizi korusun inşallah....

nisacım öcelikle inşallah hiç bişi olmucak Allahım bebeğini korusun onu size bağışlasın.

Kuzenimle aynı haftada doğum yapcaz aynı haftalık hamileyiz onun 12 haftalıkken belli oldu kızmış benimde bir umut işte

bende kızım olsun çok ıstıyorum herkes kızın olacak dıor..hayırlısı artık erkeği tattık bıde kızım olur inşş

kızlar bende rüyamda kız bebek görmüştüm sütüm geliyor emzirmeye başlıyorum sizce ne demek

bak uye olus tarihime bu ay 1 sene olmus ben burada uyeymişim o zaman aralık annesiydim daha fazla zaman gecmeden dış gebelik gecirdim azaldı buraya girişlerim o yuzden ama Rabbim ikinci melegimi gonderdi :)) bende gene burdayım tatlum cok sukur

allahın izniyle bebeğin seninle olacak cnmm dualarımm seninle korkmaa sakın olur muu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…