2009 Ekim Anneleri

bıldığım biri var 10 haftalıkken belli olmuş..dr kemık yapısından bıle anlıyormuş...yanı ıyı bı hekım 12.haftada görebılır cınsıyetler bellı oluyor...inşş benımkısıde cuma bellı olur uygun pozısyon verırse bakalım

kalemiti mi valla bilmiyorumm kii neyce:)) ilk uye oldugumda rumuz aklıma bişi gelmemişti google ye rumuz yazdım ordan bir siier buldum siirin içinde geciodu :)))))

canım amin...
ınsallah bızımkılerde belli olr.. bend 13 haftalıkken gıdecegım ıkılı testte bakalımdelikafadulden

tamamlıyor ama kuyruk gibi birşeyi oluyormuş o henüz yok olmadığı için genelde erkekmiş gibi görünüyormuş....14.haftadan sonra net olarak görülürmüş...

ben erkek ıstıyordum... hep ama şimdi kız olsun ıstıyorum aklım karıstı ıyıce

amin nisacım inşallah artık yeşilde sarıda alacak bişi kalmadı hafta sonu battainiye aldım peluş çok güzel kenarları pembe eşime diyorum rengini görünce kızma olurmu :) erkek olursa hep pembe giydirceksin oğluma diyo :))

bende cuma günü ikli test için gidecem yaa bakalım söylicekmi cinsiyetini inceleme yapan dr , yoksa haftaya dr gidinci inşş hayırlısı ilee öğrenirim bendee :Saruboceq:

kızlarr yine cinsiyet olayına daldınız heycan yapıyorum bakıınnn..yarın bisim 13 haftamıs bitio..belkim doktorumus söölerrr

Kızlaaaar......12-13.haftalarda yapılan cınsıyet tahmınlerınden bÜyÜk kısmı yanlıŞ ÇıkıyormuŞ bılgılerınızeeeeee.....ancak 3 boyutlu ultrasonda gÖrÜlebılıyormuŞŞŞŞŞ

ay ne guzle battanıyeler falan laınmıs ben daha hiçbirsey almadım... bulantılardan fırsat olmadıkı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…