2009 Ekim Anneleri

nisacım kayınvalidem saolsun 1 hurç dolusu kıyafet var evde mesela bütün yelekleri hazır seneye bile yeter evlendiğimiz anda başlamıştı yapmaya kadın 4 yılda yapa yapa anca sevinebildi :) artık umudu kesmişti nerdeyse bornozuna varana kadar herşey hazır yenidoğan bezi bile hazır şu adam bi gitsin çekcem koycam hepsini :)

hee birde benim daha bebek düşünmüyoruz diye sağa sola dağıttığım dünya kadar kıyafetler takımlar hariç :)

ayy elalim 20 nisana kadar düsünüyorumda testlerimin sonucu cikmis olacak ondan sonracima cinsiyeti belli olmus olacak biseyler almis olacam.. ve bunlarin hepsi 19 gün icerisinde olacak? eskiden 19 günde neydi hemen gecerdi ama simdi gecme bilmiyorrr ve alttarafiii 19 günnncükkkk

pançita senınkıd epek heveslıymıs:) onları gordukce daha bır heveslenıyor ınsan bebeğe:)

ay dimi eskiden geçerdi şimdi de geçiyorda zor geçiyor...ben taaaaa 25 nisanda gideceğim....

kiz zuzuuu görmüyonmuu yazdigimiii tickerim diyom kaymis diyommm yardim et daaa diyom

kızım siznen mi uğraşcam ben yaaa :))) 7910 dan yapmışsın ya o sitede 2 gündür bi yamukluk war..benimkini de hiç göstermiyodu tekrar yaptım..başka siteden yapsan??
kısss o nasıl tepki ölee "ayhh" iş üstündeydin herhall:roflol::roflol::roflol:

töbee tööbeee:))

anacım sen şincik nispetmi yapıyon:mymeka: yok cinsiyeti belli olcekmiş:mymeka:
yaa sormaa ya günler geçmiyoo sanki, önceden ne çabuk geçerdilülülülülülü

pançita senınkıd epek heveslıymıs:) onları gordukce daha bır heveslenıyor ınsan bebeğe:)
nisacım bakmıyorum fazla 4 yıldır hurcun içinde duruyolar yeniler eklendikçe içine koyuyorum bi daha açmıyorum zırt pırt yoksa çok hevesleniyorum aceleci oluyorum :)

kızım siznen mi uğraşcam ben yaaa :))) 7910 dan yapmışsın ya o sitede 2 gündür bi yamukluk war..benimkini de hiç göstermiyodu tekrar yaptım..başka siteden yapsan??

töbee tööbeee:))

ne isi elalim :jeyyar:

fatoşcum açıklamayı zuzum yapsın sanaa:roflol:
yarın kontrole gitcekya 3,5 atıyon herhal dedimde "ayhh" diye bi tepki verdidesırnaşık şey ondan şeyettiydimlaelaelaelaelae

ay varya yemin ediyorum gülmekten bayginlik gecirecem artikin rehzil oldum herkeslere bana bakiyorlar ama dayanmiyorum resmen kriz geldi elalim hep senin yüzünden hahahahahahaah cok tatlisin cokkk ahaahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…