zuzum bakıyomda 3,5 atmaya başlamışın :))))
ayhh ööle gaalibaaahihoyyyt hihoyyyt
ayy elalim 20 nisana kadar düsünüyorumda testlerimin sonucu cikmis olacak ondan sonracima cinsiyeti belli olmus olacak biseyler almis olacam.. ve bunlarin hepsi 19 gün icerisinde olacak? eskiden 19 günde neydi hemen gecerdi ama simdi gecme bilmiyorrr ve alttarafiii 19 günnncükkkk
kiz zuzuuu görmüyonmuu yazdigimiii tickerim diyom kaymis diyommm yardim et daaa diyom
kısss o nasıl tepki ölee "ayhh" iş üstündeydin herhall:roflol::roflol::roflol:
kısss o nasıl tepki ölee "ayhh" iş üstündeydin herhall:roflol::roflol::roflol:
ayy elalim 20 nisana kadar düsünüyorumda testlerimin sonucu cikmis olacak ondan sonracima cinsiyeti belli olmus olacak biseyler almis olacam.. ve bunlarin hepsi 19 gün icerisinde olacak? eskiden 19 günde neydi hemen gecerdi ama simdi gecme bilmiyorrr ve alttarafiii 19 günnncükkkk
nisacım bakmıyorum fazla 4 yıldır hurcun içinde duruyolar yeniler eklendikçe içine koyuyorum bi daha açmıyorum zırt pırt yoksa çok hevesleniyorum aceleci oluyorum :)pançita senınkıd epek heveslıymıs:) onları gordukce daha bır heveslenıyor ınsan bebeğe:)
kızım siznen mi uğraşcam ben yaaa :))) 7910 dan yapmışsın ya o sitede 2 gündür bi yamukluk war..benimkini de hiç göstermiyodu tekrar yaptım..başka siteden yapsan??
töbee tööbeee:))
ne isi elalim :jeyyar:
elalim sen o "isi" hatirliyonmu nasil bisi :jeyyar:
hatırlamak ne kelime..nası başına wurduysa benim masumane tepkilerimi bile nası algılıyo..wah garibiimm yazııkkkkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?