2009 Ekim Anneleri

günaydın herkeşlere

biz iyiyiz çok şükür . bulantımız devam ediyor , canımız bişey istemiyor
-tatlicadiarzu-

iyiyiz canım saol.handan da ogrendi cinsiyeti.yavas yavas herkes ogrenio hihoyyyt

yaa ne güzel .ne cinsiyeti.hayırlı olsun .
bende haftaya perşembe 2 li test için gidicem .
bu arada en baştaki listeye cinsiyetleri de yazsak güzel olur dimi.

kıslar wc gitmiştim yaww :))

hemen cvplıom fatoşum ilkayım bana kız demişti,çin takvimi erkek demişti,freebeta erkek çıkmıştıı:)))) ikisi tuttu yaniiii anammmmmmmmm benim hiçççç bulantım kusmam neyin olmadı hamilemiyim degilmiyim anlamadım ilk haftalarda acaip acı biber yedim başkada bişeye aş ermedim ama genel olarak canım et çekiyor süt ürünleri çok yiyorum buda tuttu yaniiii bide baş agrısı çok çektim

nisancım 1 ay sonra gel dedi bidahakine delikafadulden

hayırlı olsun canım .allah analı babalı büyümek nasip etsin paşamıza.
sen kaç haftalıksın canım ne zaman öğrendin tickerden anlayamadım da.

ayy handancım gözün aydın çok sevindim tatlım maşallah oğluşumuza :))

cin takvimi banada erkek diyo benimde hic bulantilraim olmadi diyorumya ultrasondan görmesem hamile oldugumu anlamicaktim :)). ayy kiz benim daha p.tesi ikili testim var bakalim ins. bi sorun olmaz anca bidahaki randevüye ögrenirim ben

bende hıc kusmadım bulantım olmadı bas agrım yok et ürünlerini cok yedım halen eriğe as erıyorum tuzlu acı ekşi yemek istıyorum tatlı meyva bıle yemek istemedım ve benımkıde erkek merak eden arkadaslarrrr :)))

teşekkür ederim beryacımmm gizemcimmm allah razı olsun kıslarrrrrrr

fatoşum seninde erkekdir belki kızz freebetana bakalımmmmm hadi hayırlsıı hep hayırlısı olsun die dua etmiştim rabbim bunu layık gördü demekki çok duygusalım ya dokunsalar aglıcam sanki anne olcagımı tam olarak şimdi anlamış gibiyim yakında tekmelere başlar sanırım inşallah

beryalcım 13+4 yani 14 haftalıgım canım

bende tam tersi peynire cok düskünüm ama eti görmek dahi istemiyorum. yada nasil diyim etleri görünce yag kokusu geliyor sanki burnuma disarda hic biyerde yiyemiyorum tiksiniyorum. et görmek istemiyorum valla

nisancım senin paşana arkadaş geliyor:)) ben ekşi yiyemedim hiç tatlı meyva yedim ama ablamında erkek oda limon yedi resmen hemde hep kustu kşiden kişiye degişo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…