2009 Ekim Anneleri

günaydın güzel hamişler....benımde yarın randevum bakalım bebişimizi bu aralar sık sık gördüm.bide 2 lide görürüm uzun uzun..

ben bişey sorcam ben son adet tarihimi unutttum senağlama dr soruya tahmınımce 2 ocak dıorum geçen usgden baktı 5 o cak dedi acaba doğrumu usg ler yarın yenı dr gıdeceğim soracak kesin bişey söylemem lazım nasıl olcak bu iş...hemde benım adetim biter bitmez bide bulantılarım kusmalarım başladı hamıle olsam bu kadar erken nasıl başlardı...ayrıca o şikayetlerden dolayı dahiliyeye gittim birsürü test yaptı 7 tane tam ama hepsi iyi çıktı..demek hamıleymişim ama ne kadar çabuk oldu şaştım...bilgisi olan varmı..

günaaaydııııııııııııııııın.....nasılsılsınız bakalaım?

günaydın kıslarrrrrr

doktorumuz çok güzel geçtiii 2li testimiz temiz çıktıı maşallah ve ve ve kızlarrrrrrrrr paşam geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşdelikafadulden

anaaaaaaaaaaaa
kıss kesinmi dedi %50mi senin doktorda :)))))))))
çok ama çok sevindim yaaa, bende sabırsızlanmaya başladım...
kıs delü senin betafree tuttu desene :))))))))))))))

günaydın kıslarrrrrr

doktorumuz çok güzel geçtiii 2li testimiz temiz çıktıı maşallah ve ve ve kızlarrrrrrrrr paşam geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşdelikafadulden

anaaaaaaa gerçekden miiii çok sevindim yaaa cnmmm benimm.. hep erkek diyodun zaten... Ay bizimkilerde belli olsa yaaaa.....

günaydın kıslarrrrrr

hadi bakalım hayırlı olsun cicim....paşamız oluyor paşaaaaadelikafadulden

he valla tuttu ela ya çok şaşırdık biz kocişle kız bekliyorduk önce açmadı bacak arasını biraz gördü sanırım doktor %60 erkek gibi dedi hıh dedim çok az o deger dedim du açalım bacagını dedi ben öksürdüm o zıplattı bizimki bagdaç kurmuş oturuo içerde sıra gecesi yapıo hahahaha sonra açtırdık zorla ohooooo erkek bu erkek dedi doktorum hala şaşkınım kızlar çok güsel bi duyguymuş içinde ne taşıdıgını bilmek iice büyümüş maşallah 12 cm olmuş 82 gr olmuş el parmaklarını bile saydık o kadar büyümüş çok mutluyummmmmmmmm darısı başınıza canlarım

ayyyy handancım çok sevindimmmmm....urfalı sıra gecesi yapan paşa geliyoooooooo.......

canım benim bende çok mutluyum yani içimden kız geçiyordu ama erkegi duyunca çok sevindim küçük ali geliyorrrrr babasının adını koyacagım allah izin verirse hayatımda ki en degerlli 2 erkek ali olsunnnnnnn

kız naz sende ögrenirsin gitseneeeeeeee ela sende ögrenirsin yaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrr
handancım tebrik ederım benım paşama arkadas gelmış amanda aman yer teyzesı onları hadı kızlar inşallah en yakın zamanda herkes öğrenir paşalar 2 oldu prensesler kac taneydı ayyyy
yyyyyyyyy yerım ben onların hepsını handancım artık isim arastırması yapalım kaydirigubbakcemile

handancım cok sevindim.masallahh oglunaa:dance:
arkadasıda hazır.kuzenle aralarında 1 er hafta var ikiside oglan :1hug:
ayyy ne mutlu sana masallah tekrar

AĞLICAMM ŞİMDİİ YAAA ÇOK DUYGULANDIMMM, MAŞALLAH YAVRUNAA:çok üzgünüm:
AYY NOLDU YAA BENİM HORMONLARIMAA:çok üzgünüm:

günaydın cnm elacım handanla aynısınız seninde belli olur kesin ne zaman randevun seninnn

YAA KIZLAR YAA BİZİM UYUZ DOKTOR SÖLEMEDİ DAHA ERKENMİŞ:çok üzgünüm:
BİDAKİ RANDEVUMM TEEEEEEEEEE 20NİSANDAAlaelaelaelaelae

25ine kadar bekleyeceğim.......doktorum şehir dışında(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…