günaydın kıslarrrrrr
doktorumuz çok güzel geçtiii 2li testimiz temiz çıktıı maşallah ve ve ve kızlarrrrrrrrr paşam geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşdelikafadulden
günaydın kıslarrrrrr
doktorumuz çok güzel geçtiii 2li testimiz temiz çıktıı maşallah ve ve ve kızlarrrrrrrrr paşam geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşdelikafadulden
bu arada herkese günydın kızlarr....
he valla tuttu ela ya çok şaşırdık biz kocişle kız bekliyorduk önce açmadı bacak arasını biraz gördü sanırım doktor %60 erkek gibi dedi hıh dedim çok az o deger dedim du açalım bacagını dedi ben öksürdüm o zıplattı bizimki bagdaç kurmuş oturuo içerde sıra gecesi yapıo hahahaha sonra açtırdık zorla ohooooo erkek bu erkek dedi doktorum hala şaşkınım kızlar çok güsel bi duyguymuş içinde ne taşıdıgını bilmek iice büyümüş maşallah 12 cm olmuş 82 gr olmuş el parmaklarını bile saydık o kadar büyümüş çok mutluyummmmmmmmm darısı başınıza canlarım
günaydın cnm elacım handanla aynısınız seninde belli olur kesin ne zaman randevun seninnn
canım benim bende çok mutluyum yani içimden kız geçiyordu ama erkegi duyunca çok sevindim küçük ali geliyorrrrr babasının adını koyacagım allah izin verirse hayatımda ki en degerlli 2 erkek ali olsunnnnnnn
kız naz sende ögrenirsin gitseneeeeeeee ela sende ögrenirsin yaaaaaaaaaaaa
canım benim bende çok mutluyum yani içimden kız geçiyordu ama erkegi duyunca çok sevindim küçük ali geliyorrrrr babasının adını koyacagım allah izin verirse hayatımda ki en degerlli 2 erkek ali olsunnnnnnn
kız naz sende ögrenirsin gitseneeeeeeee ela sende ögrenirsin yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?