teşekkür ederim beryacımmm gizemcimmm allah razı olsun kıslarrrrrrr
fatoşum seninde erkekdir belki kızz freebetana bakalımmmmm hadi hayırlsıı hep hayırlısı olsun die dua etmiştim rabbim bunu layık gördü demekki çok duygusalım ya dokunsalar aglıcam sanki anne olcagımı tam olarak şimdi anlamış gibiyim yakında tekmelere başlar sanırım inşallah
beryalcım 13+4 yani 14 haftalıgım canım
kııs fatoş bilmiom bacak arasına baktı söledi kısss sende ögrensen yaaaa ama 2li teste sölemez bencede yaaaaaaaa
olsun be gülüm 3 ay bekledim simdi 2 hafta beklerim hehe. valla diyecem ona bana bak arkadasima 14. haftasinda dedin. ben 12. haftamin icindeyim. yani doktora gittigimde 11+5 oluyorum. 20 sinde felan versin tekrar valla gebertirim. fururum onu.daha bi heycan sardi bekliyemem 4 hafta gene :))[/QUOT
niye 20sinde versin istiyon randevuyu 21 nisan bayramına yetişmek için mi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
olsun be gülüm 3 ay bekledim simdi 2 hafta beklerim hehe. valla diyecem ona bana bak arkadasima 14. haftasinda dedin. ben 12. haftamin icindeyim. yani doktora gittigimde 11+5 oluyorum. 20 sinde felan versin tekrar valla gebertirim. fururum onu.daha bi heycan sardi bekliyemem 4 hafta gene :))[/QUOT
niye 20sinde versin istiyon randevuyu 21 nisan bayramına yetişmek için mi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ahahahahahah yok kiz o gün senin bayramin milli bayramin ahhahahah milli olacanya delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?