2009 Ekim Anneleri

handancım tıckerdekı tarıhı nasıl degıstırıyoruz ben yapamıyorumda cunku ben 13+5 im bugun canım doğum 3 ekım senın ne zaman

handanim doktor baska biyerinden bakipta anliyabiliyormuymus? sadece bacak aradanmi? benim belli olmaz daha p.tesi dedidiiim belkii baska yeridnende bakiyordur hehe

ya kizlar rüyamin yorumuna bak
Rüyada herhangi bir yerinde sivilce çıktığını görmek; zenginliğe ve mutluluğa, sivilceyi koparmak; mal kaybına, kopardığı zaman acı duyarsa, çocuğunun öleceğine yada hastalanacağına, heryerinizden sivilcelerin çıktığını görmek; düşmanlarınızın size zarar veremeyeceğine aksine kendilerinin zarar göreceğine işarettir.

sıkıntı ve hüzün demektir.

efet nazcım sata göre bakılıyor canım

bide kıslar ben hiç bişeyden tiksinmedim ne koku ne yemek yani hiçbişeyim olmadı ya şaka gibi az kalı hepimiz ögrencez teker teker çok heyecanlı şimdi sırada ela ve nazyaz var sanırım en büyük bebiş demi bide zuzu ögrenir inş bugun yaaaaaaa

fatoşcum her tabıre inanma içini ferah tut hayır de hayra cıksın inşallah bizede bebeklerımızede hıc bişey olmuyacak saglık v emutlulukla kucagımıza alacagız inş

nenn çeneniz düşcek yawww...
yaa yetirştirmem gereken işler var, sayenizde işten atılacam haaa hamiş hamiş :)))
okuyom ama yazamıyom yafrular...

ayyyyyyyyyyy...çok heyecanlandım...ilk yazışmalarımız geldi aklıma..keseyi gördünüzmü diye yazıyorduk birbirimize....:)

kııs fatoş bilmiom bacak arasına baktı söledi kısss sende ögrensen yaaaa ama 2li teste sölemez bencede yaaaaaaaa

zaman ne çabuk geçio demi yaa nası büyüyolar nokta kadarlardı şimdi kocaman oldular maşallahhhhhh

ela çalış bacım benimde bi sürü işim var yaaaaaaaa

handan cok duygulandım ben ya ne güzel bi heyecan bu böyle düşünsene yazıyomus bırbırımıze hadı handancım hakkını helel et ben cıkıyorum doğurmaya gıdıyorum sende tmm bende cıkıyorum araba beklıyo bende doguma gıdıyom falan dıye ayyyyyyy ne güzel ya aglıyorum kızlar noldu bana

anammmmmmm bebemm büyümüş tickerim geçmiş 4. aya ben ağlamammı şindi yaww

kııs fatoş bilmiom bacak arasına baktı söledi kısss sende ögrensen yaaaa ama 2li teste sölemez bencede yaaaaaaaa

olsun be gülüm 3 ay bekledim simdi 2 hafta beklerim hehe. valla diyecem ona bana bak arkadasima 14. haftasinda dedin. ben 12. haftamin icindeyim. yani doktora gittigimde 11+5 oluyorum. 20 sinde felan versin tekrar valla gebertirim. fururum onu.daha bi heycan sardi bekliyemem 4 hafta gene :))

kıs fatoş sende benim gibi gidersin gene beklemezsin test sonucu gösterme bahanesiyle gidersin 1 hafta sonra yine:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…