2009 Ekim Anneleri

handancım bende eşimin ismini istıyorum ama kararsızım henüz esımın adı ibrahim güzel ama cocukken iboş denmesınden hoşlanmıyorum ne yapacagım belli deil kararsızım anlayacagın

kız bende aglıom habire zaten yapma öle bende aglarım valla

nisancım buketcim allah razı olsun kızlar hepimizin saglıkla gelsin inşallah

nisan ben babasının adını koyacam allah izin verirse bide rüyamda emir ismini gördüm bi dede baba oglun olunca adını emir koy dedi o yüzden ali emir koycam:))

günaydinnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.a.s.a.s. elalim yavrum naber :jeyyar:

handancimmmmmmmmmmmmmmm kizzz cok sevindimmmmmmmm didiiim ben sanaa gördünmüüüüüüüü belli olurr diyeee anammm hayirli olsun gülümmmm cok sevindimmmmmmmm ay kiz vallahi gözlerim dolduuu cok güzelll! cok merak etmistim seni valla simdi isimi yapmadan hemen pc yi actim ahahahah hayirli olsun gülümmmm rabbim korusun bebisiniii masalllahhh
beni daha bi heycan bastiii offff

ayy handann cok duygulandim kizzz cok sevindim canimmm anlatsana ne gibi belirtiler vardi sende :))))))))))))))))))))))))))))))))))) migden fazla bulaniyormuydu :))))))))))))))))))))))))) ayyy neler yedin ictin hahahahahha kiz baskalarina sorarken ikimiz sana soruyom gördünmü hahahahha

hımm pek güzelmiş isminiz hayırlı olsun
aslında eşim bi evın bı oğlu babasının adınıda düşünüyo yanı ikimizin babasının ama ben düşünmüyorum yanı bizim isim muallakta henüz -tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlarrr
handancığım çok sevindim cnmm tebriklerrr allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş cnmm bende duygulandımm walla yaaa senağlama

elalimmm ajkummmm niye beklkiyon kizz gitsene baska bi doktoraaa beklemeee

yokyaa gitmim son 15 gün içinde 3 kere ultrasona girdim, bida girmim boşver...
beklicez napalım, hayırlısı...

iyiyim yafrum senden naper:jeyyar:

sapuk zuzumda şimdi bebeğini görüyodur ne güzel, gelse biran önce...

yokyaa gitmim son 15 gün içinde 3 kere ultrasona girdim, bida girmim boşver...
beklicez napalım, hayırlısı...

iyiyim yafrum senden naper:jeyyar:

iyiyim ajkummmm cok sükürde ya acip rüya gördüm kizlar ama gülmeyin.. hani bebek ilk zamanlar karninin altinda olurya tam karna cikmaz rahim büyüdükce ciakrya? rüyamda ben güya bebegimi seviyordum karnimin altinda sonra bisi hissettim kendi kendime dedimki ayyy bebegim bi cikinti var burda ayy beebegimi hissediyorum ayy o galiba dedim sonra bi bakim dedim sivilce ???' ama önce siskinlk gibiydi sonra sivilceye döndü yaaa cok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…