2009 Ekim Anneleri

kıs nazcım azcık taciz etseydin ya doktoru iice baksın die anacım sen şimdi gitsen kesinnnn ögrenirsin yaaa başka doktora gitseneeeedelikafadulden

bikaç kişinin daha tutsun fatoşcum bakalım heheheh

esmacım 2litest sonuç kagıdında yasıo canım sende bak mutlaka

esmacım 13+2 olusun o saman belki geride degildir artık ne biliosun belki ileridedir belki sende ögrenirsinnnnn delikafadulden

yok cnm her ultrasona girdiğimde hep 2 gün geri oluyoo hiç değişmedi bu zamana kadar
hesaplarım ultrasona göre şöyle 14 haftaya yaklaşınca giderimm gösteririm olmazsa

ooo süper tam paşa kız bu sıra gecesi falan
hayırlı olsun oğlun handancım darısı bize işallahh

YAA KIZLAR YAA BİZİM UYUZ DOKTOR SÖLEMEDİ DAHA ERKENMİŞ:çok üzgünüm:
BİDAKİ RANDEVUMM TEEEEEEEEEE 20NİSANDAAlaelaelaelaelae

benimkideee daha erken dedii :1no2: nisanın sonunda randevum ee o zaman söyler herhaldeeefisfisfis

kız çatlakk güünmücek rüya deleki buu ahaahaa
hayır olsun canım rüyann :teselli:
yaa ne güzel .ne cinsiyeti.hayırlı olsun .
bende haftaya perşembe 2 li test için gidicem .
bu arada en baştaki listeye cinsiyetleri de yazsak güzel olur dimi.
valla süper fikir liste sahibine özelden mesaj atarız cinsiyetleri ekler herhaldee

bendede bulantı kusma hiç bişey olmadı :uhm:

aynen yaa tatlıyı daha yeni yeni ağzıma sokuyorumm benimkide erkek gibi ayy merakdan çatlıycam şimdii delikafadulden

bende tam tersi peynire cok düskünüm ama eti görmek dahi istemiyorum. yada nasil diyim etleri görünce yag kokusu geliyor sanki burnuma disarda hic biyerde yiyemiyorum tiksiniyorum. et görmek istemiyorum valla
peynirde düşkünüm ala ala ikizmi kı yoksa benimki kaydirigubbakcemile3

canımm yorumlara bakıyonmu sen halaaaklava:
iananma onlara şekerim zenginliğe ve mutluğa ksımını kap gerisini boşverrr

ayyyyyyyyyyy...çok heyecanlandım...ilk yazışmalarımız geldi aklıma..keseyi gördünüzmü diye yazıyorduk birbirimize....:)

valla ya ilerdee benimki çok işiyo az mama yiyyo ağlıyo sızlıoyo yürüyo diye muhabbet etcezz hihoyyyt

anawwwwwwwwwwwwwwwwwwww beraber mi çığırcaz şimcik anammmm kaydirigubbakcemile
bende bende sizle çığırtcamm delikafadulden

ayy inş o günleri görürüz nisancım yaaaaaaaaaaa aglama kızzzz bende aglarım ayyy
anam birileri ağlıyomu bende hazırımmm senağlama

yaaaaa bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum bebemin...
al bendende o kadar nazcımm
kıs nazcım azcık taciz etseydin ya doktoru iice baksın die anacım sen şimdi gitsen kesinnnn ögrenirsin yaaa başka doktora gitseneeeedelikafadulden

:jeyyar::jeyyar:

belli olmaz canım ya benimde bi kaç kez geriden geldi şimdi tam haftasını tutuo bide ultrason makinası önemli mesela ben sskda ki doktora gidince o geriden oluo ama benim dotkorum tam tutuo artık tek doktora gitmeye karar verdim zaten dogumuda orda yapıcam ssk gitmicem artık

saol bulcuk allah razı olsun canımmmmmmmm darısı başınıza

kıs fatoşş sen beni az dellendirmedin senin sayende gittim hahaha sıra bendeeeeee:jeyyar:

kıs dur ne aglıon deli karı ne kaldı seninde şurda 2-3 haftaya ögrenirsin anacım hele 2li testini yaptı bakalım temiz çıksın allahın izniyleeee

ayy zuzu naptı acabaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…