free beta tutuyormu kizlar ne dersiniz
esmacım 13+2 olusun o saman belki geride degildir artık ne biliosun belki ileridedir belki sende ögrenirsinnnnn delikafadulden
he valla tuttu ela ya çok şaşırdık biz kocişle kız bekliyorduk önce açmadı bacak arasını biraz gördü sanırım doktor %60 erkek gibi dedi hıh dedim çok az o deger dedim du açalım bacagını dedi ben öksürdüm o zıplattı bizimki bagdaç kurmuş oturuo içerde sıra gecesi yapıo hahahaha sonra açtırdık zorla ohooooo erkek bu erkek dedi doktorum hala şaşkınım kızlar çok güsel bi duyguymuş içinde ne taşıdıgını bilmek iice büyümüş maşallah 12 cm olmuş 82 gr olmuş el parmaklarını bile saydık o kadar büyümüş çok mutluyummmmmmmmm darısı başınıza canlarım
YAA KIZLAR YAA BİZİM UYUZ DOKTOR SÖLEMEDİ DAHA ERKENMİŞ:çok üzgünüm:
BİDAKİ RANDEVUMM TEEEEEEEEEE 20NİSANDAAlaelaelaelaelae
kız çatlakk güünmücek rüya deleki buu ahaahaaiyiyim ajkummmm cok sükürde ya acip rüya gördüm kizlar ama gülmeyin.. hani bebek ilk zamanlar karninin altinda olurya tam karna cikmaz rahim büyüdükce ciakrya? rüyamda ben güya bebegimi seviyordum karnimin altinda sonra bisi hissettim kendi kendime dedimki ayyy bebegim bi cikinti var burda ayy beebegimi hissediyorum ayy o galiba dedim sonra bi bakim dedim sivilce ???' ama önce siskinlk gibiydi sonra sivilceye döndü yaaa cok sinir oldum
valla süper fikir liste sahibine özelden mesaj atarız cinsiyetleri ekler herhaldeeyaa ne güzel .ne cinsiyeti.hayırlı olsun .
bende haftaya perşembe 2 li test için gidicem .
bu arada en baştaki listeye cinsiyetleri de yazsak güzel olur dimi.
bendede bulantı kusma hiç bişey olmadı :uhm:kıslar wc gitmiştim yaww :))
hemen cvplıom fatoşum ilkayım bana kız demişti,çin takvimi erkek demişti,freebeta erkek çıkmıştıı:)))) ikisi tuttu yaniiii anammmmmmmmm benim hiçççç bulantım kusmam neyin olmadı hamilemiyim degilmiyim anlamadım ilk haftalarda acaip acı biber yedim başkada bişeye aş ermedim ama genel olarak canım et çekiyor süt ürünleri çok yiyorum buda tuttu yaniiii bide baş agrısı çok çektim
nisancım 1 ay sonra gel dedi bidahakine delikafadulden
aynen yaa tatlıyı daha yeni yeni ağzıma sokuyorumm benimkide erkek gibi ayy merakdan çatlıycam şimdii delikafaduldenbende hıc kusmadım bulantım olmadı bas agrım yok et ürünlerini cok yedım halen eriğe as erıyorum tuzlu acı ekşi yemek istıyorum tatlı meyva bıle yemek istemedım ve benımkıde erkek merak eden arkadaslarrrr :)))
peynirde düşkünüm ala ala ikizmi kı yoksa benimki kaydirigubbakcemile3bende tam tersi peynire cok düskünüm ama eti görmek dahi istemiyorum. yada nasil diyim etleri görünce yag kokusu geliyor sanki burnuma disarda hic biyerde yiyemiyorum tiksiniyorum. et görmek istemiyorum valla
canımm yorumlara bakıyonmu sen halaaaya kizlar rüyamin yorumuna bak
Rüyada herhangi bir yerinde sivilce çıktığını görmek; zenginliğe ve mutluluğa, sivilceyi koparmak; mal kaybına, kopardığı zaman acı duyarsa, çocuğunun öleceğine yada hastalanacağına, heryerinizden sivilcelerin çıktığını görmek; düşmanlarınızın size zarar veremeyeceğine aksine kendilerinin zarar göreceğine işarettir.
sıkıntı ve hüzün demektir.
ayyyyyyyyyyy...çok heyecanlandım...ilk yazışmalarımız geldi aklıma..keseyi gördünüzmü diye yazıyorduk birbirimize....:)
bende bende sizle çığırtcamm delikafaduldenanawwwwwwwwwwwwwwwwwwww beraber mi çığırcaz şimcik anammmm kaydirigubbakcemile
anam birileri ağlıyomu bende hazırımmm senağlamaayy inş o günleri görürüz nisancım yaaaaaaaaaaa aglama kızzzz bende aglarım ayyy
al bendende o kadar nazcımmyaaaaa bende cinsiyetini öğrenmek istiyorum bebemin...
kıs nazcım azcık taciz etseydin ya doktoru iice baksın die anacım sen şimdi gitsen kesinnnn ögrenirsin yaaa başka doktora gitseneeeedelikafadulden
kıs nazcım azcık taciz etseydin ya doktoru iice baksın die anacım sen şimdi gitsen kesinnnn ögrenirsin yaaa başka doktora gitseneeeedelikafadulden
bikaç kişinin daha tutsun fatoşcum bakalım heheheh
esmacım 2litest sonuç kagıdında yasıo canım sende bak mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?