Günaydın kızlar. Yazamıyordum yoğunluktan. Bu aralar yoğun değiliz. Nasılsınız bakalım. Benim son 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım var normalmi acaba. Doktoru arayıp sorsam mı.
handan :mymeka: ne dedi dr diyorum ya cvp versene
bilmiyorumki persembe demisti ama kacta? :)))))))))))) ama gelirdi yoksa simdiye dimi? insallah güzel haberlerle gelir
akıl ordan gitmiyoki kızzz
hahahahahhhahhaahahahhahahahaha elaliiiii herkes senmi giiiizzz ahahhahhahahaa
inşallah canım inşlalh güzel haberlerini beklioz zuzumun...belki oda cinsiyetini öğrenir bugünnnnnn:sm_cool:
butunlemeye kalırsak para yatırıyomuyuz her dersten kacar soru cıkıyo bıde kaç yanlış kac dogruyu goturuyo cnm ya
GÖrmedİm panÇİtammm paŞan gelİyor dedİ canım doktor:))) 2lİ testİmde temİz Çıktı allahıma ŞÜkÜrler olsun darısı baŞınıza
canım senin randevun ne zaman?
canım 27 nisandada bilmiorum ozamana kadar dayanabilecekmiyim.....:bbo:
canım 27 nisandada bilmiorum ozamana kadar dayanabilecekmiyim.....:bbo:
hayırlı olsun canım oğluşunu kucağına alacağın günleri de gör inşallah.teşekkür ederim beryacımmm gizemcimmm allah razı olsun kıslarrrrrrr
fatoşum seninde erkekdir belki kızz freebetana bakalımmmmm hadi hayırlsıı hep hayırlısı olsun die dua etmiştim rabbim bunu layık gördü demekki çok duygusalım ya dokunsalar aglıcam sanki anne olcagımı tam olarak şimdi anlamış gibiyim yakında tekmelere başlar sanırım inşallah
beryalcım 13+4 yani 14 haftalıgım canım
anammmmmmm bebemm büyümüş tickerim geçmiş 4. aya ben ağlamammı şindi yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?