2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar. Yazamıyordum yoğunluktan. Bu aralar yoğun değiliz. Nasılsınız bakalım. Benim son 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım var normalmi acaba. Doktoru arayıp sorsam mı.

benimde ağrım oluyor dr normal dedi...endişelenme canım..

butunlemeye kalırsak para yatırıyomuyuz her dersten kacar soru cıkıyo bıde kaç yanlış kac dogruyu goturuyo cnm ya

GÖrmedım panÇıtammm paŞan gelıyor dedı canım doktor:))) 2lı testımde temız Çıktı allahıma ŞÜkÜrler olsun darısı baŞınıza

akıl ordan gitmiyoki kızzz

hahahahahhhahhaahahahhahahahaha elaliiiii herkes senmi giiiizzz ahahhahhahahaa

doğru diyon anam bu topiğin %80 inin aklı orda çalışıyornaniknanik
Ama başı açık ara önde sen götürüyo fatoşumm :)))

Nısancım bÜtÜnlemeye kalınca para Ödemıosun eylÜlde oluo sınavları her ders 30 soruydu sanırım sayısal dersler 26 olması lazım yanlıŞ dogru gÖtÜrmÜo canım salla yanı:))

butunlemeye kalırsak para yatırıyomuyuz her dersten kacar soru cıkıyo bıde kaç yanlış kac dogruyu goturuyo cnm ya

canım yanlış doğruyu götürmüyo merak etme
yılda iki defa harç parası oluyor
netten testleri çözerseniz çok faydasını görrüsünüz

GÖrmedİm panÇİtammm paŞan gelİyor dedİ canım doktor:))) 2lİ testİmde temİz Çıktı allahıma ŞÜkÜrler olsun darısı baŞınıza

yaa çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) normal ultrasonla baktı gördü dimi doopler değil öyleyse benimde 13+4 de gitcem belli olur inşallah

ohooooo nerdeyse en büyük bebiş benim ben en son öğreneceğim cinsiyeti ama bu haksızlııııık((((

hayırlı olsun canım oğluşunu kucağına alacağın günleri de gör inşallah.

anammmmmmm bebemm büyümüş tickerim geçmiş 4. aya ben ağlamammı şindi yaww

ayyy çok çabuk geçiyo zaman dimi .daha miniklerdi şimdi hemen hemen hepimiz 4 üncü aya geldik .allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

lalcim yaa seninde benimde daha çok var nasıl geçecek bu günler (

tesekur ederım handancım ve bulcuk en azından mantıklı gelenı sallarım öpt sizi ben bı taraftan test cözeyım öpt okurum ben sızı zuzuyu cok merak edıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…