2009 Ekim Anneleri

kıslarrrrrrrrr günaydınnn,
bakın dün ne ooldu bi arkadaşın annesinin cinsiyet belirleme ve çocuk sayısı belirleme falı varmış. bana da eşime de onu yaptı ve ikimizde de aynı şey çıktı. sizede sölim dedim:
alyansınızı bi ipe bağlıyorsunuz birisi bunu alıyo eline sonra siz çıplak kolunuzu uzatıyosunuz, alyansı yukarı aşağı doğru 9 defa indirip kaldırıyosun sonra bşleğin üstüne tutuyosun. ileri geri giderse erkek, yuvarlak dönerse kız oluyo. sengözlerimebaksanab

Canım ben 4.sınıftayım yaaa bu sene bıtırmem lazım bebıŞ olunca ders ÇalıŞamam napcam bılmıyorum yaaaaaaaaaaaaa

handanim insallah kizz zaten en cok ona heycanlaniyorum insallahhh testlerim temiz cikar gece gündüz dua ediyorum bebegim saglikli olsun diye. bide bebegimi ilk defa bu kdar uzun görecegim

ahahahaha kiz bulcukkk elalinin milli olmasina ne yorum yapacan ahahaha
:roflol: ne yorum yapıır o gün içeri giererken sırıtna iki yumruk atarız tamam :roflol:

saol bulcuk allah razı olsun canımmmmmmmm darısı başınıza

kıs fatoşş sen beni az dellendirmedin senin sayende gittim hahaha sıra bendeeeeee:jeyyar:
amiiinn canım

kızım milletin aklı seninki gibi hep o işte değilki anam:roflol:
akıl ordan gitmiyoki kızzz

handancım benım ilk senem ve ilk defa gırcem calısamadımda senın kacıncı senen ya

Allah yarıdmcınız olsun ben geçen sene bitirdim tam zamanında bitmiş çok şükür

ilk sene nasıldı calışmışmıydın gecmişmiydın ne okuyosun benım cmartesı genel matematık hukuka gırıs temel bilgi teknolojılerı ve muhasebe derslerınden gecermıyım kı ya cok korkuyorum ya

Günaydın kızlar. Yazamıyordum yoğunluktan. Bu aralar yoğun değiliz. Nasılsınız bakalım. Benim son 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım var normalmi acaba. Doktoru arayıp sorsam mı.

Günaydın kızlar. Yazamıyordum yoğunluktan. Bu aralar yoğun değiliz. Nasılsınız bakalım. Benim son 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım var normalmi acaba. Doktoru arayıp sorsam mı.

normal canım bendede aynı durum var doktora sordum bunalr olcak şeyler norma dert etme dedi

Nısancım ben 2.sene normal Ünıversıte okudum 3.sınıfa dırek baŞladım canım geÇen sene kaydımı dondurdum eŞım askere gıttı dıe bu sene devam edıyorum valla ÇalıŞmadan geÇılmıyor maalesef ben 1 kere sınıfta kaldım harÇ paralarım ÇÖpe gıttı artık 2.sınava ÇalıŞırım napalım bu saatten sonra ÇalıŞamayız ne zaman ders ÇalıŞcak olsam mısafır geldı bıŞe oldu delı oldum zaten bı haftasonları ÇalıŞabılıyorum stres yapma canım 2.sınavda kurtarırız ınŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…