2009 Ekim Anneleri

amin cnm inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yüzünde sivilce çıkan var mı?benim cildim çok bozuldu((((((((hayatta sivilce nedir bilmezdim...

yarın sabah benimde ikili testim olacak ve diğer tüm testleride yaptıracam tam kan sayımı , idrar tahlili ....
kızlar siz açlık kan şekerine baktırdınız mı?? onu yaptırcam yarın bende o şekerli sudan mı içem acaba iğrençti yaa oo (

Kızlar teşekkür ederim. Normal bir durum olduğuna sevindim. Benimde ikili testim 9 nisanda. Kızlar benim cildimde bozuldu....

Bende sıvılcelendım kıslar ılk haftalarda hıÇ yoktu bu hafta sapııtılar resmen

bıde ben Çok kıllandım gÖbekım nası kıllandı hıÇ yoktu normalde bacaklarım hemen uzuo baŞedemıom ya

cnm ilgilii...iyi komik bi insan....ama cinsiyet konusunda gıjık etti beniiikötükedihüsozaten ben biliom kızım olacak nie 20 haftada söleris diosa ...bak yine sinirlendimm...klava:

bende ona gidiyimde baksın cinsiyetine diyecektim ama beni dahada gıcık eder şimdiiiii.....

Kıs fatoŞŞ az ye anam az yeee doktorum bana dıokı saofradan karnnını tam doyurmadan kalkkkk az az yemek lazımmıŞ canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…