2009 Ekim Anneleri

Kıslar benım kıl doktor bıle sÖledıne gÖre sızınkılerde sÖler bence ama ben acıtasyon yaptım bılıosunuz ÇalıŞıyorum sık sık gelemıyorum bı baksanız felan dedım adam bayagı ınceledı kıyamadı hahahahahahaha

handancım bende damardan giricem bu sefer gittiğimde....acıtasyonda yaparımmm....:icecream:

lal doğumunuda o mu yaptıracak......sezaryende üstüne yoktur....kardeşimin ebesidir kendisi.....

ama iyi doktordur.zamanında ankaranın en iyi doktoruydu....sonra muayenehanesini kapattı bypass olunca.....daha sakin hayatı seçti.....

tanıosun sen.....:icecream:evet gerçekten iyi bi daotor...konuşması espirileri yaklaşımı çok iyii ama aması var işte:bbo:

lal doğumunuda o mu yaptıracak......sezaryende üstüne yoktur....kardeşimin ebesidir kendisi.....

canım son gittiğimde doğum olayını sordum...bi kaç soru daha sormuştum...aaa dediii..istersen sana son altı aylık bi takvim hazırlıım dedi...:roflol:daha erken acale etme tadını çıkar deiiiii:CüvCüv:

tanıosun sen.....:icecream:evet gerçekten iyi bi daotor...konuşması espirileri yaklaşımı çok iyii ama aması var işte:bbo:

ama bazı şeyleri çok açıklamaz.....bilmende fayda olacağını düşünmediği şeyi söylemez....

ama bazı şeyleri çok açıklamaz.....bilmende fayda olacağını düşünmediği şeyi söylemez....

evet biliyorum...ilk gittiğimizde kızımla gitmişdimm...almadı içeri kızımı şimdi ben bunun neresini kardeşin diye açıklayayım bu ufaklığa dedi...:roflol::roflol:
tabi eşimde geldi yanlış anlaşılmasın ama onuda almadı...hehehehe

ebru saraç......ben ilk evlendiğimde korunma yöntemleri için gitmiştim paşaya.....ama bütün aile hamileyim zannetmişti......kendisi amcam olur da:)

keçiiiiii......ben hamileyim ama bana daha telefon açıpda nasılsın diye bile sormadı zaten...ama dediğim gibi iyi doktordur.....

ebru saraç......ben ilk evlendiğimde korunma yöntemleri için gitmiştim paşaya.....ama bütün aile hamileyim zannetmişti......kendisi amcam olur da:)

hmmm....amcan gıjık birazz ozaman....:roflol::roflol:sen benden daha iyi bilirsinn...neden gitmiosun amcana bakimmm...:uhm:

keçiiiiii......ben hamileyim ama bana daha telefon açıpda nasılsın diye bile sormadı zaten...ama dediğim gibi iyi doktordur.....

zaten dr.luğuna diyecek lafım yok.....:asigim:ama 20 haftalıkken sölerim dediye gıjık oldummm...
aramaması ilginç.....belki oda senin arayıp gitmeni bekliyordurrrrr:1hug:

hmmm....amcan gıjık birazz ozaman....:roflol::roflol:sen benden daha iyi bilirsinn...neden gitmiosun amcana bakimmm...:uhm:

daha özel ve önemli birçok kişiden önce onun ve yengemin öğrenmesini istemiyorum bazı şeyleriklava:.....benim kocamıda içeri almaz kavga çıkar.......

zaten dr.luğuna diyecek lafım yok.....:asigim:ama 20 haftalıkken sölerim dediye gıjık oldummm...
aramaması ilginç.....belki oda senin arayıp gitmeni bekliyordurrrrr:1hug:

yuhhhhh 20 haftalık çok geç.....siz kızlarınızın cinsiyetini merak etmedinizmi hiç diye bir sor o zaman...:))))))))))2 kızı var

daha özel ve önemli birçok kişiden önce onun ve yengemin öğrenmesini istemiyorum bazı şeyleriklava:.....benim kocamıda içeri almaz kavga çıkar.......

özel nedenler var anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canımmmmm:asigim:dr. memnunsan sorun yok....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…