2009 Ekim Anneleri

yuhhhhh 20 haftalık çok geç.....siz kızlarınızın cinsiyetini merak etmedinizmi hiç diye bir sor o zaman...:))))))))))2 kızı var

biliom kızı yada kızları olduğunu hatta benim kızımla yaşıtsın dediiiii....yerimseniben
merak konusunu bilemicem::))))

özel nedenler var anladığım kadarıyla hayırlısı olsun canımmmmm:asigim:dr. memnunsan sorun yok....yerimseniben

boş ver.......Dr.çok memnunum tatlım...biz maaile gidiyoruz dr.geçen kayınvalidemle kardeşimde geldiiiii...güle oynaya baktık bebeğe:)

kızlar ben geldim 1 haftadır yoktum hastanede falan yattım özledim sizleri yahihoyyyt

boş ver.......Dr.çok memnunum tatlım...biz maaile gidiyoruz dr.geçen kayınvalidemle kardeşimde geldiiiii...güle oynaya baktık bebeğe:)

gerisi boş dr.iyiyse......kayınvalidemle gitseydim onuda almazdııııı:roflol::roflol:alem adam yaaa......:1rolleyes:

zuzuuyu merak ettim.....bundan sonra randevu saatelerinide verelim birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…