2009 Ekim Anneleri

biz geldiikkkkk.... bizi merak edenler el kaldırsııınnn...hihoyyyt hihoyyyt

kızlar merhaba ben geldim handan gözün aydın canım çok sevindim herşeyin güzel çıkmasına
zuzuu sen ne yaptın canım gördünmü bebeğini öğrenebildinmi cinsiyetini sabah 9,30 da idi randevun yanlış hatırlamıyorsam

ewet fundacım 9:30daydı...kızlaaarrrr zilli kızımın size selamı waaarrrrr

oyy oyy kızınmı olacakmışşşş ayy maşallah erken göstermiş kendini desene zilliiiiiiiiiiiiiiiii gözünaydun canımmmm

Allah analı babalı buyutsun kıslar masallah prens ve prensesimize :))) ilkay size yazı tura atmışmıydı

oyy oyy kızınmı olacakmışşşş ayy maşallah erken göstermiş kendini desene zilliiiiiiiiiiiiiiiii gözünaydun canımmmm

zuzucum gözlerimiz yolarda kaldı vallaaa ay ne güzel ya sağlıcakla gelir inş. zilli kızınnnn çok sevindim yaaaa

saolun canlarımm..tam kesin söyliyemiyorum ama kız büyük ihtimal dedi..pzt ikili için başka doktora gidicem ya tekrar,bakalım o da kız dicekmi

kokoş olucaktı teyzesi ama olurr o da olurr...anası çok sewer göbek atmayı..dansöz de olurr
hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

sağlıkla gelsin zilli kızın sen onu her kılığa sokarsın ne şeker olur ya heveslendim şimdiŞeniz

aaaa zuzu kızınmı olacaksırnaşık şey
ne guzel yaaaa masallahhhhhhh
bende istiom banane bananeeeeeeeee
-tatlicadiarzu-

ayy yemin ederim cok duygulandım yaa hep dile getirmiyorm ben ama cok merak ediyorum bende cinsiyetini aglıcam simdi hala inanamıyorum bebişlerimiz geliooo Allahım bagılasın senağlama hayırlı evlat olurlar inş. ben simdiden konusuyorum bebişimle duyuydur hissediyordur eminim
siizin bebişler terazi burcu olcaklar kıslar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…