sağlıkla gelsin zilli kızın sen onu her kılığa sokarsın ne şeker olur ya heveslendim şimdiŞeniz
yerim senin o zilli kızını ........canım hayırlı olsun....
ewet fundacım 9:30daydı...kızlaaarrrr zilli kızımın size selamı waaarrrrr
aaaa zuzu kızınmı olacaksırnaşık şey
ne guzel yaaaa masallahhhhhhh
bende istiom banane bananeeeeeeeee
-tatlicadiarzu-
ayy yemin ederim cok duygulandım yaa hep dile getirmiyorm ben ama cok merak ediyorum bende cinsiyetini aglıcam simdi hala inanamıyorum bebişlerimiz geliooo Allahım bagılasın senağlama hayırlı evlat olurlar inş. ben simdiden konusuyorum bebişimle duyuydur hissediyordur eminim
siizin bebişler terazi burcu olcaklar kıslar demi
kız zuzu senin zilliyi benim yakışıklı ogluma alalım kız istanbula gelin versene versenedelikafadulden
canım tam 13i bitirdik bugünnZuzucum kaÇ haftalık oldu bebİŞŞŞ
kız zuzu senin zilliyi benim yakışıklı ogluma alalım kız istanbula gelin versene versenedelikafadulden
nenn zuzumm hadi hayırlı olsun , çok sevindim datlumkaydirigubbakcemile3
zilli ananında zilli kızı olmasında ne olsun ama dimilülülülülülü
yaaa bende örenmek istiyom daha 19 gün var:çok üzgünüm:
handan ve zuzu sizden gelen haberlerle cok mutlu olduk bir kiz bir oglan:) arkdaslar baska varmi cinsiyetini ogrenen???
hepimizi sardi bir merak 27 nisana kadar nasil sabredecegim bilemiyorum:)
bugum bizimde randevumuz var 1 saat sonra hazirlanip cikacagim bebegimi ozledim 2li test olacak...
yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyo sanki böle azcık belim gibide((
neden acaba sizde varmı böle bişey?
bide niyeyse bütün enerjim gitti, sıfırım((
handan ve zuzu sizden gelen haberlerle cok mutlu olduk bir kiz bir oglan:) arkdaslar baska varmi cinsiyetini ogrenen???
bugum bizimde randevumuz var 1 saat sonra hazirlanip cikacagim bebegimi ozledim 2li test olacak...
yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyo sanki böle azcık belim gibide((
neden acaba sizde varmı böle bişey?
bide niyeyse bütün enerjim gitti, sıfırım((
zuzum zilli kızını yerim senin benn....oyy oyy oyyyyyyyy...canım benim çok sevindimmm....sağlıcakla gelsin zillinnnnn
bebişlerin cinsiyetini öğrenen 3 kişimi oldu şimdiye kadar.....:asigim:ya bende öğrenmek istiom.....:çok üzgünüm:ama zor...keçiymiş benim dr.umm....
hayırlı haberlerle gel nurefsann benimde pazartesi günü ikili testim bakalım inşallah güzel haberler alırız cinsiyetini söylermi doktor 11+2 oluyorum pazartesi belli olurmu kızlar yoksa benim doktordamı keçi olacak kendi istemediği hiç birşeyi yapmıyormuş benimkide off offf :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?