2009 Ekim Anneleri

sağlıkla gelsin zilli kızın sen onu her kılığa sokarsın ne şeker olur ya heveslendim şimdiŞeniz

yerim senin o zilli kızını ........canım hayırlı olsun....

saolun teyzelerii...çok heycannıyız yaff..siz de öğrenin iişallah bi an önce..kesin demedi ya hala pek inanasım gelmiyo cidden öğrendiğime:))) sizden başkak kimseye söylemiyoruz henüz..bi dahaki randewudan soora sölicesss

ewet fundacım 9:30daydı...kızlaaarrrr zilli kızımın size selamı waaarrrrr

nenn zuzumm hadi hayırlı olsun , çok sevindim datlumkaydirigubbakcemile3
zilli ananında zilli kızı olmasında ne olsun ama dimilülülülülülü
yaaa bende örenmek istiyom daha 19 gün var:çok üzgünüm:

aaaa zuzu kızınmı olacaksırnaşık şey
ne guzel yaaaa masallahhhhhhh
bende istiom banane bananeeeeeeeee
-tatlicadiarzu-

hihoyyyt hihoyyyt

ewet cicim terazi olucaklarr
kız zuzu senin zilliyi benim yakışıklı ogluma alalım kız istanbula gelin versene versenedelikafadulden

bakarıss..kaydirigubbakcemile3teklifleri değerlendirces tabi:)))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Zuzucum kaÇ haftalık oldu bebİŞŞŞ
canım tam 13i bitirdik bugünn

yaaa kızlarrr benim sırtım çok ağrıyo sanki böle azcık belim gibide ((
neden acaba sizde varmı böle bişey?
bide niyeyse bütün enerjim gitti, sıfırım ((

handan ve zuzu sizden gelen haberlerle cok mutlu olduk bir kiz bir oglan:) arkdaslar baska varmi cinsiyetini ogrenen???

hepimizi sardi bir merak 27 nisana kadar nasil sabredecegim bilemiyorum:)
bugum bizimde randevumuz var 1 saat sonra hazirlanip cikacagim bebegimi ozledim 2li test olacak...

kız zuzu senin zilliyi benim yakışıklı ogluma alalım kız istanbula gelin versene versenedelikafadulden

mersi cücüümm..bekleme kuzum 19 gün..git haftaya başka bi doktora öğrennn :jeyyar:

zuzum zilli kızını yerim senin benn....oyy oyy oyyyyyyyy...canım benim çok sevindimmm....sağlıcakla gelsin zillinnnnn
bebişlerin cinsiyetini öğrenen 3 kişimi oldu şimdiye kadar.....:asigim:ya bende öğrenmek istiom.....:çok üzgünüm:ama zor...keçiymiş benim dr.umm....

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canımm

handanlan beni kıskandın da ondannnlaelaelaelaelae laelaelaelaelae

mersi şekeriimmm...hadi bakalım senin de test sonuçların iyi çıkar inşallahhh

elali gecmis olsun.. arada benimde belim agriyor ama 1 gunde 8 saatten fazla yattigim zaman oluyor.hamilikte bel agrisinin olabilecegini okumustum..
enerji icinde evdemisin ve orda hava nasil bilmiyorum ama gunes varsa cik biraz gunes al acayip enerji veriyor birde bebek magazalarini gez icin kipir kipir olacaktir:))

:CüvCüv: :CüvCüv: saol hayatım yaa..kesin demedi doktor ama çok büyük ihtimal dedi..içime hep kız doğuyodu zaten..erkek dese çok şaşırırdım..bazen göbüşümle konuşurken ağzımdan hep kızıımm diye çıkardı gülerdik:))

ay çok heyecanlııııı....1 ay sonra neler konuşacağız acaba?3lü test....tam cinsiyetler oy oy oy

hayırlı haberlerle gel nurefsann benimde pazartesi günü ikili testim bakalım inşallah güzel haberler alırız cinsiyetini söylermi doktor 11+2 oluyorum pazartesi belli olurmu kızlar yoksa benim doktordamı keçi olacak kendi istemediği hiç birşeyi yapmıyormuş benimkide off offf :sm_confused:

zuzu ins. bakalim saglikli olsunlar en onemlisi o... maasallah kuzucuklar buyuyor anneleri 3 ayi bitirdiler dimi...ilk 3 ay gitti kaldi 6 ay hadi bakalim en rahat doneme girdik veya girmek uzereyiz 4.5.ve6.ayin anne icin en rahat gecen donem oldugunu duymustum ins. keyifli guzel gecer...

canım iyi haberlerle gelirsin inşlahhh:Saruboceq:

hayatım erken daha yaa..ben 13ü bitirdim ona rağmen kesin söyliyemedi..accık daha beklicen senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…