2009 Ekim Anneleri

ay canım benim çok geçmiş olsun ne halde olduğun düşünebiliyorum ama sonucun güzel olmasına çok sevindim a.s.

aman sorun yokmuş ya düşünme artık takma boşver bebişin bakışta atmış sana zaten daha ne olsunnnnnnnnnnnnn maşallhhhhhhdelikafadulden

cnmmm fatoşcum çok geçmiş olsun bitanem, nasıl panik yaptığını anlıyorum bende yaşamıştım o panik anını...
bak bebeğini görmüşsün rahat ol artık, doktorda endişe edilecek bişey yok diyosa rahatlamaya çalış...
Allahım böyle bir korku daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

fatos gecmis olsun canım kimbilir nasıl korkmuşsundur allahıma çok şükür bebişinde iyiymiş allah tekrar böyle korkular yaşatmasın inş.

evet ama moralim cok bozulmustu cok fena oldum basim resmen zonkluyordu cok sükür gördümya o kücük kalbini dünyalar benim oldu. caniminparcasi resmen bana bakti cok duygulandim. ay bide bende sey var kücüklükten beri böyle kötü kokan seylerden tiksinirim ayriyetten kötü gözüken seylerdende nasil diyim kusmuk gibi. kustukca onu gördükce daha cok kusuyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
kizlar doktorun nasil baktigi farkediyormu? cocugumun basi sag taraftaydi gecen hafta simdi sol tarafta :))

şu aralar sizde şeyinize sahip olun barii

fotoşcum geçmiş olsunnn....bebişinin iyi olmasına çok sevindimmm.....

öyle bi gerilmisimki giderken adam kalbini göstermedi bebege bakiyordu bedne zorluk cektim kalbini aradim sonunda dedimki göstersene kalbini kalbini göster :))))))))) senli konusmaya basladim ahahahahhahaa

Selam kızlar nasılsınız dÜn doktoraa gıttım meleĞımızı gÖrdÜm doktorumuz maŞallah Çok hareketlı dedı hıÇ bı sorun yok rabbıme ŞÜkÜr ıkılı test yapıldı salı sonuÇları alıcaz ınŞ oda temız Çıkar sızlerde durumlar nasıl

hahahahhaah ela sana havasını atar artık ayyyy ne gülerim haaaaaa hahahahahah

ahahah ayy düsündümde ne mort olurum az dalga gecmedim :))))

fotoşcum geçmiş olsunnn....bebişinin iyi olmasına çok sevindimmm.....

cok sagoll dadlummm

hahaytttttttttt ne gülerim amaaa:roflol::roflol::roflol:

ay öyle bisey olsa bile demem ben sana diline düserim valla kurtulamam 9 ay boyunca ahhaahhahahahahaha

cnm gözün aydın inşlahhh ikili test sonuçlarında iyi çıkarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…