2009 Ekim Anneleri

oooyyyy öldüm ya kaç sayfa yazmışsınız işlerde bir bitmedi bugün yarın napcam allah bilir neyseeee

gelelim konulara yazık değilmi burda yapan var yapamayb var bu kadar da fazla gidilmezki bir insanın üstüne dimi elalım :roflol: :roflol: ama bak cumartesi bende gitcem dr yasak kalkarsa bende ötekilerden olabilirim ona göre :roflol:

ay canım sendedemi yasak var benim yasak 16.haftada bitiyor bizimkiyle kardeş olacağız nerdeyse kuzuma değer kocişi boşver
kaydirigubbakcemile3

amaaaaan :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ayy kizlar seyime verin aman verin iste biseyime aklim karistiktiya biraz kendim bile söylüyorum unutuyorum görünüyoz demii :S

zzuzucum hayırlı olsun canım çok sevindim zilline, sağlıklı oluşuna daha çok sevindim tabee.hihoyyythihoyyyt

zuzu çin takvimine ve freebeta ya göre de kız mı sesin bebişin :) çin takvimi topiğini ilerletemiyor arkadaşlar galiba baktım ama yoktu...

zuzu çin takvimine ve freebeta ya göre de kız mı sesin bebişin :) çin takvimi topiğini ilerletemiyor arkadaşlar galiba baktım ama yoktu...

çin takwimine göre kız çıkıyodu..benim daha kan testim pzt yapılıcak free'bilemorum yani..ama zaten 11-12 haftalardaki free-beta tutuyomuş..sonra değerler oynuyomuş..

zuzu senin 2li testin çıksın bakalım freebetan tutuomu kıs:)

tutmaz cicim büyük ihtimal..tutsa da şans..13+4 olcam test yapılırken..şöyle tutabilir..değer zamanla yükseliyomuş sanırsam..50nin üzeri de kız diyodu ya,e haliyle tutar:)) hatta git 3 hafta soora yaptır senin free'nde bilem kız çıkabilü:)))

çin takwimine göre kız çıkıyodu..benim daha kan testim pzt yapılıcak free'bilemorum yani..ama zaten 11-12 haftalardaki free-beta tutuyomuş..sonra değerler oynuyomuş..

aa ne güzel şua na kadar pek fire yok galiba takvime göre... bende umutladım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…