oooyyyy öldüm ya kaç sayfa yazmışsınız işlerde bir bitmedi bugün yarın napcam allah bilir neyseeee
gelelim konulara yazık değilmi burda yapan var yapamayb var bu kadar da fazla gidilmezki bir insanın üstüne dimi elalım :roflol: :roflol: ama bak cumartesi bende gitcem dr yasak kalkarsa bende ötekilerden olabilirim ona göre :roflol:
elammm senin randevüne zamandi kiz unutuyom hep
kızlar yaa benim de minnoşum 12 cmmiş..cinsiyet telaşına daldık ama çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş..incecik ensesi dedi doktor:)) zilli yaa nası hoplıyıp zıplıyo..bi durmadı..anasına çekmiş:)))çıkınca da bööle olursa işim zor..parmaklarını gördük kocamandı..soora diğer parmaklarını kıwırıp baş parmağını gösterdi bize..orda çok tuhaf oldum ağlıyodum..sanki ona baktığımızı onu seyrettiğimizi biliyo da oyun yapıyodu bize..ooyy kuzum benim yaaa
zzuzucum hayırlı olsun canım çok sevindim zilline, sağlıklı oluşuna daha çok sevindim tabee.hihoyyythihoyyyt
zuzu çin takvimine ve freebeta ya göre de kız mı sesin bebişin :) çin takvimi topiğini ilerletemiyor arkadaşlar galiba baktım ama yoktu...
zuzu senin 2li testin çıksın bakalım freebetan tutuomu kıs:)
çin takwimine göre kız çıkıyodu..benim daha kan testim pzt yapılıcak free'bilemorum yani..ama zaten 11-12 haftalardaki free-beta tutuyomuş..sonra değerler oynuyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?