2009 Ekim Anneleri

saolun kızlarr warya ultrasondan çıkasım gelmedii dr kovacaktı az kalsınn hehehe allahın bi mucisesi ayy heyecanlanıyorumm düşününce bilee

günaydın wrosse masallah bebegıne hiç bişey yoktur bence rahat tut içini 1.1 cıktı benımkıde ince enselı oğlum benım dıye sevıyorum yaa :CüvCüv:

kıslar benimde 12+3 de 2mm çıkmıştı en kalın enseli benimki galiba ama doktorum çok ii demişti 2li testimde temiz çıktı

bacılarım ben biraz cıkıyorum öğle yemegı yapıcam öpt hepınızı fazla kaynatmayın handancım ben simdi yarın 4 dersten sınava gırcem kac saat surer cnm

wrose cok iyi anliyorum seni insan gorunce ekrani opesi geliyor dimi???benimde pazartesi randevum var insallah sorun cikmaz.......

mehaycım 12+6 dıydm tıcker da yanlış yazıyo şu anda 13+6 yım cnm 2.5 gecmemesı gerekıyo bıldlglm kadarıyla

günaydın wrosse masallah bebegıne hiç bişey yoktur bence rahat tut içini 1.1 cıktı benımkıde ince enselı oğlum benım dıye sevıyorum yaa :CüvCüv:
ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini ne zaman öğrendin cnmm??
haftaya gittiğimde bende cinsiyetine öğrenecekmiyim acaba :1rolleyes:
bide kızlar bi arkadaş dedi sağdan yumurtladıysak erkek soldansa kız mışş var mı bununla ilgili bilgisi olann ??

slm kızlarhihoyyytcok mutluyum dun doktora gıttık bebişimi gordum cok hareketlıydıhoplayıp donup duruyordu mukemmel bı duygu9nisanda ıkılı test ıcın tekrar gıdıcez umarım hersey yolunda gıder:Saruboceq:

wrose
cnm ben dun saglık ocagına kalp atıslarını dınlemek icin gıttım biraz sol tarafımdaydı bebek ama erkek dedı bilmiyorum yanı cnm

nisancım senin yapmana baglı ama son 20 dk dışarı çıkarmıolar die biliom her derse ortalama 30 dk ayırsan 2 saat sürer o da en az yani bence 3 saat felan sürebilir canım başarılar sanada banadaaaaa:)

mehay cnmm içini ferah tut cnmm sorunsuz bebişini göreceksin inşş , oyala dr fazlaca bak ben öyle yapıyorumm cnmm kaydirigubbakcemile3

gunayydinnn hamisler bende dun bebegimi gordummm down send.icin ultrason kontrolu vardi.bebegim bi harektliydi ki kollari ayaklari oynuyor ikide bir donuyordu kadin epey ugrasti ensesini olcebilmek icin:))
masaalah buyumus 5cm olmus doktor saglikli ,herseyi normal dedi ...
.27nisanda ayrintili ultrason olacak ins. ozaman cinsiyetini de ogrenecegiz .sabirsizlikla bekliyorum

tmm handancım tesekur edrım allah yardımcımız olsun pasalarımız bıze sans versın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…