2009 Ekim Anneleri

aman boşver lallcım ya eşinin bi suçu yok tabi ama insan içinde tuttamıyor tabi unutulmuyor hiçbişişey ama napcan işte ya benimde eşim askerdeyken ben çok sıkıntı çektim hem evimin kirasını ödedim hem borçlarımız vardı onları ödedim hem eşime harçlık gönderdim felan bana 5 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi bu kızın kocası yok napıo demediler amannnn eşimde çok kızdı ama ailesi sonuçta allah bilio boşvercez napalım sonrada gelip diger gelinlerine neler aldıklarını neler yaptıklarını anlatıolar banadelikafadulden

:S resmen ayip yani. nasil kayinvalide nasil görümcee

nese bak yine sinirim yüksek seviyelere çıktıı...klava:böleler işte canım bende yine dayanamadım ve eşime gecekonduda oturuyorlar,yaşlılar ev alalım da rahat etsinler dedim..ama başkada bişey beklemesinler benden dedimm...napıım başka..kim düşünür...

valla kizlar masallah. iyi susuyonuz valla. ben olsam kaynanamadaa görümcemedee bütün düsüncelerimi haksizliklari alindigim herseyi derim. gerci benden önce kocam hallederdi. ama melek gibi bi kaynanam var allah var bide görümcelerimde cok iyiler. ilk gelinleriyimya eheheh degerliyim bayaa şakkıdı şakkıdı şakkıdı hehehehe

inanırım canım...bazıları böle çok düşüncesiz oluoo....eşimde çok kızdı yıprandı ama ne yapsın lafı olunca tutamıom kendimi sölüommm sölemiyom desem yalan olurr...yapılan iyilikde kötülükde unutulmuyor....:çok üzgünüm:

lal cnmm yaa aynen benimkiler gibi walla yaa inan geçen sene hamileliğimde erkek olacak diye bi triplere girdi 3 aylık hamiştim ben tek kelime etmedim walla doğuma kadar görüşmedik tuhaf insanlar walla hala bile anlamıyorum onlarıı bide bi görümcem var onlara gitiğimizde gördü yiğenini gayet normal seviyoo bide bunlar farklı cins herhalde diyorum bazenn, normalller böyle davranmaz kii
boşver allah şükrü eşlerimiz iyi biz iyi olalım onlar uzakta olsun canımm

lalcim onlar yaptıklarından utansınlar boşver üzülme sen eşinle iyi olun yeter bak çok şükür sana yardım edecek sana sahip çıkacak bir annen var varsın kayınvaliden olmayıversin boşver bebeğini düşün takma bunları herkes yaptığını bulur

cnm çok şükürki bende hep diyorum eşim benim yanımda yoksa oooooooo......neler oludu kimbilir...a.s

eşlerin bi suçu yok valla benim eşimde ailesine çok düşkün degildir zaten bende ayda bir felan telle konuşurum anca yani mesafemi koydum bu olaydan sonra ama anlamamışlardır eminimki senede bi kere geliolar eşim mutlu olsun die ses etmem bişeylerine sonuçta eşim burda yalnız bütün ailesi adanada yılda 1 kere ailesiyle olmak onunda hakkı elimden geleni yaparım eşim mutlu olsun die iyi agırlarım

aynen öle canımmm...iyiki anacığım varr...canım benim...:asigim:yok zaten canım halim vaktim yerinde...şükürler olsunkii..allah herkese versin...çokda mutluyumm...gerisi boşş...düşününce ister istemes kızıom oda başkaayerimseniben

lalcim hiiç bunları düşünüp te konuşup ta canını sıkmaya değmez..bizim keyifli olmamıs gerenk hamişşlerr..iisimi konuyu değiştirip yine elaya saralımm...:jeyyar: kaydirigubbakcemile3

kuzular ben kaçıyorum..hepinisi de kojamann öpoorummm...görüşürüs cannarımmm
Şeniz

kızlar ya deli olcam deli olcamm bilen varsa solesin msn adresimi hergun 4 5 kişi ekliyor deli olcammm degiştirmek istemiyrmmmm nasıl ekliyorlarrr hep engelliyorum siliyorum ama nasıl ekliyorlarr kullanamıyorum baska adres actım onu kullanıyorum ama o adresimi nerden ekliyorlar

ya canım bende öle inanki geldikleri zaman yaparım...ama inanki sırf eşim içinnn

ayy kıslar şöle ince giymeye başlasakta hamiş oldugumuzu anlasalar yaa otobüse biniom kimse yer vermio sinir oluom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…