kıskançlıktandır kesin lallcım hainler
ohaaaaaaaaaaa 6 aylikkenmiiiiiiiiiiii?? niye pekiii?? uzaktami yasiyorlar??
yok canım ben keçiörendeyim onlar mamakda..en fazla 15-20 dak.
ne güzel yaa...özeniyorum böle olunca ...allah bozmasın canımmmm....
biz zaten beraber oturuyoruz eve gittiğimde yemeği hazır oluyo sofram hazır oluyo allah razı olsun
kıskançlıktandır kesin lallcım hainler
:S resmen ayip yani. nasil kayinvalide nasil görümcee
aman boşver lallcım ya eşinin bi suçu yok tabi ama insan içinde tuttamıyor tabi unutulmuyor hiçbişişey ama napcan işte ya benimde eşim askerdeyken ben çok sıkıntı çektim hem evimin kirasını ödedim hem borçlarımız vardı onları ödedim hem eşime harçlık gönderdim felan bana 5 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi bu kızın kocası yok napıo demediler amannnn eşimde çok kızdı ama ailesi sonuçta allah bilio boşvercez napalım sonrada gelip diger gelinlerine neler aldıklarını neler yaptıklarını anlatıolar banadelikafadulden
aman boşver lallcım ya eşinin bi suçu yok tabi ama insan içinde tuttamıyor tabi unutulmuyor hiçbişişey ama napcan işte ya benimde eşim askerdeyken ben çok sıkıntı çektim hem evimin kirasını ödedim hem borçlarımız vardı onları ödedim hem eşime harçlık gönderdim felan bana 5 kuruş yardım etmedi eşimin ailesi bu kızın kocası yok napıo demediler amannnn eşimde çok kızdı ama ailesi sonuçta allah bilio boşvercez napalım sonrada gelip diger gelinlerine neler aldıklarını neler yaptıklarını anlatıolar banadelikafadulden
şaşırdım:1shok:
lal cnmm yaa aynen benimkiler gibi walla yaa inan geçen sene hamileliğimde erkek olacak diye bi triplere girdi 3 aylık hamiştim ben tek kelime etmedim walla doğuma kadar görüşmedik tuhaf insanlar walla hala bile anlamıyorum onlarıı bide bi görümcem var onlara gitiğimizde gördü yiğenini gayet normal seviyoo bide bunlar farklı cins herhalde diyorum bazenn, normalller böyle davranmaz kii
boşver allah şükrü eşlerimiz iyi biz iyi olalım onlar uzakta olsun canımm
lalcim onlar yaptıklarından utansınlar boşver üzülme sen eşinle iyi olun yeter bak çok şükür sana yardım edecek sana sahip çıkacak bir annen var varsın kayınvaliden olmayıversin boşver bebeğini düşün takma bunları herkes yaptığını bulur
eşlerin bi suçu yok valla benim eşimde ailesine çok düşkün degildir zaten bende ayda bir felan telle konuşurum anca yani mesafemi koydum bu olaydan sonra ama anlamamışlardır eminimki senede bi kere geliolar eşim mutlu olsun die ses etmem bişeylerine sonuçta eşim burda yalnız bütün ailesi adanada yılda 1 kere ailesiyle olmak onunda hakkı elimden geleni yaparım eşim mutlu olsun die iyi agırlarım
canım bende şaşırmıştımm ama bunlar böleler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?