2009 Ekim Anneleri

kizlar ben bebegimi kaybettim ( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.

Rockwell canım ya çok üzüldüm ne denilebirki ((( ınşallah Allah en yakın zamanda yeniden o duyguyu tattırır ve çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısı böyleymiş demek ki Allah sabır versin

çok üzüldüm canım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebişini alırsın kucağına şuanda kelimeler boğazıma dizildi ve yazıcak hiçbirşey bulamıyorum

Tatlımmm geçmiş olsun senağlama Senin sağlığın önemli artık. Sen iyisin değilmi. Yaşamasını uygun görmedi demekki rabbim. Elimizden gelen hiç bir şey olmazki. Sen artık kendine iyi bak. Kendini bir an önce toparla. En yakın zamanda Allah yeniden daha sağlıklı hayırlı bir bebek verisn inşallah. Siz sağ olun yeterki...
Çok öpüyorum yanaklarından kendine çok iyi bak :1hug:

canım ALLAH sabır versin.bende ilk bebeğimi düşük yaptım.umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursun.:Saruboceq:

Allah sabır versin cnm, çok üzüldüm:çok üzgünüm:
Takdiri ilahi bize diyecek çokda bişey kalmıyo...
Allahım böyle bir acıyı bir daha göstermesin:Saruboceq:

kızlar güzel dilekelriniz için çokkkkkkkkkk tşk ederim kerem gibi fırlama olcak evet..hakkımızda hayırlısı artık keremle iyi geçinirler 2 erkek iyi paylaşım yaparlar işte.....

rokwell geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun yine olur inşşş....iyi haberlerinizi bekliyoruz...girme cnm kendini nasıl ıyı hissediyorsan...

keremim gözün aydın cnm sende öğrenmişin cinsiyeti, 2. oğlun geliyomuş
darısı bize inşallah bizde öğreniriz yakın zamanda:Saruboceq:

ikili test soonucuna baktım az önce de free beta hcg 27,90 buna göre erkek mi oluyo :uhm:

evet cnm betafreeye göre erkek gözüküyo, ama sen genede çok ümit bağlamayerimseniben

canım öncelikle hayırlı olsun abi kardeş iyi geçinir birbirlerine destek olurlar.bişeyi merak ettim 12 haftalık nasıl öğrendin cinsiyeti ayrıntılı ultrasonlamı normal ultrasonlamı?:uhm:

yok cnm ben zaten kız istiyorum biliyorsun :) hayırlısı olsun inşallah 1 saat sonra doktordayım Allahın izniyle :)

nann gacılarr ne çok gidiyonuzz yaww benim daha 16 gün var ((

neye 16 gün var yasağın kalkmasına mı :))))))))

nann varyaa tüüüüüüüüüüü sanaa, sendemi bürütüs:roflol:
yok kıss doktora gidip bebeğimi görmeme 16 gün var, öbür şeyi salla gitsinyerimseniben
cinsiyetini belki öğrenecemde o yüzden şeyettimnaniknanik

agzimdaki yara cok büyüdü igrenc oldu ayriyetten agzimi acamiyorum :S her sabah artik korkuyla uyanacam sanirim gittikce bu sivilceler cogaliyor bu ne yaa.. benim sirtim tertemizdi piril pirildi esim cok seviyordu sirtimi tertemizdi simdi sivilceler cikmaya basladi (

günaydinnnnnnn güzellerrrrr nabersiniz ? a.s.

evett geldimm özledin beni dimiii :asigim:
naberr

heee özlemem mi senüü zapuğum benümm:mymeka:

yaaa ben olumsuz haberlerden çok etkileniyorum, rockwelle çok üzüldüm, 2 gündür kusmuyorum bende acaba mı demeye başladım:çok üzgünüm:
Allahım meleklerimizi korusun:Saruboceq:

ya elalim ya ben diyorumki acaba benim doktorumda görürmü p.tesi sanirim görse bile demez yasak galiba.. 14. haftada felandiyorlarmis.. adam cok ama cok tecrübeli buranin en iyi doktoru hastane sirriymis en iyisinin o oldugu arkadas hastanede calisiyorda :)). günler geciyor be gülüm bende 6 nisan hic olmicak saniyordum ahanda 4 oldu iki güncük kaldi. sabah erkenden kalkacam bi güzel ev alisverisi yapaacm. yarin temizligimi yapacam. sonra saatimi beklicem böööyükk bi heyencanlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…