heee özlemem mi senüü zapuğum benümm:mymeka:
yaaa ben olumsuz haberlerden çok etkileniyorum, rockwelle çok üzüldüm, 2 gündür kusmuyorum bende acaba mı demeye başladım:çok üzgünüm:
Allahım meleklerimizi korusun:Saruboceq:
agzimdaki yara cok büyüdü igrenc oldu ayriyetten agzimi acamiyorum :S her sabah artik korkuyla uyanacam sanirim gittikce bu sivilceler cogaliyor bu ne yaa.. benim sirtim tertemizdi piril pirildi esim cok seviyordu sirtimi tertemizdi simdi sivilceler cikmaya basladi(
canım öncelikle hayırlı olsun abi kardeş iyi geçinir birbirlerine destek olurlar.bişeyi merak ettim 12 haftalık nasıl öğrendin cinsiyeti ayrıntılı ultrasonlamı normal ultrasonlamı?:uhm:
ya elalim ya ben diyorumki acaba benim doktorumda görürmü p.tesi sanirim görse bile demez yasak galiba.. 14. haftada felandiyorlarmis.. adam cok ama cok tecrübeli buranin en iyi doktoru hastane sirriymis en iyisinin o oldugu arkadas hastanede calisiyorda :)). günler geciyor be gülüm bende 6 nisan hic olmicak saniyordum ahanda 4 oldu iki güncük kaldi. sabah erkenden kalkacam bi güzel ev alisverisi yapaacm. yarin temizligimi yapacam. sonra saatimi beklicem böööyükk bi heyencanlaa
cnm öncelikle çok tşkler darısı başınıza dr benım çok tecrubeli bi dr ona sonsuz güvenıyorum %99 erkek dedi yıne bi ihtimal bıraktı...ultrason normal siyah beyazdı arada renklıde oldu ama cinsiyetını sıyah ekranda gördü...ama baya iyi bi makına diğerlerine göre..12+3 te öğrendik...
yaaa cnm doktor belki görse bile sölemez, sen çünkü daha güççüksün bize göre, ama belli olmaz, belkii seninkide %50 erkek der:roflol:
yaaa inşallah geçer şu günler hayırlısıylada, bebeklerimize kavuşabilirz:Saruboceq:
canim gözün aydinn ücüncü kiz olur:))) ha gayret :))))
kızlar ben gidiyorum dua edin hem test sonuçlarım iyi çıkın hemde bebeğim cinsiyetini göstersin
yaaa benimde ağzımın kenarı yara olmuş, tam açılmıyo yemek yerken, esnerken falan çok acıyo:çok üzgünüm:
anacım kocan eccükte sırtını sevmesin yaww, dayansın azcık, bebek fedakarlık isternaniknanik
keremim deposu sizde nasilsa ahahah kizda olur. benim kaynanamin babasiyla annesi erkek olana kadar ugrasmislar durmuslar ugrasmilsar durmuslar ahahah hepsi kiz olmus sonuncusunu deniyelim olmazsa artik daha fazla olmaz demisler, bidaha.. ve kaynanam gelmis dünyaya onun adinida SONgül koymuslar ahahahahhaha
:))) kiz varya yazik cok acidim kocacima valla dün deneme altinda son günüydü canim benim alsinlar onu diye baya calismis. eve bitkin bi sekilde geldi. 9 da uyuya kaldi yatakta.. kurban olurum kiyamam ben ona. cokk sükür rabbimee kizlarr isi kapmissss kocacummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
EFERÜN KIZZ KOCİŞİNE, BAK BEBİŞ SİZE UĞUR GETİRDİyerimseniben
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
canım sağol da 'ama o'demişsin devamı nerdecerensesil kuzenimde 12 haftalıkken öğrendi kızmış ikili test sırasında öğrendi ama o
cnm öncelikle çok tşkler darısı başınıza dr benım çok tecrubeli bi dr ona sonsuz güvenıyorum %99 erkek dedi yıne bi ihtimal bıraktı...ultrason normal siyah beyazdı arada renklıde oldu ama cinsiyetını sıyah ekranda gördü...ama baya iyi bi makına diğerlerine göre..12+3 te öğrendik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?