2009 Ekim Anneleri

yaaa benimde ağzımın kenarı yara olmuş, tam açılmıyo yemek yerken, esnerken falan çok acıyo:çok üzgünüm:

anacım kocan eccükte sırtını sevmesin yaww, dayansın azcık, bebek fedakarlık isternaniknanik

okudum simdi.. rockwell canim cok üzüldüm.. rabbim tekrarini nasip eder insallah. bencede girme psikolojin daha cok bozulur.. :a015: kendine cok dikkat et.. rabbim saglik versin..

bende böyle seylerden cok etkileniyorum. neden olduki peki? durup durukenmi? ama hani 3 ayi doldurunca düsük tehlikesi biterdi.. rockwell normal yollami hamile kalmisti yoksa tüp bebekmi?

canım öncelikle hayırlı olsun abi kardeş iyi geçinir birbirlerine destek olurlar.bişeyi merak ettim 12 haftalık nasıl öğrendin cinsiyeti ayrıntılı ultrasonlamı normal ultrasonlamı?:uhm:

cnm öncelikle çok tşkler darısı başınıza dr benım çok tecrubeli bi dr ona sonsuz güvenıyorum %99 erkek dedi yıne bi ihtimal bıraktı...ultrason normal siyah beyazdı arada renklıde oldu ama cinsiyetını sıyah ekranda gördü...ama baya iyi bi makına diğerlerine göre..12+3 te öğrendik...

yaaa cnm doktor belki görse bile sölemez, sen çünkü daha güççüksün bize göre, ama belli olmaz, belkii seninkide %50 erkek der:roflol:
yaaa inşallah geçer şu günler hayırlısıylada, bebeklerimize kavuşabilirz:Saruboceq:

canim gözün aydinn ücüncü kiz olur:))) ha gayret :))))

ahahahahah o zaman hic söylemesin bee o neee ahahaha. insallah tatlim insallah bi an önce gecsinde bebekelrimiz saglikli gene kucagima alalim bazen hyal kruyom böyle kucagimda snaki kokusunu icime cekiyormus gibi cok heycanlnaiyorum.. ahhh ahh gell 21 ekim gelll

keremim deposu sizde nasilsa ahahah kizda olur. benim kaynanamin babasiyla annesi erkek olana kadar ugrasmislar durmuslar ugrasmilsar durmuslar ahahah hepsi kiz olmus sonuncusunu deniyelim olmazsa artik daha fazla olmaz demisler, bidaha.. ve kaynanam gelmis dünyaya onun adinida SONgül koymuslar ahahahahhaha

Hadı panÇıtaacım gÜzel haberlerını beklıyoss :))

:))) kiz varya yazik cok acidim kocacima valla dün deneme altinda son günüydü canim benim alsinlar onu diye baya calismis. eve bitkin bi sekilde geldi. 9 da uyuya kaldi yatakta.. kurban olurum kiyamam ben ona. cokk sükür rabbimee kizlarr isi kapmissss kocacummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

songül mü delikafaduldendelikafadulden oda güsel yaaaaa rabbımneylerse güzel ayler napalım artık..zaten 3.te yaparım daha yapmam...

EFERÜN KIZZ KOCİŞİNE, BAK BEBİŞ SİZE UĞUR GETİRDİyerimseniben

canim cok uzuldum. sok oldum resmensenağlama
ne dicemi bilemiorum inan

cerensesil kuzenimde 12 haftalıkken öğrendi kızmış ikili test sırasında öğrendi ama o
canım sağol da 'ama o'demişsin devamı nerde

amin canım sağol benim randevum da bende 12+3 olucam umarım öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…