2009 Ekim Anneleri

alouuuuuuuuuuuuuuuu uyudunuzmuu beeee yaw bütün haftanin yorgunlugumudur nedir :S
kiz elalim ayin 6 sinda ya benim randevü bidahaki randevüyü 20 sine alacam 14 haftalikkten gidim diye p.tesi günleri izinliyimya ayni gün gideruk gii

kızlar benımde mınık prensesım olacakmıs dun ogrendım ıkılı testıde carsambaya sonucunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmaz

al cnm sende 20sine alda birlikte gün sayarızyerimseniben

kızlar ben geldim allajın izni bebişimin uğuruyla sınavlarım çok güzel geçti darsı yarınkilerin başına

kızlar bu arada rockwell yani güldencim bebeğini kaybetmiş ondan girmiyomuş özelden bence acısını paylaşalım bu kaçıncı bebiş yaa inş. son olur bebişlerimiz bizle kalırrr

inşallah dediğin gibi bu son kaybımız olur gizemcim...

canım hayırlı olsun ikinci paşa geliyomuş işallah üçüncüsü kız olur kızz bellimi olurrr

canım Allah sabırlar versin geçmiş olsun çok üzüldüm işallah en kısa zamanda meleğin yine gelir konar sağlıkla sana arkadaşım

ikili test soonucuna baktım az önce de free beta hcg 27,90 buna göre erkek mi oluyo :uhm:

benimde free beta 97,6 buna göre kızmı yaniifisfisfis
günaydinnnnnnn güzellerrrrr nabersiniz ? a.s.

evett geldimm özledin beni dimiii :asigim:
naberr
günaydın canım gerçi tünaydın anca yazabiliyorum benn kaydirigubbakcemile3
bendede çıktı grip yüzünden bi türlü geçmiyorr:1no2:

kızlar ben gidiyorum dua edin hem test sonuçlarım iyi çıkın hemde bebeğim cinsiyetini göstersin
işallah güsel haberlerle gel canım
kızlar benımde mınık prensesım olacakmıs dun ogrendım ıkılı testıde carsambaya sonucunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmaz
canım hayırlı olsun işallah testinde iyi sonuç çıkarrr

diğer snıvalarındada başarılar canım

selam arkadaşlar. pek sık yazamıyorum buraya ben. ama az önce geldim doktordan. ense kalınlı 1,2 çok iyi dedi doktor. tamı tamına 12. haftam doldu dün. ve bir prenses daha geliyor. benim 10 yaşında bi kızım vardı zaten. hayırlısı diyorum arık. gönlüm erkekti ama olsun

selamm kıslar nasılsınızz a.s.

gozun aydın canım

canım benim gercekten cok uzuldum :çok üzgünüm: valla dicek soz bulamıyorum (((((( Şİmdi onemli olan sensin kendine cok dikkat ettt

a,selam canim masallah bebegine sonuclar guzel cikmis 12 haftandasin ama bebegin cinsiyetini dahi gormus doktorun kiz bebekler genelde kendini biraz daha gec belli ediyor diye duymustum ama demekki her hamilelikte bu gecerli degilmis :) Allahim bebegini guzel kizini sana bagislasin canim , kiz cocuklari cok duygusal ve cok sirindir bir o kadarda aileye duskundur kiz cocuklari ben cok seviyorumkaydirigubbakcemile5

Rokwelle bebegini kaybetmis okudum cok uzuldum onunla gunlerimiz ayni idi ALLAh im sabir versin , ona tekrarini yasatmasin yarinin hic bir zaman garantisi yok malesef

çok çok teşekkür ederim.evet kızımdan çok memnunum zaten. inşallah ablasına benzer. doktor bacak arasındaki kemiği gösterdi. o kemiğin açısı erkeklerde daha dar oluyomuş. kızlarınkisi ise geniş. %90 diyorum ben dedi. ama 1 ay sonra kontrol o zaman kesin söylerim dedi. ama biliyosun kızlarda pek yanılma payı olmuyo. erkeklerin pipileri karışıyo bazen ama. :) bu arad çinliler kandırdı beni. takvime göre erkekti benim. üçkağıtçı çinliler:)

hayırlı olsunnn canımm gozunuz aydın :)))))) daha da basarılı olur inş.

Rokwelle bebegini kaybetmis okudum cok uzuldum onunla gunlerimiz ayni idi ALLAh im sabir versin , ona tekrarini yasatmasin yarinin hic bir zaman garantisi yok malesef

Dogru soyluyorsun canımm cok haklısın :çok üzgünüm: herseyin hayırlısı olsun
Ya bu arada benim karnım cok agrıoo ((

merhaba kızlar ya ben çok kiloluyumya üzerime göre hiç birşey bulamıyorum artık pantolonlarımda olmuyor hamile kıyafetleride beden olarak küçük ne olcak şimdi ben çıplakmı kalıcam giyicek bişey yok of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…