alouuuuuuuuuuuuuuuu uyudunuzmuu beeee yaw bütün haftanin yorgunlugumudur nedir :S
kiz elalim ayin 6 sinda ya benim randevü bidahaki randevüyü 20 sine alacam 14 haftalikkten gidim diye p.tesi günleri izinliyimya ayni gün gideruk gii
kızlar benımde mınık prensesım olacakmıs dun ogrendım ıkılı testıde carsambaya sonucunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmaz
al cnm sende 20sine alda birlikte gün sayarızyerimseniben
kızlarr size haberim var benimde paşam geliyor...içine erkek doğanların hissi doğru çıktı...o an çok üzüldüm ama rabbim hayırlısı verdi duamda böyleydi zaten...ama üzüldümde diyebilrim kıza kendimi çok hazırlamıştım....
bende dr değiştirdim eskı dr gidiyorum ayyy kadın benı görünce sevinçten uçtu büyümüşsün dedı bana...2li istemedı direk 3 lü istedi ensesi normal herşeyi çok güzel dedi ona sonsuz güvenıyorum zaten yanılmaz inşş..6 cm boyumuz 12+3 üz 13 ekim doğumum...bende 4 kilo vermişim...kan testi ve bazı testler istedi beni çok rahatlattı aynı kerem gibi buda çok hareketli dedi...
rabbim hepimize hayırlısı versin....
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
ikili test soonucuna baktım az önce de free beta hcg 27,90 buna göre erkek mi oluyo :uhm:
günaydın canım gerçi tünaydın anca yazabiliyorum benn kaydirigubbakcemile3günaydinnnnnnn güzellerrrrr nabersiniz ? a.s.
evett geldimm özledin beni dimiii :asigim:
naberr
bendede çıktı grip yüzünden bi türlü geçmiyorr:1no2:agzimdaki yara cok büyüdü igrenc oldu ayriyetten agzimi acamiyorum :S her sabah artik korkuyla uyanacam sanirim gittikce bu sivilceler cogaliyor bu ne yaa.. benim sirtim tertemizdi piril pirildi esim cok seviyordu sirtimi tertemizdi simdi sivilceler cikmaya basladi(
işallah güsel haberlerle gel canımkızlar ben gidiyorum dua edin hem test sonuçlarım iyi çıkın hemde bebeğim cinsiyetini göstersin
canım hayırlı olsun işallah testinde iyi sonuç çıkarrrkızlar benımde mınık prensesım olacakmıs dun ogrendım ıkılı testıde carsambaya sonucunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmaz
kızlar ben geldim allajın izni bebişimin uğuruyla sınavlarım çok güzel geçti darsı yarınkilerin başına
kızlar bu arada rockwell yani güldencim bebeğini kaybetmiş ondan girmiyomuş özelden bence acısını paylaşalım bu kaçıncı bebiş yaa inş. son olur bebişlerimiz bizle kalırrr
selam arkadaşlar. pek sık yazamıyorum buraya ben. ama az önce geldim doktordan. ense kalınlı 1,2 çok iyi dedi doktor. tamı tamına 12. haftam doldu dün. ve bir prenses daha geliyor. benim 10 yaşında bi kızım vardı zaten. hayırlısı diyorum arık. gönlüm erkekti ama olsun
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
selam arkadaşlar. pek sık yazamıyorum buraya ben. ama az önce geldim doktordan. ense kalınlı 1,2 çok iyi dedi doktor. tamı tamına 12. haftam doldu dün. ve bir prenses daha geliyor. benim 10 yaşında bi kızım vardı zaten. hayırlısı diyorum arık. gönlüm erkekti ama olsun
a,selam canim masallah bebegine sonuclar guzel cikmis 12 haftandasin ama bebegin cinsiyetini dahi gormus doktorun kiz bebekler genelde kendini biraz daha gec belli ediyor diye duymustum ama demekki her hamilelikte bu gecerli degilmis :) Allahim bebegini guzel kizini sana bagislasin canim , kiz cocuklari cok duygusal ve cok sirindir bir o kadarda aileye duskundur kiz cocuklari ben cok seviyorumkaydirigubbakcemile5
:))) kiz varya yazik cok acidim kocacima valla dün deneme altinda son günüydü canim benim alsinlar onu diye baya calismis. eve bitkin bi sekilde geldi. 9 da uyuya kaldi yatakta.. kurban olurum kiyamam ben ona. cokk sükür rabbimee kizlarr isi kapmissss kocacummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Rokwelle bebegini kaybetmis okudum cok uzuldum onunla gunlerimiz ayni idi ALLAh im sabir versin , ona tekrarini yasatmasin yarinin hic bir zaman garantisi yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?