2009 Ekim Anneleri

öğrenemedim daha nazyaz yaaa :'(
randevum 20 nisanda bekliyom bendeeee, çok merak ediyom aslında amaaaaaaaaaa hüfff

tamam tamam evet yaa kız görseniz havalar uçtum gerçi dr erken daha dedi söylemek istemedi ama :) ben mızmıızlanınca biraz duygu sömürü işe yarıyo hanımlar söyledi kıza benziyo kız gibi ama kesin konuşamam daha dedi ben zaten o an uçtum havalara o kadar sevindim ki doktorda gülüyor halime eşim tabi dumur ben hariç herkes erkek dediği için o da senin hislerin hep ters çıkar erkektir diyodu doktora belli değil daha dediniz kız olduğunu nerden anladınız dedi doktorda bacak arasında bişey gözükmüyor dedi :) yani dr bacak arasını görmüş bişey olmadığınıda görmüş emin olmak için 1 ay sonra kesin söylerim dedi

ha bu arada kızlar benim bebek 1 hafta büyükmüş meğer doktor dedi 14 haftalık bebeğin dedi ultrason kağıdında da 14+4D yazıyo o haftası oluyo dimi o zaman 14+6 yız bugün

hadi bakalım hayırlı olsun küçük prensesin:))))

hadi gözün aydınnn pençitaaa
kız doktorun cevabı süperr eşinin sorusunaaa :roflol:

ayyy prensenses gelıyomus prensesın hatrına gerı aldık oklavayı şimdi 8 kız 5 erkekmı anowwwwwwww yenılıyoz kız handan hihoyyyt hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inş ben demedım sannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben teşekkür ederim nurefsancım:))

he gördüm engidi kızın olacakmış ne güsell allah bagışlasın canım

evet canım ya. iki tane zilli olacak bende. ben epey bi hayal kırıklığına uğradım doğrusunu söylemek gerekirse. ama allah sağlık sıhhat versin. o da benim prensesim:)

bu form denen şey çok güzel bir buluş kim bulduysa ellerine sağlık. Hele şu dönemde aklımıza takılan 40tane soru varken, bi sürü endişeyi, heycanı, sevinci bir arada yaşarken başkalarıyla paylaşmak, başkalarının mutluluğunu paylaşlak, en az o kişi kadar heycanlanmak gerçekten güzel.ıyiki varsınız:)

hadi gözün aydınnn pençitaaa
kız doktorun cevabı süperr eşinin sorusunaaa :roflol:

evet babannemde çok güldü o cevaba onda sendekinden yok deseymiş dedi :roflol: :roflol: bu arada cumartesiden beri havalarda uçuyorum annemler babannemler falan bir dahkinde erkek çıkarsa kalpten gider felç geçirir falan diye dalga geçiyolar göbişimde kocaman oluyo artık :)

amin canım yaaa bu sevinç bana 1 ay gider artık :)

evet gerçekten süper bişeyyy burasıı

kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah kızınada göbişinede

bizim ilkay uyanamadı daha uyan delı karuuuuuuuuuuuuuu çocukcagız azcık hareket etsın benım bebısımın arkadası da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…