öğrenemedim daha nazyaz yaaa :'(
randevum 20 nisanda bekliyom bendeeee, çok merak ediyom aslında amaaaaaaaaaa hüfff
benimde 25 nisan daha 3 hafta var....oooof of
hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inşallahhh canımmm
tamam tamam evet yaa kız görseniz havalar uçtum gerçi dr erken daha dedi söylemek istemedi ama :) ben mızmıızlanınca biraz duygu sömürü işe yarıyo hanımlar söyledi kıza benziyo kız gibi ama kesin konuşamam daha dedi ben zaten o an uçtum havalara o kadar sevindim ki doktorda gülüyor halime eşim tabi dumur ben hariç herkes erkek dediği için o da senin hislerin hep ters çıkar erkektir diyodu doktora belli değil daha dediniz kız olduğunu nerden anladınız dedi doktorda bacak arasında bişey gözükmüyor dedi :) yani dr bacak arasını görmüş bişey olmadığınıda görmüş emin olmak için 1 ay sonra kesin söylerim dedi
en büyük bebişler arasındayıs ama öğrenemedik dahaaaaaaaaaaa delikafadulden
ben teşekkür ederim nurefsancım:))
he gördüm engidi kızın olacakmış ne güsell allah bagışlasın canım
hadi gözün aydınnn pençitaaa
kız doktorun cevabı süperr eşinin sorusunaaa :roflol:
ayyy prensenses gelıyomus prensesın hatrına gerı aldık oklavayı şimdi 8 kız 5 erkekmı anowwwwwwww yenılıyoz kız handan hihoyyyt hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inş ben demedım sannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu form denen şey çok güzel bir buluş kim bulduysa ellerine sağlık. Hele şu dönemde aklımıza takılan 40tane soru varken, bi sürü endişeyi, heycanı, sevinci bir arada yaşarken başkalarıyla paylaşmak, başkalarının mutluluğunu paylaşlak, en az o kişi kadar heycanlanmak gerçekten güzel.İyiki varsınız:)
evet babannemde çok güldü o cevaba onda sendekinden yok deseymiş dedi :roflol: :roflol: bu arada cumartesiden beri havalarda uçuyorum annemler babannemler falan bir dahkinde erkek çıkarsa kalpten gider felç geçirir falan diye dalga geçiyolar göbişimde kocaman oluyo artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?