2009 Ekim Anneleri

evet bu yaz düğünlerde ne giycez derdi varr
benimde haziranda iki düğün varr ne uydurcaz bakalım üstümüze o dönem

handancım şu tıckerdekı tarıhı degıştıremıyorum ama bende 14+2yım doktorum bıdaha ne zaman gıdecegımı söylemedı sana söyledımı ya 16.ve 18 haftalar arsı 3 lü test yapılırmış 18.haftadAMI GITsem yaa bılmıyorum kı

kaydirigubbakcemile3 benımkı ultrasonda okadar hareketlı olmasına ragmen hıssedemedım kaydirigubbakcemile3
kızlar sıze tüyo vereyım sabahları ben sutle beraber cıkolata yıyorum oyuzdende cok hareketlı oluyor sırnaşık şey
gorumcemınde 20 haftalık kızı var onunkı cok hareketlı degıl cukolata yemıyor gorumcem yerimseniben
bıde uslu herhalde kızı :roflol:

canım bence doktorunu ara sor ne zaman geleyim diyee yada 17. haftadayken falan git yada test için
bende 16.haftanın içindeyken gidicem üçlü test yapılıcak

nisancım nası degişio bilmiyorum canım yenisi yap koy bi bence

ben geçen hafta gittim en son 13+3 ken gittim 1 ay sonra gel dedi doktorum canım büyük ihtimal 25 nisanda felan giderim tekrar

handancığım çok hesaplıymış gerçekten. nerde outleti var. olivyum da hatırlıyom sanki ben zeytinburnunda. ben lcw den 35tl beli lastikli kot aldım. şimdilik onu giyiyorum. üzerinede normal tişört ve badi giyoyorum.

Günaydın kızlar,
Neşeniz bol olsun, geçmişe baktım şöyle bi de bi ben kaldım vallahi 14 haftaya girip cinsiyetini öğrenmeyen:)) Babişko da yanımızda olmadan öğrenmeyeyim diyorum di mi???

Nazyaz bende de acayüp batmalar sızı başladı hem sağdan hem soldan umarım bebiş büyüyor diyedir.

Kızlar olivyum da salı günler "salı pazarı" günüymüş yeni başlıyor sanırım herşey normal outlet fiyatından da düşük olacakmış..

evet canım bebişler büyyo diye hep bu batmalar
kanamamız omadığı süree herşey normalmiş bide aşırı uzun süre ağrılar

engidi cnm lcwaıkıden mı aldın cnm belı lastıklı pantalonu koyu renk bi kotmu cnm bu lastıgınde beyaz cizgi var?????????????????

engidi canım bayrampaşadan aldım ben orda bütün markaların outletleri var tavsiye ederim 45 tl harcadım sadece 2 pantol 5 badi aldım yani

günaydın kızlar....2 li testleri bitirdik şimdi 3 lüleri konuşmaya başladık ay zaman ne çabuk geçiyor...ilk keseyi görebilecekmiyiz derken nerelere geldik...allahım böyle kolay ve çabuk bir şekilde bitirmemizi nasip eder inşallah...beni dr um 3 lü test için 16. haftamda çağırdı...24 nisanda gidicem bakalım....

gunayin hamisler nasilsiniz ben bugun bahar temizligine baslayacagim selam verip kacayim dedim bakin liste yaptim nasil olmus???

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/268504-2009-ekim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
annemiz........................................... .............bebegimiz......ogrendigimiz hafta
handan2546........................................ ..........erkek...........
ZuZuu............................................. ..............kiz...............13+6 haftada
bahair............................................ ...............erkek............11+4 haftada
papatyalim........................................ ............kiz................11+4 haftada
kayaemel.......................................... ............erkek............12+2 haftada
nisannur.......................................... .............erkek..............
zynp.ZEYNEP....................................... ........kiz..............12+0haftada
keremim........................................... ............erkek............12+3 haftada
burcu_87.......................................... .............kiz..............12+6 haftada.
engidi............................................ ................kiz................12.haftada
zeytinn79......................................... .............kiz................11.haftada
baharcan16........................................ ...........kiz...............
rknydn55.......................................... ............erkek...................11.hafta+1

engidi canım bayrampaşadan aldım ben orda bütün markaların outletleri var tavsiye ederim 45 tl harcadım sadece 2 pantol 5 badi aldım yani

çok hesaplı gerçekten. ben oraları hiç bilmiyorum canım. kağıthanede oturuyorum. eskiden olivyum a çok sık giderdik. arkadaşım orda oturuyodu. orda bi de çocuk mağzası var. çiçek export diye. çok uygun. 1 tl ye iç badiler vardı bebek için. cinsiyettte belli artık. belki haftaya uğrarım oralara. bebek alışverişi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…