2009 Ekim Anneleri

ha bu arada kızlar benim bebek 1 hafta büyükmüş meğer doktor dedi 14 haftalık bebeğin dedi ultrason kağıdında da 14+4D yazıyo o haftası oluyo dimi o zaman 14+6 yız bugün

Canım geçenlerde de benim bebiş 1 hafta onde gidiyordu. Doktorun soyledimi hangisine gore takip edecegimizi??

cnm benımde 8 gun öndeymış doktora gore hareket etcez galıba dogum tarıhını ona göre verıyomuş çnkü çu tıcker degıstıremedım bılmıyorum yapmayı 14+2 yız bugunnnnnn

canım doktorum bebeğin şuan ne kadarlık biliyomusun dedi 13 hafta dedim hayır şuan 14 haftalıksınız dedi bende ona göre devam edicem hesaplamaya takvimide düzeltcem

cnm benımde 8 gun öndeymış doktora gore hareket etcez galıba dogum tarıhını ona göre verıyomuş çnkü çu tıcker degıstıremedım bılmıyorum yapmayı 14+2 yız bugunnnnnn
merhaba cnm bende senin gibi 14+2yim bugün bişi sorcam cnm minik hareket ettiginde sen karnında hissetmeye başladınmı

ya cnm gecengun böyle sağ tarafımdan bişey pıt dedı aglıyodum ben o anda sustum bıdaha pıt dedı ama cok hafıf emındım o olduguna ama bidaha olmadı cnm ya bılmıyorum ya

pançita çoks sevindim canımmmmmmmmmmmmm hepimiz dogru tahmin ettik helal olsun bizeeeeeee maşallah zilli kızına yaaaaaaaaahihoyyyt

yaaaaa evet 14+4 üm ben ama....dr bana erkek olabilir dedi...ama sakın mavi birşeyler alma hiç belli olmaz dedi....12+5 ken....

bana hiç bişi demedi son gittiğimde hüff yaaaa, nasıl bi sabırsızlık dimiiiii, yine senniki bi ipucu vermişşşşşşşşşbenneyaptımki

kizlar cogunuz cinsiyetini ogrenmissiniz masallah :) kizlar yazi turalar hic mi tutmadi kiz hehehe

benim ticker kafayi yedi 12 gosteriyor ben 13 girdim 14 haftamdayim harika :dance:

benim ilacımın dozu arttı paso uykum geliyo ya agır geldi progestanın 200mgsi bu doktor paso uyutmaya meraklı beni yavrumla

gunaydın uykucu iyiyiz allaha şükür sen nasılsınn???????????????:içelim:

hehe :) tesekkür tatlim bende iyiyim dun o kadar gezdimki sorma göl kenarina gittim cok kalabalikti artik herkes geziyor havada guzel bugun yine cikacagim ben cok geziyorum insallah ekime kadar boyle devam ederim kaydirigubbakcemile3

tunaydin papatyam nasilsin tatlim

kizlar elevit icince benim migdem bulaniyor tiksiniyorum sanirim siz ac karninami yoksa tok karninami aliyorsunuz eleviti ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…