2009 Ekim Anneleri

yok canım bende bilmiyorum cisiyetini 25 nisanda öğreneceğim inşallah......herhelde bebek büyüdüğü içindir batmalar:)

bende annemlerdeyim....annemlerin oralar felaket....polisler arabaları çektirdi....tam anıtkabirin karşısında oturuyorlar obama sağolsun felç hertaraf......

Kızlar maşallah hemen herkes bebişlerin cinsiyetlerini öğrenmişler:)) Benim 11+6 perşembe ikili test yapılacak bende öğrenebilirmiyimki cinsiyetini

engidi cnm lcwaıkıden mı aldın cnm belı lastıklı pantalonu koyu renk bi kotmu cnm bu lastıgınde beyaz cizgi var?????????????????

evet koyu renk.ama belinde beyaz çizgisi yok benimkisin. ceplerinde düğmeli bant var. arkadaşım almış sanırım seninkisi de öyle. beyaz çizgili beli.

evt cnm benımkı arkadasının aldıgından ben bıraz rahatıma düşkünümdürde hamıle kalmadan almıştım cnm onu su anda onu kullanıyorum zaten iyi oldu yanı hihoyyyt

günaydııınnn bilin bakalım neyim olcak :) gerçi kesin değil ama bu arada ne çok yazmışsınız yaa hepsini geriye dönüp okusam kaç saatimi alır :uhm:

günaydın kıslar bende lekeden 2 tane beli lastikli pantolon aldım kumaş tam kalçada bitiyo ve hemen lastik başlıyo o kadar rahatkiiii. süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…