2009 Ekim Anneleri

ilkaycım aglamak istedım bak şimdi ya ne yapım ben ????????

neden aglayacaksin kiz bunaldim diyemi aaaaaaaaaaa :)) aglama guzel seyler dusun pozitif ol , bak ne mutlu hamilesin dunya ya bir mucize getireceksin kendinin ne kadar sansli oldugunu dusun :) Şeniz cok aglamak icinden geliyorsa agla tutma kendini :) acilirsin senağlama aglamakta guzeldir

pançita çoks sevindim canımmmmmmmmmmmmm hepimiz dogru tahmin ettik helal olsun bizeeeeeee maşallah zilli kızına yaaaaaaaaahihoyyyt

pançita gözün aydın canım prenses geliyor demek
Bugün banada söylese keşke cinsiyetini

kizlar cogunuz cinsiyetini ogrenmissiniz masallah :) kizlar yazi turalar hic mi tutmadi kiz hehehe

benim ticker kafayi yedi 12 gosteriyor ben 13 girdim 14 haftamdayim harika :dance:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok mutluyum ilkaycım senin yazı tura yine tutmadı hihoyyyt

iyi olmana sevindim tekrar gecmis olsun agrin gitmisse wc de bitmistir hehehe tekrarini yasama insallah canim

bak herkes cinsiyet ogrendi biz kaldik :))))))) fatosta bugun gidecekti belki formun meraklisi ogrenirde gelir kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ne kuyrugu kiz nazyaz hehehe kesin gobek kordonudur oo kuyruk degil sen cok yasa emi :))))))))))))))))))))))))))))

handancım bizim pasalara 2 şer kız düşüyo boşver sen gerısını hehe:)))))))) kız analarını kızdıralım azcıkkkk kaydirigubbakcemile5

ekim annelerinin cogu burda kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr disarda kalmayin gelin kizlar neler yaptiniz nasilsiniz sizde katilin sekerlerim sohbete
Bulcuk, ffk, handan2546, nazyaz, nisannur, pançita, papaatya, pembeinci, zeyno55, zeytinn79, zynp.ZEYNEP, _ocean_06

buketcim seninde gözün aydın seninde prensesin geliyormuş gerçi benim tam kesin demedi ama bacak arasında bişey görmüyomuş :roflol: :roflol:

Selamm kızlarrrr nasılsınız bakalımmmm

Ya bizim kızlarr git gide çoğalıyorrr erkekler kıymete binmeye başlayacak vallahiiı.. Hadi artık biraz da erkek haberleri alalımm yoksa bizim kızlar evde kalacakkk yaaa-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3
ne kuyrugu kiz nazyaz hehehe kesin gobek kordonudur oo kuyruk degil sen cok yasa emi :))))))))))))))))))))))))))))

yok canım kordon değil......13.haftaya kadar bebeğin kuyruğu oluyor....sonra kuyruk sokumu denilen yere dogru yok oluyor canım:))))))))))))

ben geldim tekrardan pançita gözün aydın canım kızlarımız çoğlalıyo maşallah....buketçim seninde gözün aydın olsun nasıl anladı dr un hemen %100 olduğunu ben yarın başka bir dr a daha gidicem oda kız derse inanıcam...kızlar ben hep kız çocuğum olsun isterdim o yüzden bana hala hayal gibi geliyor inanamıyorum...gerçi hayırlısı olsun ama kızlar çok tatlı geliyor bana...

iyi olmana sevindim tekrar gecmis olsun agrin gitmisse wc de bitmistir hehehe tekrarini yasama insallah canim

bak herkes cinsiyet ogrendi biz kaldik :))))))) fatosta bugun gidecekti belki formun meraklisi ogrenirde gelir kaydirigubbakcemile3
benim daha cok varr ögrenmeme 2 li test gunum gelmediii dahaaa herkes 3 luden bahsetmeye basLadı kaydirigubbakcemile3
evtt fatoş gelseydi biran once :)))))) bende merak ediom onu nesi olcak acaba ogrenir inşallah :icecream:

biyandan iş yapıom kıslar ondan sürekli yazamıom ama okuyorum ara ara:)) çok acıktım ya 30 dk var öglen yemegine bayılacam aclıktan sık sık acıkmaya başladım 3 ana ögün 3 de ara ögün yiyiyorum artık ara ögünlerde yogurt salatalık meyve felan yiyiom bölece çok kilo almamaış olurum:)

selam kızlar bugun nasılsınız:CüvCüv:
yazlık kıyafetlerı cıkartmam gerekıyo ama hıc ıcımden gelmıyo:1no2:kadın olmak ne zor yaw hersey bıze bakıyo:bbo:

kizlar size bir teknik soyleyim biz esimle bulduk :))))))))))) karininizda bebegin kalp atislarini anlamak icin sirt ustu yatin ve elinizi once uzerinde gezdirin oksar gibi inanin bebek sicakligi hissediyor yaklasiyor tabi hemen kolay olmuyor cok hareketli olduklari icin saniyelik gelip gidiyorlar :)))))))) sonra parmak uclarimiz en hassas yerimizdir biliyorsunuz parmak uclarinizi boyle hafiften cok bastirmadan gezdirin yavasca bir anda geliyor ve baslyior pit pit pit hissediyorsunuz cok muhtesem birsey biz bir kac gundur esimle bebegin kalbini bu sekilde duyuyoruz deneyin sizde anlik olsada cok guzel cunku sabit yerlerinde durmuyorlar surekli kaciyorlar yakalamak biraz zor oluyor yaramazlari :)))

oyy canım benim Allahhh kalbine gore versinnn erkek evlat sevinci tattırmış Rabbim bide kız evlat sevinci tattırır inş. :1hug:

fisfisfis
yok canım kordon değil......13.haftaya kadar bebeğin kuyruğu oluyor....sonra kuyruk sokumu denilen yere dogru yok oluyor canım:))))))))))))

aaaaaaa dogru evet :))))))))))))) tatlim ben dusunemedim bak ozur dilerim genelde doktorlar gobek kordonuyla yanildiklari icin aklima o geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…