ilkaycım aglamak istedım bak şimdi ya ne yapım ben ????????
pançita çoks sevindim canımmmmmmmmmmmmm hepimiz dogru tahmin ettik helal olsun bizeeeeeee maşallah zilli kızına yaaaaaaaaahihoyyyt
pançita gözün aydın canım prenses geliyor demek
Bugün banada söylese keşke cinsiyetini
kizlar cogunuz cinsiyetini ogrenmissiniz masallah :) kizlar yazi turalar hic mi tutmadi kiz hehehe
benim ticker kafayi yedi 12 gosteriyor ben 13 girdim 14 haftamdayim harika :dance:
hadi yaaaaaaaa, toktor gözlük kullanıyo muuuu hehehehee delikafadulden
iyiyim hayatım cok sukur karnımın agrıısı gectii kaydirigubbakcemile3
Allah bozmasın daha da sıhhat versin sana
ne guzel cinsiyetleri ogreniyor herkes birer birer
pancita gozun aydın prenses saglıkla gelsin inş.
kuyruk gibi birşey varmış ya bebekte..onun için erkek zannediyormuş:))))))):teytey:
kaydirigubbakcemile3
ne kuyrugu kiz nazyaz hehehe kesin gobek kordonudur oo kuyruk degil sen cok yasa emi :))))))))))))))))))))))))))))
benim daha cok varr ögrenmeme 2 li test gunum gelmediii dahaaa herkes 3 luden bahsetmeye basLadı kaydirigubbakcemile3iyi olmana sevindim tekrar gecmis olsun agrin gitmisse wc de bitmistir hehehe tekrarini yasama insallah canim
bak herkes cinsiyet ogrendi biz kaldik :))))))) fatosta bugun gidecekti belki formun meraklisi ogrenirde gelir kaydirigubbakcemile3
ben geldim tekrardan pançita gözün aydın canım kızlarımız çoğlalıyo maşallah....buketçim seninde gözün aydın olsun nasıl anladı dr un hemen %100 olduğunu ben yarın başka bir dr a daha gidicem oda kız derse inanıcam...kızlar ben hep kız çocuğum olsun isterdim o yüzden bana hala hayal gibi geliyor inanamıyorum...gerçi hayırlısı olsun ama kızlar çok tatlı geliyor bana...
yok canım kordon değil......13.haftaya kadar bebeğin kuyruğu oluyor....sonra kuyruk sokumu denilen yere dogru yok oluyor canım:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?