2009 Ekim Anneleri

hayırlı olsun canım:)25 nisanda öğreneceğiz paşamı prenses mi?

bendede bası solda duruyo zaten benımkı ters anam kaydirigubbakcemile3
plesenta bılem ondeymıs normaldır hertarafta olmasın kaydirigubbakcemile3guluyorum ama ınsallah duzelır yaw

kız ilkay dedigini denedim şimdi bende hareket olmadı minigime bişi olmamıştır dimi ya korktum şimdi kuzum oynamadı hiç

:))) sirt ustu yatman lazim bir sure beklemen lazim surekli kipirdiyorlar biz hissetmesek dahi onlar yerinde durmuyor yakalamak bazen zor oluyor , onun icin endiselenme bebesin yuzuyordur annesi :)))))

slm kızlarr
maşallah bebişlere Allahım korusun hepsini
bizde cumartesi ikili testimizi olmaya gittik çok iyi çıktı ense kalınlığımız şükür
bu cumarteside sonucu alıp bi daha görücez bebişimizi
doktor bakarken bi hıçkırdı sıpa baloncuk çıkardı çok komikti

ama cinsiyet söylemedi yüzde elli ihtimal var daha ne olsun bekle bakalım dedi delikafadulden

canımm benim de çin takviminde erkek çıkıyorr ama doktor kız dediii heralde herkeste tutmuyorr çin takvimi ..Yorumcuda bir takvim var onda kız çıkmıştı ama....

hehe efet zeynepcim çok zevkli oluyor eşimde dinliyor su sesleri gelio böle tıkır mıkır hareketlerini duyabiliyoruz:)

handancım senin gaz sorunun ne oldu geçtimi ben yine her yemekten sonra şişiyorum çok fena napçam bilmem...

canım ben ayrıntılı ultrasona girdim. adam gorur gormez kız dedi.bende eminmisiniz dedim %100 hatta isminide bulun artık dedikaydirigubbakcemile2

ne güzel ya emin olabilmen ona göre alışverişede başlarsın...ne mutlu sana...

kız ilkay dedigini denedim şimdi bende hareket olmadı minigime bişi olmamıştır dimi ya korktum şimdi kuzum oynamadı hiç

musyasçım yarın senin gittiğin dr gidicem murat beye bakalım ne diycek bana cinsiyeti hakkında...

ilkaycım şimdi ultrason kagıdında sag da duruo ama karnımda damı sagda olur yoksa tersi mı olur

onu bende bilmiyorum karnimizda sagdami yoksa soldami gerci ben ilk gittigimde sormustum doktora bebek hangi tarafta diye bana dedigi bebekler ilk aylarda surekli yon degistirirler ne sagda ne solda olurlar her iki tarafada donerler diye ama artik biz ilk 3 ayimizi tamamladik :))))))))) bundan sonra sanirim bebekler en cok sevdikleri yonde daha cok uyurlar :) benim sag tarafim sol tarafima gore biraz daha siskin gibi o nedenle sordum ayrica

yok yok geçmedi zzeynepcim azar azar yiyiorum ama yinede şişiyorum canım ya ( hareket ediyorum biraz yemeklerden sonra rahatlım die iyi gelio biraz işyerinde merdiven iniom çıkıom bişiler yapıom

gorduk canım.herseyine baktı.minnos 1 hafta onden gidiomus.ama inanılmaz kalabalıktı adamın muayenehanesi.bi hasta girio cıkar cıkmaz oteki girio.antalyadan gelenler vardı dusun artık

buketcim hayırlı olsun....kime gittin?

GÖzÜnaydın sevolmmm maŞallah bebİŞİne senİn doktorda benİmkİ gİbİymİŞ desene:))

evet canım sağlıklı olsunlarda napalım elbet öğrenicez olmadı doğunca görücez artık:1shok:

ilk kıyafetini aldım kırmızı bi tulum kızda olsa giyecek erkekte olsa kaçarı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…