benim doktorum bakarken bebek tam açtı zaten bacak arasını. ama pipi görünmüyo diye kız falan gibi bişey demedi. bacak arasındaki kemiğin açısına baktı. erkeklerde dar olur dedi. benimkisi geniş ti. o yüzden %90 bu da kız annesi dedi.
kızlar vıdeo ıstesem dr verırmı acaba benneyaptımki
kız ilkay dedigini denedim şimdi bende hareket olmadı minigime bişi olmamıştır dimi ya korktum şimdi kuzum oynamadı hiç
benim doktorum her gittiğimde veriyor...bence iste canım...
zeytinn79 inş. istedigin olurrr ve herkesinn. bende kız istiyorum amaaa erkek olcakmıs gibi geliyor çin takvimi erkek dio. İlkayy yazı turadan kızz cıktııı demişti :)))))) hadi bakalım hayırlısıı olsunn en basta
hehe efet zeynepcim çok zevkli oluyor eşimde dinliyor su sesleri gelio böle tıkır mıkır hareketlerini duyabiliyoruz:)
canım ben ayrıntılı ultrasona girdim. adam gorur gormez kız dedi.bende eminmisiniz dedim %100 hatta isminide bulun artık dedikaydirigubbakcemile2
kız ilkay dedigini denedim şimdi bende hareket olmadı minigime bişi olmamıştır dimi ya korktum şimdi kuzum oynamadı hiç
aminnn nazcım
buket nasıldı ayrıntılı her şeyini gördünmü bebişinin ne güsel
ilkaycım şimdi ultrason kagıdında sag da duruo ama karnımda damı sagda olur yoksa tersi mı olur
canımm benim de çin takviminde erkek çıkıyorr ama doktor kız dediii heralde herkeste tutmuyorr çin takvimi ..Yorumcuda bir takvim var onda kız çıkmıştı ama....
gorduk canım.herseyine baktı.minnos 1 hafta onden gidiomus.ama inanılmaz kalabalıktı adamın muayenehanesi.bi hasta girio cıkar cıkmaz oteki girio.antalyadan gelenler vardı dusun artık
GÖzÜnaydın sevolmmm maŞallah bebİŞİne senİn doktorda benİmkİ gİbİymİŞ desene:))
buketcim hayırlı olsun....kime gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?