2009 Ekim Anneleri

Bende çoookk istiyorduum kızzzz olmasınıııı o yüzden bende inanamıyorummm hala bebişin kız olduğunaa çünkü hep derler yaa ne istersen tersi olur diyeee heralde biraz da ondan ilerki haftalarda iyice netleşincee inanırım sanırım....:teytey:

denicemmm :))))))) hihoyyyt

ilkaycım dedigini denicem akşam bide ben şeyle dinliom steteskop mu ne var ya doktor aleti onunla dinliom akşamları bi sürü ses duyuyuom arada bi yakalarsam kalp atışlarınıda duyuyorum:)

bence allah annenin kalbine göre veriyor....:))))))))))tersi falan olmaz.....

oyy canım benim Allahhh kalbine gore versinnn erkek evlat sevinci tattırmış Rabbim bide kız evlat sevinci tattırır inş. :1hug:

evet canım erkek evladı tattım çok şükür ama kızları oldum olası çok severim...o yüzden hala hayal gibi geliyor...eğer yarınki dr da kız derse inanmaya başlıycam sanırım...

ilkaycım dedigini denicem akşam bide ben şeyle dinliom steteskop mu ne var ya doktor aleti onunla dinliom akşamları bi sürü ses duyuyuom arada bi yakalarsam kalp atışlarınıda duyuyorum:)

kız sen iyice dr luğa başlamışsın mantıklı valla birer steteskop alıp kendi kendimizi dinlemeye başlayalım...dr larada her dakka para vermemiş oluruz....

zeytinn79 inş. istedigin olurrr ve herkesinn. bende kız istiyorum amaaa erkek olcakmıs gibi geliyor çin takvimi erkek dio. ılkayy yazı turadan kızz cıktııı demişti :)))))) hadi bakalım hayırlısıı olsunn en basta

kuyruk gibi birşey varmış ya bebekte..onun için erkek zannediyormuş:))))))):teytey:

benim doktorum bakarken bebek tam açtı zaten bacak arasını. ama pipi görünmüyo diye kız falan gibi bişey demedi. bacak arasındaki kemiğin açısına baktı. erkeklerde dar olur dedi. benimkisi geniş ti. o yüzden %90 bu da kız annesi dedi.

Deneyeceğim ilkay Şeniz

hehe efet zeynepcim çok zevkli oluyor eşimde dinliyor su sesleri gelio böle tıkır mıkır hareketlerini duyabiliyoruz:)

allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...sağlıkla sıhhatle doğup büyüsünler::)))))))

canım ben ayrıntılı ultrasona girdim. adam gorur gormez kız dedi.bende eminmisiniz dedim %100 hatta isminide bulun artık dedikaydirigubbakcemile2

kizlar doktorlar bebegin fotosunu cikartiyor ya bebeginizin bas kismi foto ya gore sagda mi soldami ??????? benimkisinin bas kismi sagda duruyor

kız ilkay dedigini denedim şimdi bende hareket olmadı minigime bişi olmamıştır dimi ya korktum şimdi kuzum oynamadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…