elevit ne hapı cnm ben almıyom ondantunaydin papatyam nasilsin tatlim
kizlar elevit icince benim migdem bulaniyor tiksiniyorum sanirim siz ac karninami yoksa tok karninami aliyorsunuz eleviti ???
kizlar size bir teknik soyleyim biz esimle bulduk :))))))))))) karininizda bebegin kalp atislarini anlamak icin sirt ustu yatin ve elinizi once uzerinde gezdirin oksar gibi inanin bebek sicakligi hissediyor yaklasiyor tabi hemen kolay olmuyor cok hareketli olduklari icin saniyelik gelip gidiyorlar :)))))))) sonra parmak uclarimiz en hassas yerimizdir biliyorsunuz parmak uclarinizi boyle hafiften cok bastirmadan gezdirin yavasca bir anda geliyor ve baslyior pit pit pit hissediyorsunuz cok muhtesem birsey biz bir kac gundur esimle bebegin kalbini bu sekilde duyuyoruz deneyin sizde anlik olsada cok guzel cunku sabit yerlerinde durmuyorlar surekli kaciyorlar yakalamak biraz zor oluyor yaramazlari :)))
Bende çoookk istiyorduum kızzzz olmasınıııı o yüzden bende inanamıyorummm hala bebişin kız olduğunaa çünkü hep derler yaa ne istersen tersi olur diyeee heralde biraz da ondan ilerki haftalarda iyice netleşincee inanırım sanırım....:teytey:
oyy canım benim Allahhh kalbine gore versinnn erkek evlat sevinci tattırmış Rabbim bide kız evlat sevinci tattırır inş. :1hug:
ilkaycım dedigini denicem akşam bide ben şeyle dinliom steteskop mu ne var ya doktor aleti onunla dinliom akşamları bi sürü ses duyuyuom arada bi yakalarsam kalp atışlarınıda duyuyorum:)
kuyruk gibi birşey varmış ya bebekte..onun için erkek zannediyormuş:))))))):teytey:
kizlar size bir teknik soyleyim biz esimle bulduk :))))))))))) karininizda bebegin kalp atislarini anlamak icin sirt ustu yatin ve elinizi once uzerinde gezdirin oksar gibi inanin bebek sicakligi hissediyor yaklasiyor tabi hemen kolay olmuyor cok hareketli olduklari icin saniyelik gelip gidiyorlar :)))))))) sonra parmak uclarimiz en hassas yerimizdir biliyorsunuz parmak uclarinizi boyle hafiften cok bastirmadan gezdirin yavasca bir anda geliyor ve baslyior pit pit pit hissediyorsunuz cok muhtesem birsey biz bir kac gundur esimle bebegin kalbini bu sekilde duyuyoruz deneyin sizde anlik olsada cok guzel cunku sabit yerlerinde durmuyorlar surekli kaciyorlar yakalamak biraz zor oluyor yaramazlari :)))
ben geldim tekrardan pançita gözün aydın canım kızlarımız çoğlalıyo maşallah....buketçim seninde gözün aydın olsun nasıl anladı dr un hemen %100 olduğunu ben yarın başka bir dr a daha gidicem oda kız derse inanıcam...kızlar ben hep kız çocuğum olsun isterdim o yüzden bana hala hayal gibi geliyor inanamıyorum...gerçi hayırlısı olsun ama kızlar çok tatlı geliyor bana...
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...sağlıkla sıhhatle doğup büyüsünler::)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?