2009 Ekim Anneleri

a,selam canim hosgeldin , sukur seninde ikili test icin ense kalinligi bebeginin guzel cikmis test sonuclarinda guzel cikar insallah canim sonuclarin guzel olur
aaaa bebeginin hickirik sesini duyabildin mi ? minicik aaa ne guzel bende heyecanlandim simdi ama daha 2 hafta var

kizlar doktorlar bebegin fotosunu cikartiyor ya bebeginizin bas kismi foto ya gore sagda mi soldami ??????? benimkisinin bas kismi sagda duruyor

selam ilkaycım nasılsın:teytey:benım bebişin kafaı solda duruyo fotoda acaba ona gore cinsiyeti anlayabılırmıyız:uhm:

sağol canım aminn inşallah hepimzi hep hayırlı haberlerle döneriz

sesini duymadım ama gördüm bi zıpladı olduğu yerde sonra bi baloncuk çıktı çok tatlıydı ya
kollar bacaklar hiç durmadı ama öle takla falanda atmadı annesine çekecek sanırım yatmayı sevecek :CüvCüv:

bu arada benim doktorda ultrason aletini genelde sol tarafıma doğru koyuyo vardır bi hikmeti elbet siz söleyince aklıma geldi :bbo:

kızlar benim bebeğimde solda ben orda olduğunu hissediyorum sağ tarafıma hiç ağrı girmiyo hiç batma olmuyo sağıma yatınca hiç rahatsız olmuyorum ne varsa solda var :)

canımm benim de çin takviminde erkek çıkıyorr ama doktor kız dediii heralde herkeste tutmuyorr çin takvimi ..Yorumcuda bir takvim var onda kız çıkmıştı ama....

yorumcuyu yapamadım ben cunku sanırım hem uye olman gerek hemde paralı

benim pazartesi kontrolüm var hazirandada 3lü testim var kızlar 3lü tarama eniyi fiyat nerde bileniniz varmı ben fazla para vercegime bebişimin ihtiyacını karşılamak istiyom oparayla çapada ücretsiz duydum ama bilen varmı acaba???

benım gorumcem 2hafta once 3lu taramayı 100 mılyona yapmıstı cok pahalı geldı bana
benımle onun dr aynı benım 2lı eger ıyı cıkarsa dr gerek duymuyorum sana yasın genc dahadedı ben ınsallah ıyı cıkarsa yapmıcam

cnm ben iki düşük yaptım 3.hamişligim 4.aya girdik şuan ve ilk defa renkli dopplerde görcem yüzünü deger yani kuşumu görmeye ama çapa ücretsizs duymuştum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…