2009 Ekim Anneleri

benımde aklıma ılk o geldı ama ılk sayfada onlıne olan kımse yok canım

ilk sayfa malesef hep 2008 annesinin mesajları...
neyse yapacak bişey yok, ama diğer ayların anneleri süslü püslü listeler yapmışlar, özenmiyo değilim aslındaa, neyseee....

baktım hayatım da 2008ler yazmışlar hep..ikinci sayfada naz war..yaparsa bi o yapabilir isterse tabi..

ilk sayfa malesef hep 2008 annesinin mesajları...
neyse yapacak bişey yok, ama diğer ayların anneleri süslü püslü listeler yapmışlar, özenmiyo değilim aslındaa, neyseee....

alüü nedıyom kız baska sayfa acın sırf lıse ıcın

kalemiti doktolar bir hafta oncesi hesap yapiyor 10-0 ila 10-6 demek 11 hafta icerisinde olmus oluyor
yarin mesela 11-0 olacaksin bu da 12 hafta icerisine girmen demek olacak

ben suan 13-1 rim ama 14 haftadayim

kuşum liste yapmayı bilen bi arkadaş açabilir aslında, bebek bilgileri gibi bi topik...ben bilmiyom kuşum liste yapmayı, gönüllü olan varsa buyursun:lepi:

ohhh ne gusel gozun aydın Allah nazardan saklasın zilloşunu ve senii :sm_cool:
Ama ben aglıcam simdiii :çok üzgünüm: bana zaman gecmiyor

kıyamam kuzu benimde günüme vardı cumaydı kontrol ama içimde sıkıntı vardı ondan gittim bengenel kontrol benimki ikili testimi falan yaptırdım

musyas gözünaydın canım bak herşey yolundaymış ne güzel ya kesin kız demek ay çok heyecanlandım cinsiyetler artık yavaş yavaş belli oluyor.

fatos kustunmu bana yoksa alindin mi ???????? sengözlerimebaksanab ben sana saka yaptim gelllllllllllllllllllllll isvicrenin guzeli gelll:asigim: isvicrenin sapigimi deseydim hehehe yine kizacak simdi

tat wermez be kuzum..bi tek listelik topicmi olur..ben mesaj attım anjelice..gelsin siz de atarsınız günceller..ee napalım madem topic sahibi ilgilensin bisnen demi..bi de renklendir cicim dedim..şööle pembiş pembiş olsun listemis dedim..bakalımm müsait oluncak yapar kanımca

bencede yeni bir liste yapalım artık cinsiyetleri belli oluyor cinsiyetlerini falanda yazarız yokmu gönülü.

ok gülüm ozaman ılgılenırse tamam ama ılgılenmezse bakalım hal caresıne :jeyyar::jeyyar:

kalemiti doktolar bir hafta oncesi hesap yapiyor 10-0 ila 10-6 demek 11 hafta icerisinde olmus oluyor
yarin mesela 11-0 olacaksin bu da 12 hafta icerisine girmen demek olacak

ben suan 13-1 rim ama 14 haftadayim

cok sabırsızlınıyorum yani 2 gun beklesemde olur aslında hayal kırıklıgı yasamakta istemiyrm devlete gidecem cunku cok sıra oluyor orda bosuna beklemiş olmayalım stres simdi bursuru offfff 2 gun daha bekliim en iyisimi :))) sagol bitanem azcuk daha sabır zuzunun dedigi gibi

fatos kustunmu bana yoksa alindin mi ???????? sengözlerimebaksanab ben sana saka yaptim gelllllllllllllllllllllll isvicrenin guzeli gelll:asigim: isvicrenin sapigimi deseydim hehehe yine kizacak simdi

isviçrenin sapığı haaaa:roflol: muhahahahahaaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…