2009 Ekim Anneleri

fındık yağı, jojoba yağı, badem yağı menekşe,kakao,kayısı yağlarını karıştırıyorsun içine gliserin karıştırıp her gün sürüyorsun şeker..

ben henuz hic birsey yapmiyorum karnim henuz kasinmiyor ama goguslerimin alt kismi ve meme uclari cok kasiniyor alt kisimlarda catlak olur diye korkmaya basladim aslinda doktora sorup oyle bir krem kullanmak istiyorum bakalim

birçok dr.lierac diye bir krem öneriyormuş...

fındık yağı, jojoba yağı, badem yağı menekşe,kakao,kayısı yağlarını karıştırıyorsun içine gliserin karıştırıp her gün sürüyorsun şeker..

aayy çok uzunmuş anam...karışmışlarını satsalarmış yaa

bende banyodan sonra ebeb yagı sürüom heryerime şimdilik

o dedigin karışım işe yararmı acaba nazcım bende bi aktara gidip karışım yaptırmayı düşünüom

kiz bu ne :))))))))))))))) yagli guresemi cikacaksin hehehehe o yaglari derinin islemesi icin zaman gecer :) sonra giyilen kiyafetleri mahvedeler bu yaglar ben daha cok cildi kurutmayan esnek yapisini korumasi icin krem soracagim doktoruma onemli olan cildin nemini korumasi catlaklar icin

kızlar öpüyom sizleri ben igne oldum mayışmaya başladım biraz yatıyımda minikle dinleniyim kib bebişlerede tabiki öptüm hepinizi koccaman allaha emanetsiniz

bende banyodan sonra ebeb yagı sürüom heryerime şimdilik

o dedigin karışım işe yararmı acaba nazcım bende bi aktara gidip karışım yaptırmayı düşünüom

wallahi bir doktor verdi bu karışımı ama kullanmadan dr soracağım....şimdi kayısı yağı ile badem yağı sürüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…