2009 Ekim Anneleri

hosgeldin mavisim gozun aydin olsun sonuclar guzelmis , sabret mayisa ne kaldi sunun surasinda :))))))))))))) bende bekliyorum 21 benim randevumda zaman geciyor yavs yavas ama cok yavas :1closedeyes:

tablet demısım pardon kapsullu canım ya sabah okadar cok yedımkı mıdemı bastırsın dıye patlıcam sandım -tatlicadiarzu- ınsallah alısırım
sen daha baslamadınmı pekı

ben hamile kalmadan once iki unite damardan almistim demir , ama henuz hamile oldugumu bilmiyordum , suanki durum nedir bilmiyorum ayin 21 de doktor soyler sanirim cunku her gidisimde kan aliyor kontrol icin zaten

selam güzeller biz geldik kızımla :) doktordan minigimi gördüm kalbi atıyo kordon bagıyla oynuyodu zilloşum çok mutlu oldum gayet iyiymiş boşuna üzmüşüm kendimi minigimi özlemişim sanırım hehe gördüm çok mutlu oldummm heyoooooooooo kızımmış garantiye aldım bacak arasını açtı gördü doktor kız dedi garantili busefer

inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin burcucum...
bende demir hapı ferrum fort kullanıyorum, içerken hep öğürtü geliyo banada:çok üzgünüm:

kıss sen arabada inanılmaz karlı çıktın, chiccoda sordum haftasonu 600küsür:1shok: dediler, kafayı yicem wallakafamçokkarıştı

selam kızlar ikili testin sonuçunu aldım doktorumuzada gösterdik sonuçlar temiz mayısın başında gidicez kontrole ozamana kadar nasıl dayanırsam sizler nasılsınız

gözün aydın mavişim:sm_cool:

selam kızlar ikili testin sonuçunu aldım doktorumuzada gösterdik sonuçlar temiz mayısın başında gidicez kontrole ozamana kadar nasıl dayanırsam sizler nasılsınız
hadi gösün aydın mawişş..ben de beklicem mayısa kadar..

oohh gösün aydın kuşummm..dur anjelice bi msj atıym da artıkın cinsiyetleri de eklesin ilk sayfaya

a,selam hosgeldin musyas :)) kizini gördün aaaaa siz kizini oglunuzu gordunuz artik eminsiniz ne guzellllll ben henuz ne oldugunu bile tahmin bile edemiyorum :))) sen kac haftaliksin canim ?

hadi kuşum gözün aydın bizide korkuttun sabah sabah kendinide:mymeka:
sorun olmadına çok sevindim:sm_cool: ohh zilli kızınada öpücüklerŞeniz

zuzum bizim şu liste olayı çok berbat biliyomusun...
birsürü bebeğini kaybeden var güncellenmesi lazım, bide hiç girmeyen arkadaşlar var...
acaba yeni bi listemi düzenlese, sürekli online bi ekim annesi...

bende o ılactan alıyorum evt aynı banada oyle oluyor
hadı ya okadar pahalımı aman dıkkat et heryerı arastır barı
ıyı yapmısım almakla ozaman :teytey::teytey: darısı senınde basına canım:sm_cool:

ohhh ne gusel gozun aydın Allah nazardan saklasın zilloşunu ve senii :sm_cool:
Ama ben aglıcam simdiii :çok üzgünüm: bana zaman gecmiyor

zuzum bizim şu liste olayı çok berbat biliyomusun...
birsürü bebeğini kaybeden var güncellenmesi lazım, bide hiç girmeyen arkadaşlar var...
acaba yeni bi listemi düzenlese, sürekli online bi ekim annesi...

haklısın hayatım benim de aklıma geliyo ama hem anjelice ayıp olur gibime geldi..hem de ilk sayfada olmadıktan sonra arada kaynar sürekli koymak da olmaz..ekran kirliliği olayı..yeni bi topic açsak ordan dewam etsek desekk yokk burdan dewam edelim burda tanıştık kaynaştık..ama napcaz bilemorum da kuşum açıkçası

ozaman sadece lıste ıcın yenı bır baslık acılsın daha ıyı olmazmı kızlar hem burdan devam etmıs oluruz hemde arkadasa ayıp olmaz sadece lıste ıcın acılsın :sm_confused:

cnm açıkcası anjelica ayıp olcanı pek sanmıyorum, çünkü o bu sayfaya hiç girmiyo, bence listeyi ekim annelerinden birinin yapması daha mantıklı...
ilk sayfada hiçmi ekim annesi yok o mesajına edit yapsa...

oyy oyy zaman gecmiyorr Şeniz Şeniz

canım test için erken gitsem olurmu doktor demiştim yarın 10+6 :))) oluoduda

bence erken degil sen suan 10-6 sin bu demek oluyor ki 11 haftani dolduruyorsun yani yarindan itibaren 11 hafta oluyorsun yani 12 hafta icerinde olacaksin yarindan itibaren , benim testimi doktor ben 10 -0 gittigimde doktor bana 11 haftana girdin bebek kipirdiyor testi yapayim dedi ve yapti .

zaten ikili test 11 ila 14 hafta arasinda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…