tablet demısım pardon kapsullu canım ya sabah okadar cok yedımkı mıdemı bastırsın dıye patlıcam sandım -tatlicadiarzu- ınsallah alısırım
sen daha baslamadınmı pekı
ayyyyyyyyy cok sekersin canim ya inanalim mi ???????:roflol: inanmiyorum sen bu kadar azmisken bizi unutursun o zaman :sm_cool:
benim soruma kimse gormedimii mirmirmirmir
doktorum 25 gun sonra gel demişti test için 10 nisan gibi :)) ben yarın gitsem yaparmı 10+6 oluyor zaten zzor bekledik :))) 2 gun dahamı beklesem
3 ayın yanında 1 haftanın lafı olmaz kuzum:roflol::roflol::roflol:
kızlar maasallah yıne dokturmussunuz
hepsını okuyamacdım valla nasılsınız kızlar ya ben kendımı dınlıyorum ama bende hıssedemıyorum zaten bende ne agrı var ne kramp benneyaptımki
bıde bugun demır ılacına basladım ıyyk ıgenc zaten tablet seklındekı ılaclar hep mıdeme oturur rahatsız eder benı sız kullanmaya basladınızmı pekı -tatlicadiarzu-
yarın ınsallah 2lı testım ıyı cıkarda dr 3lu testı yaptırmam ıyı cıkarsa dedı cunku kaydirigubbakcemile2
bakalım dr a agrım var kramp gırıyo derım belkı kızımı gorurum :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
selam kızlar ikili testin sonuçunu aldım doktorumuzada gösterdik sonuçlar temizmayısın başında gidicez kontrole ozamana kadar nasıl dayanırsam sizler nasılsınız
hadi gösün aydın mawişş..ben de beklicem mayısa kadar..selam kızlar ikili testin sonuçunu aldım doktorumuzada gösterdik sonuçlar temizmayısın başında gidicez kontrole ozamana kadar nasıl dayanırsam sizler nasılsınız
selam güzeller biz geldik kızımla :) doktordan minigimi gördüm kalbi atıyo kordon bagıyla oynuyodu zilloşum çok mutlu oldum gayet iyiymiş boşuna üzmüşüm kendimi minigimi özlemişim sanırım hehe gördüm çok mutlu oldummm heyoooooooooo kızımmış garantiye aldım bacak arasını açtı gördü doktor kız dedi garantili busefer
selam güzeller biz geldik kızımla :) doktordan minigimi gördüm kalbi atıyo kordon bagıyla oynuyodu zilloşum çok mutlu oldum gayet iyiymiş boşuna üzmüşüm kendimi minigimi özlemişim sanırım hehe gördüm çok mutlu oldummm heyoooooooooo kızımmış garantiye aldım bacak arasını açtı gördü doktor kız dedi garantili busefer
accık daha sabret şekerimm..11 i geçsin baari :)
dewede kulakk:roflol: :roflol:
sorun neydi tatlim tekrar yazarmisin ben gormedim((
inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin burcucum...
bende demir hapı ferrum fort kullanıyorum, içerken hep öğürtü geliyo banada:çok üzgünüm:
kıss sen arabada inanılmaz karlı çıktın, chiccoda sordum haftasonu 600küsür:1shok: dediler, kafayı yicem wallakafamçokkarıştı
doktorum 25 gun sonra gel demişti test için 10 nisan gibi :)) ben yarın gitsem yaparmı 10+6 oluyor zaten zzor bekledik :))) 2 gun dahamı beklesem
zuzum bizim şu liste olayı çok berbat biliyomusun...
birsürü bebeğini kaybeden var güncellenmesi lazım, bide hiç girmeyen arkadaşlar var...
acaba yeni bi listemi düzenlese, sürekli online bi ekim annesi...
canım ben ilk 11+0 da gittim yapmadılar
haklısın hayatım benim de aklıma geliyo ama hem anjelice ayıp olur gibime geldi..hem de ilk sayfada olmadıktan sonra arada kaynar sürekli koymak da olmaz..ekran kirliliği olayı..yeni bi topic açsak ordan dewam etsek desekk yokk burdan dewam edelim burda tanıştık kaynaştık..ama napcaz bilemorum da kuşum açıkçası
haklısın hayatım benim de aklıma geliyo ama hem anjelice ayıp olur gibime geldi..hem de ilk sayfada olmadıktan sonra arada kaynar sürekli koymak da olmaz..ekran kirliliği olayı..yeni bi topic açsak ordan dewam etsek desekk yokk burdan dewam edelim burda tanıştık kaynaştık..ama napcaz bilemorum da kuşum açıkçası
oyy oyy zaman gecmiyorr Şeniz Şeniz
canım test için erken gitsem olurmu doktor demiştim yarın 10+6 :))) oluoduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?