2009 Ekim Anneleri

geldimmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaa sizi sapiklar beni kendinizlemi karistirdiniz kiz :))))))))))))))) ben masumum nelerde demissiniz oyle

nurefsancım verdiğin link gerçekten süper...
çok güzel paylaşımlar yapılmışkaydirigubbakcemile5

doktorum 25 gun sonra gel demişti test için 10 nisan gibi :)) ben yarın gitsem yaparmı 10+6 oluyor zaten zzor bekledik :))) 2 gun dahamı beklesem

kızlar maasallah yıne dokturmussunuz
hepsını okuyamacdım valla nasılsınız kızlar ya ben kendımı dınlıyorum ama bende hıssedemıyorum zaten bende ne agrı var ne kramp benneyaptımki
bıde bugun demır ılacına basladım ıyyk ıgenc zaten tablet seklındekı ılaclar hep mıdeme oturur rahatsız eder benı sız kullanmaya basladınızmı pekı -tatlicadiarzu-
yarın ınsallah 2lı testım ıyı cıkarda dr 3lu testı yaptırmam ıyı cıkarsa dedı cunku kaydirigubbakcemile2
bakalım dr a agrım var kramp gırıyo derım belkı kızımı gorurum :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

3 ayın yanında 1 haftanın lafı olmaz kuzum:roflol::roflol::roflol:

:))))))))))))))))))) ben sana dedim artik riskin azaldi baslayabilirsin diye doktoruna sormadin mi gecen hafta gittiginde ?? elaaaaaaaa sen baslarken bize yasak cikarsa ne yapacaz o zaman oy oy bilmiyorum :roflol:

hosgeldin canim , ben iyiyim sukur , demir ilaci tablet halindemi veriyor tadi nasil ? damardan verse daha iyi olurdu iki unite sonra 2-3 ay rahat ederiz , demir bebegin gelisimi icin cok cok önemli aksatmadan al ilacini , insallah 2 li test sonuclarinda iyi cikar canim endiselenme :)))

:))))))))))))))))))) ben sana dedim artik riskin azaldi baslayabilirsin diye doktoruna sormadin mi gecen hafta gittiginde ?? elaaaaaaaa sen baslarken bize yasak cikarsa ne yapacaz o zaman oy oy bilmiyorum :roflol:

yok cnm unuttum sormayıkafamçokkarıştı
ozaman siz üzülmeyin canlarım bende grev yaparımm:enbuyukkk:

selam kızlar ikili testin sonuçunu aldım doktorumuzada gösterdik sonuçlar temiz mayısın başında gidicez kontrole ozamana kadar nasıl dayanırsam sizler nasılsınız

tablet demısım pardon kapsullu canım ya sabah okadar cok yedımkı mıdemı bastırsın dıye patlıcam sandım -tatlicadiarzu- ınsallah alısırım
sen daha baslamadınmı pekı

ayyyyyyyyy cok sekersin canim ya inanalim mi ???????:roflol: inanmiyorum sen bu kadar azmisken bizi unutursun o zaman :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bız ıkı aydır grevdeyız dr bıde 1aydaha verdı ustune bakalım nekadar devam edecek bu grev kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…