:roflol: :roflol: öldürdünüz beni yaa gülmekten bi rahat yemek yedirmediniz
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaa sizi sapiklar beni kendinizlemi karistirdiniz kiz :))))))))))))))) ben masumum nelerde demissiniz oyle
gel bacım gel külahıma anlat:icecream::icecream::icecream:
senin kulahini yerim kiz :))))))))))) zuzu hakli bak hepsi benim dilimde icraat sifir bir haftadir yorgunum :roflol:
3 ayın yanında 1 haftanın lafı olmaz kuzum:roflol::roflol::roflol:
kızlar maasallah yıne dokturmussunuz
hepsını okuyamacdım valla nasılsınız kızlar ya ben kendımı dınlıyorum ama bende hıssedemıyorum zaten bende ne agrı var ne kramp benneyaptımki
bıde bugun demır ılacına basladım ıyyk ıgenc zaten tablet seklındekı ılaclar hep mıdeme oturur rahatsız eder benı sız kullanmaya basladınızmı pekı -tatlicadiarzu-
yarın ınsallah 2lı testım ıyı cıkarda dr 3lu testı yaptırmam ıyı cıkarsa dedı cunku kaydirigubbakcemile2
bakalım dr a agrım var kramp gırıyo derım belkı kızımı gorurum :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:))))))))))))))))))) ben sana dedim artik riskin azaldi baslayabilirsin diye doktoruna sormadin mi gecen hafta gittiginde ?? elaaaaaaaa sen baslarken bize yasak cikarsa ne yapacaz o zaman oy oy bilmiyorum :roflol:
yok cnm unuttum sormayıkafamçokkarıştı
ozaman siz üzülmeyin canlarım bende grev yaparımm:enbuyukkk:
tablet demısım pardon kapsullu canım ya sabah okadar cok yedımkı mıdemı bastırsın dıye patlıcam sandım -tatlicadiarzu- ınsallah alısırımhosgeldin canim , ben iyiyim sukur , demir ilaci tablet halindemi veriyor tadi nasil ? damardan verse daha iyi olurdu iki unite sonra 2-3 ay rahat ederiz , demir bebegin gelisimi icin cok cok önemli aksatmadan al ilacini , insallah 2 li test sonuclarinda iyi cikar canim endiselenme :)))
ayyyyyyyyy cok sekersin canim ya inanalim mi ???????:roflol: inanmiyorum sen bu kadar azmisken bizi unutursun o zaman :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?