2009 Ekim Anneleri

elalım herşeyi msj lamı halledeceğiz...:uhm:nese boşveryerimseniben

cnm ben en aşından beri bi ekim annesinin listeyi takip etmesi ve gerektiğinde güncellemesi taraftarıyım, ve bu konuyu bi kaç kez gündeme getirmiştim, fakat bu konuda yanlış anlaşıldığıma kanaat getirdim...
senin için sölemiyorum yanlış anlama cnm...

ilk sayfada olmaası güzel aslında ama bu çok sade bilgiler yok geç ekleniyor listeye
biz bi dene güsel yapalım hergün gncelleriz süper olurr

yadaaaa ancelic anceliiiccc kııızzzz online ol sürekli listemizi süper hale getir kaydirigubbakcemile3

aynen canım ..hatta ilkaya destekde olmaya çalıştım ama bilgisayarı problem çıkardı yoksa yapacakdı böle olmuyorr....geçen arkadaşlardan biri bana özel msj atıyor beni eklermisin die...benle ilgili değil topiği açana ulaş dedim artıkk....hatta kaçkez msj attım beni eklemedin diooo:bbo:alam yaa...nese akşam biraz bu liste üzerinde çalışayım ben ..becerebilirsem ekler.onay alır ona göre yeni topik açarızz...böle olmuyor çünküüüüüüü:1closedeyes:

hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?

liste konusunda nasılda dertliymişizzz...offf offffffdelikafaduldendelikafadulden

topik acmak en guseli ordan devam ederiz acan arkadasta alınmasın anlayış gostersin hep aktif olan birisi listemizi yapsın kalıyorum kızlar size

hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?

ımmm
bunalr yeterli gibi görüküyoo şimdii
basarımm tabiii.:roflol::roflol:bizim yavrular burdan başka yere gidemezzzz..kızarım sonraa:roflol::roflol:eliniz ayağınız heryerde yawww...:roflol::roflol::roflol:

kıı ben o topikde gözümü açtım gebe kaldımmm soyum oraaa
bide burası artıkk başka yok sözz izci sözü süprizzzzz

taktiği neymiş pançita...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…