hiç yabancı gelmedi kı bu liste bana :roflol:
hiç yabancı gelmedi kı bu liste bana :roflol:
gelmişsin yuvanaa güselimm...heryerdesiniz maşallahhh:asigim:
Sonuçta Ekim annesinin listeyi takip etmesi daha mantıklı değişiklikleri düzeltir yeni bilgiler ekler
Aynen listemiz çok güzel ama kaydirigubbakcemile5
elalım herşeyi msj lamı halledeceğiz...:uhm:nese boşveryerimseniben
cnm ben en aşından beri bi ekim annesinin listeyi takip etmesi ve gerektiğinde güncellemesi taraftarıyım, ve bu konuyu bi kaç kez gündeme getirmiştim, fakat bu konuda yanlış anlaşıldığıma kanaat getirdim...
senin için sölemiyorum yanlış anlama cnm...
cnm ben en aşından beri bi ekim annesinin listeyi takip etmesi ve gerektiğinde güncellemesi taraftarıyım, ve bu konuyu bi kaç kez gündeme getirmiştim, fakat bu konuda yanlış anlaşıldığıma kanaat getirdim...
senin için sölemiyorum yanlış anlama cnm...
Bulcuk Lal topigi basmış basıldık :roflol: :roflol:
aynen canım ..hatta ilkaya destekde olmaya çalıştım ama bilgisayarı problem çıkardı yoksa yapacakdı böle olmuyorr....geçen arkadaşlardan biri bana özel msj atıyor beni eklermisin die...benle ilgili değil topiği açana ulaş dedim artıkk....hatta kaçkez msj attım beni eklemedin diooo:bbo:alam yaa...nese akşam biraz bu liste üzerinde çalışayım ben ..becerebilirsem ekler.onay alır ona göre yeni topik açarızz...böle olmuyor çünküüüüüüü:1closedeyes:
hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?
hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?
basarımm tabiii.:roflol::roflol:bizim yavrular burdan başka yere gidemezzzz..kızarım sonraa:roflol::roflol:eliniz ayağınız heryerde yawww...:roflol::roflol::roflol:
listede herşey istioz canım...aklına ne gelirse:1rolleyes:
günaydın arkadaşlar yaa çok mutluyum dünki taktiği uyguladım ve akşam bebeğimi hissettim sevinçten ağladım resmen müthiş süper bir duyguydu pıt diye bişey karnıma içerden dokundu gibi ya acayip çok güzeldi inşallah en kısa zamanda hepimiz dahada güzel hareketlerini hissederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?