aynen canım ..hatta ilkaya destekde olmaya çalıştım ama bilgisayarı problem çıkardı yoksa yapacakdı böle olmuyorr....geçen arkadaşlardan biri bana özel msj atıyor beni eklermisin die...benle ilgili değil topiği açana ulaş dedim artıkk....hatta kaçkez msj attım beni eklemedin diooo:bbo:alam yaa...nese akşam biraz bu liste üzerinde çalışayım ben ..becerebilirsem ekler.onay alır ona göre yeni topik açarızz...böle olmuyor çünküüüüüüü:1closedeyes:
hmmm sağol datlummŞeniz
du bu akşam bende denim bakim hissedebilecekmiyimCADIARZU gerçi benim arada karnımda sanki bişiler oluyo gibi ama tam tanımlayamıyorum:sm_confused:
yaa bide kızlarr bizim bebeler hala rahimdemi yoksa karnımıza doğru çıkmaya başladılar mı bilen varmı içinizde:uhm:
hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?
cnm bencede bölee olmuyor, elimden gelen desteği veririm sanayerimseniben
benim verdiğim 2. linkten kopya çek istersenyerimseniben
hamisler listede hangi bilgilerin yazmasini istiyorsunuz?
hamisler,sata gore dogum tarihi,cinsiyet,baslangiz kilo,simdiki kilo. ileve edilmesi gereken var mi?
ımmm
bunalr yeterli gibi görüküyoo şimdii
kıı ben o topikde gözümü açtım gebe kaldımmm soyum oraaa
bide burası artıkkbaşka yok sözz izci sözü süprizzzzz
benim esimin meslegi tasarim:) web ,grafik ,dergi vs.. eee bizede bi hamile liste tasarimi yapsin degil mi ben bi soracagim aksama ins. yapar:)
benim esimin meslegi tasarim:) web ,grafik ,dergi vs.. eee bizede bi hamile liste tasarimi yapsin degil mi ben bi soracagim aksama ins. yapar:)
nurefsan sen hazırlıosun sanırım listeyiii...sorduğuna göreee.....yerimseniben
merk etme canım ağrı sızı hiç geçmicek olması gekren şeyler için rahat olsunnSelam kızlar aradada olsa yazmaya çalışıyorum. Ne var ne yok. Sohbetinizden mahrum kalıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum Benim bugün tam 12 haftam bitti. kasık ve bel ağrılarım dışında başka bir şikayetim yok. Niye geçmiyoki bu ağrılar. Bir sorun olmaz inşallah perşembe doktora gidince soracam. öptüm siziii
2 tane yeter zati kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?