2009 Ekim Anneleri

cnm bencede bölee olmuyor, elimden gelen desteği veririm sanayerimseniben
benim verdiğim 2. linkten kopya çek istersenyerimseniben

bi sayfada okumuştum göbek deliğin 6-7 cm. altındaymış şuan...

mesela kızlar bazı arkadaşlar soruyo çin takvimine göre veya f-hcg ye göre cinsiyeti doğrumu die o değerleride ekleriz..cinsiyetinide ekleriz...merak eden arkadaşlar oradan bilgi edinir...

Selam kızlar aradada olsa yazmaya çalışıyorum. Ne var ne yok. Sohbetinizden mahrum kalıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum Benim bugün tam 12 haftam bitti. kasık ve bel ağrılarım dışında başka bir şikayetim yok. Niye geçmiyoki bu ağrılar. Bir sorun olmaz inşallah perşembe doktora gidince soracam. öptüm siziii

nurefsan sen hazırlıosun sanırım listeyiii...sorduğuna göreee.....yerimseniben

benim esimin meslegi tasarim:) web ,grafik ,dergi vs.. eee bizede bi hamile liste tasarimi yapsin degil mi ben bi soracagim aksama ins. yapar:)

benim esimin meslegi tasarim:) web ,grafik ,dergi vs.. eee bizede bi hamile liste tasarimi yapsin degil mi ben bi soracagim aksama ins. yapar:)

canım süper...benim eşimde grafik tasarımla uğraşıo bu arada..artı reklammmyerimsenibencanım ok sen yap ve yeni bi topik aç oradan devam ederizz.....:asigim:

merk etme canım ağrı sızı hiç geçmicek olması gekren şeyler için rahat olsunn
2 tane yeter zati kaydirigubbakcemile3

dimi yeter bencede :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…