2009 Ekim Anneleri

men geldiiiim yaa ne küsmesi deli karilar olurmu hic öyle sey hem benim nerem sapiga benziyor baksaniza su surata :jeyyar:
sinir oldum giremiyorumki dogru dürüst stajere bisiler ögretiyom ay uyuz uyuz calisioy hic sevmem. :))))
ya ilkayum türkiyedeki gibi degil bu ikili testler :uhm:
ben bisi anlamadim .. ilkay sende yaziyormu=? sonuclari almaya gittimde 2 dee ama bi b.. anlamadim valla

hcg degeri fealn yazmıomu fatoşş temiz çıkmışmı kıs doktora sordunmuuuuuuuuuuuu inş

sordum temizmi diye temiz dedi hersey. bunlar dedi hamilelikte yapilan bu haftalar yapilan normal testler dedi. beta hcg ne demek istiyorsun anlamadim dedi. o sadece hamilemi diye yapilir o test dedi. handanim belki bizde baska yaziyordur? ilkay gelse soracam ona almancasi belkki baskadir aman ne bilim ben ilkayyyyyyyyyyyyy yardim ett

handan görüyon dimi beta beta didim didim catladim meraktan oda yok cinsiyet belki der didim didim 4 hafta sonra gel didi. sinir oldummmmmmm gicccikkk oldummm

geldim ya bizim müdür dolanıp duruo uyus oldum

ayy maşallah temiz çıkmasına çok sevindim fatoşumm gözünaydın canım:) yok o rubella felan degil ya benimkinde 2 kagt vardı birinde riskler yasıodu digerinde papp-a degeri ve hcg degeri yasıodu sadece ay ilkay gelsede ögrensen kıssssss

handan görüyon dimi beta beta didim didim catladim meraktan oda yok cinsiyet belki der didim didim 4 hafta sonra gel didi. sinir oldummmmmmm gicccikkk oldummm

:roflol::roflol::roflol:çatlak hatun güldürdün beniii....acele etme diyoruz sana ama ...ama iştee....
rubella virus icg felan yaziyo bi orda 32.... bu olabilirmi acaba....:uhm:buysa eğer buna göre erkek....yerimseniben

handan senin değerin kaçtııı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…