2009 Ekim Anneleri

benim degerim 13 dü bebekim erkek canım , ablamında 34 dü onunda erkek bizde tuttu yani

hmmm....gerçeklik payı varmı acaba bununnn...ne kadar doğrukiii:uhm:ama ben kıs hissediomm:asigim: ama hcg..28,5..nese hayırlısı olsunn.....:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:çatlak hatun güldürdün beniii....acele etme diyoruz sana ama ...ama iştee....
rubella virus icg felan yaziyo bi orda 32.... bu olabilirmi acaba....:uhm:buysa eğer buna göre erkek....yerimseniben

canım rubella virusu dedigi kızamıkcık gecirip gecirmedigine bakılıo. fbhcg yazıyo.yada free bhcg

nese tek kopan ben olmadığıma sevindimmmm:asigim:

senin yine kızın soruyoo benim burda müdürüm ne oluyoo diye bide sormaz mıı :roflol: :roflol: :roflol: ayy bende bi wc ye kaçayımm belkimm bende görürüm ordaa ayyyy :roflol: :)))))))))))))))))))))

hahhah fatoş bebeke de erkeksen bi kere tekmele kızsan 2 kere tekmele başka türlü ögrenemicem ben de hahahah 4 hafta nedirki yawwwww 1 aycıkkk daha beklicen hehehe bak bende 25 nisanda felan gidicem hemen hemen aynıyız kuşum

bende seninde paşan olacak öle hissettim

Selam kizlar nasilsiniz????sonunda bende dun bebisimi gordum masallah kipir kipirdi :)) donup duruyordu :)) masallah bebisime saglikliymis herseyi normalmis teyzeleri/...ama cinsiyetini bilemedi kiz galiba o yuzden...12+2 de olanlarin cogu cinsiyetini ogrenmis cunku....benim gibi 12 haftada ogrenemeyen varmi????

mehaycım belli olmaz bana 12+3 ken sölemedi doktorum erken dedi sonra 13+3 de çok yüksek ihtimal erkek dedi canım

hoşgeldin mehaycımŞeniz
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına:teytey:
benimkide henüz gözükmedi cnm 13+0 ken 2li testim yapılmıştı oysaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…