benim degerim 13 dü bebekim erkek canım , ablamında 34 dü onunda erkek bizde tuttu yani
dayanamicam gidip wc de kendim bakacam mauhahaha
bana bakin ben cinsiyeti ögrenene kadar kimse ögrendimmm demesin banane catliyom haburda
fatoşş çok hoşsun canım sen yaaa koptum burdaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
dayanamicam gidip wc de kendim bakacam mauhahaha
:roflol::roflol::roflol:çatlak hatun güldürdün beniii....acele etme diyoruz sana ama ...ama iştee....
rubella virus icg felan yaziyo bi orda 32.... bu olabilirmi acaba....:uhm:buysa eğer buna göre erkek....yerimseniben
nese tek kopan ben olmadığıma sevindimmmm:asigim:
al eline aynayı..hani büyüteçli olanlardan..tut aşşaya...kesinn görürsünnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kesinmi kiz bosuna yapmim bakklava:
Selam kizlar nasilsiniz????sonunda bende dun bebisimi gordum masallah kipir kipirdi :)) donup duruyordu :)) masallah bebisime saglikliymis herseyi normalmis teyzeleri/...ama cinsiyetini bilemedi kiz galiba o yuzden...12+2 de olanlarin cogu cinsiyetini ogrenmis cunku....benim gibi 12 haftada ogrenemeyen varmi????
mehaycım belli olmaz bana 12+3 ken sölemedi doktorum erken dedi sonra 13+3 de çok yüksek ihtimal erkek dedi canım
bu arada bebişine maşallah mehaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?