2009 Ekim Anneleri

mehaycım gözün aydn canım..ben de 13+4te öğrendim ..o da kesin diil..erkek de olabilir yani erken daha..ama 27 mayıs çok yaa..

hoşgeldin mehaycımŞeniz
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına:teytey:
benimkide henüz gözükmedi cnm 13+0 ken 2li testim yapılmıştı oysaa:çok üzgünüm:
oylemi canim birdahaki randevun ne zaman benimde dun ikili test yapildi....
ayyy canım 27 mayısmı yuhhhhhhhhhhhhhhhhh dicek bişe bulamıyorum

ya canim sorma sekretere uyuz oldum zaten aslinda 26 nisana veriyordu randevuyu esim 20 gun sonra oylemi dedi aa evet dogru daha yeni geldiniz zaten birdahaki aya vereyim ben dedi ....sinir kadin randevu vermek istemiyor 3 aydan 3 aya gelin yeter diyor..kim dedi size her ay diye diyor doktor dedik neden peki diyor dedik ne bilelim doktor her ay ultrason takibi icin randevu alin dedi dedik...mayisa verdi randevuyu hemde 27 mayis nerdeyse haziran yaaaa...kadini bogazlayacaktim nerdeyse ... ben bebegin cinsiyetini dogunca ogrenirim artiksenağlama

mehaycım gözün aydn canım..ben de 13+4te öğrendim ..o da kesin diil..erkek de olabilir yani erken daha..ama 27 mayıs çok yaa..

saolasin bitanem...demekki daha erken o zaman iki ihtimalde olabilir benim icin...ne bileyim bazi arkadaslar 11 haftada ogrenmis dedim benimkini goremedigine gore kiz heralde....

cnm 20 nisanda randevum, 2 haftam kaldıa.s
muhtemelende 1 hafta sonrasına 3lü test için gün vercekler:lepi:

yawrum sen kadını diil kocanı boğazla :)) uyandırmış kadını ..kadın ne güsel tufaya düşmüş çıkarmasana sesini:))

cnm 20 nisanda randevum, 2 haftam kaldıa.s
muhtemelende 1 hafta sonrasına 3lü test için gün vercekler:lepi:

uclu test kac haftalikken yapiliyor canim birdahaki seferede onu yapar heralde senin bebisin ense kalinligi kac cikti????en fazla kalinlik kac olmaliymis bilgin varmi???

bende 25 nisanda giderim heralde ben kafama göre gidiom randevulu degil doktor 1ay sonra gel dedi ama beklemiom hiç gidicne oda nie geldin demio zaten heheehehhe

uclu test kac haftalikken yapiliyor canim birdahaki seferede onu yapar heralde senin bebisin ense kalinligi kac cikti????en fazla kalinlik kac olmaliymis bilgin varmi???

16-20 haftalarda yapılıyo canımm..ense kalınlığı max 3 cm olmalı sanırım..sonrası risk

cnm 3lü test 16-18 haftalar arasında yapılıyomuş...

mehaycım bikaç hafta geçsin yalandan bi ağrı giriwersin karnına..gidiwer doktora olamsmı

-tatlicadiarzu- ya cok kolaymis gibi bir aycik caaanim nolcakki demiii

mehaycim ayna istiyormusun şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…