oylemi canim fisfisfis ya benim birdahaki randevuyu 27 mayisa verdi 5 aylik oluyor o zamana kadar ben nasil dayanicam o zamana kadar yaa??
oylemi canim birdahaki randevun ne zaman benimde dun ikili test yapildi....hoşgeldin mehaycımŞeniz
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına:teytey:
benimkide henüz gözükmedi cnm 13+0 ken 2li testim yapılmıştı oysaa:çok üzgünüm:
ayyy canım 27 mayısmı yuhhhhhhhhhhhhhhhhh dicek bişe bulamıyorum
mehaycım gözün aydn canım..ben de 13+4te öğrendim ..o da kesin diil..erkek de olabilir yani erken daha..ama 27 mayıs çok yaa..
oylemi canim birdahaki randevun ne zaman benimde dun ikili test yapildi....
ya canim sorma sekretere uyuz oldum zaten aslinda 26 nisana veriyordu randevuyu esim 20 gun sonra oylemi dedi aa evet dogru daha yeni geldiniz zaten birdahaki aya vereyim ben dedi ....sinir kadin randevu vermek istemiyor 3 aydan 3 aya gelin yeter diyor..kim dedi size her ay diye diyor doktor dedik neden peki diyor dedik ne bilelim doktor her ay ultrason takibi icin randevu alin dedi dedik...mayisa verdi randevuyu hemde 27 mayis nerdeyse haziran yaaaa...kadini bogazlayacaktim nerdeyse ...ben bebegin cinsiyetini dogunca ogrenirim artiksenağlama
oylemi canim birdahaki randevun ne zaman benimde dun ikili test yapildi....
ya canim sorma sekretere uyuz oldum zaten aslinda 26 nisana veriyordu randevuyu esim 20 gun sonra oylemi dedi aa evet dogru daha yeni geldiniz zaten birdahaki aya vereyim ben dedi ....sinir kadin randevu vermek istemiyor 3 aydan 3 aya gelin yeter diyor..kim dedi size her ay diye diyor doktor dedik neden peki diyor dedik ne bilelim doktor her ay ultrason takibi icin randevu alin dedi dedik...mayisa verdi randevuyu hemde 27 mayis nerdeyse haziran yaaaa...kadini bogazlayacaktim nerdeyse ...ben bebegin cinsiyetini dogunca ogrenirim artiksenağlama
cnm 20 nisanda randevum, 2 haftam kaldıa.s
muhtemelende 1 hafta sonrasına 3lü test için gün vercekler:lepi:
yawrum sen kadını diil kocanı boğazla :)) uyandırmış kadını ..kadın ne güsel tufaya düşmüş çıkarmasana sesini:))
bende 25 nisanda giderim heralde ben kafama göre gidiom randevulu degil doktor 1ay sonra gel dedi ama beklemiom hiç gidicne oda nie geldin demio zaten heheehehhe
uclu test kac haftalikken yapiliyor canim birdahaki seferede onu yapar heralde senin bebisin ense kalinligi kac cikti????en fazla kalinlik kac olmaliymis bilgin varmi???
randevundan önce gitsen olmasmı mehaycım bişi derlermi
uclu test kac haftalikken yapiliyor canim birdahaki seferede onu yapar heralde senin bebisin ense kalinligi kac cikti????en fazla kalinlik kac olmaliymis bilgin varmi???
16-20 haftalarda yapılıyo canımm..ense kalınlığı max 3 cm olmalı sanırım..sonrası risk
hahhah fatoş bebeke de erkeksen bi kere tekmele kızsan 2 kere tekmele başka türlü ögrenemicem ben de hahahah 4 hafta nedirki yawwwww 1 aycıkkk daha beklicen hehehe bak bende 25 nisanda felan gidicem hemen hemen aynıyız kuşum
bende seninde paşan olacak öle hissettim
mehaycım gözün aydn canım..ben de 13+4te öğrendim ..o da kesin diil..erkek de olabilir yani erken daha..ama 27 mayıs çok yaa..
mehaycım bikaç hafta geçsin yalandan bi ağrı giriwersin karnına..gidiwer doktora olamsmı
16-20 haftalarda yapılıyo canımm..ense kalınlığı max 3 cm olmalı sanırım..sonrası risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?