2009 Ekim Anneleri

tamam be bi de öle deneyeyim bakalım..insallah bulabilirim yaaa ayyy cok heyecan yaptım vallaaaa:))))

ilkaycım bende hissediyorum bebeğimi uzanıp ayaklrımı tam uzatmadan karnımda hafif dokunuşlarla gezdirdiğim zaman elimi saniyelik kalp atışlarını bile hissede biliyorum hihoyyyt çok güzel bir nimet bu yawkaydirigubbakcemile5

tamam be bi de öle deneyeyim bakalım..insallah bulabilirim yaaa ayyy cok heyecan yaptım vallaaaa:))))

:1hug: dusunsene suan karininda oynuyor ve hatta parmagini emiyordur ama biz bunu goremiyoruz malesef bunu bilmek bile heyecan veriyor , simdiki imkanlarimiz geregi bebegimizi gorebildigimize sukur olsun , ben bakiyorum bazende hic imkani olmayan anneler var ve bebeklerini doguma kadar hic goremiyor doktora dahi gidemiyorlar ALLAH im tum anne ve bebeklere yardim etsin herzaman dua ediyorum ..

bizde doyduk gedik

yaaa bisde dün akşam eşimle bayagı ugraştık oksadık parmaklarmızla hissetmeye çalıştık ıı ıhh hiçbişi hissedemedik çok istiodum nerdeyse 1 saat ugraştık bizdemi anormallik ya

afiyet olsun elam hosgeldin :)) doyurdunmu bebegini annesi

sag tarafin sis gibimi duruyor benimde oyle sag tarafim daha sis gibi sola gore :)

doyurduk garnumuzu teyzesüüükaydirigubbakcemile2
hee kıs eşimin dikkatini çekti oda elledi, burda dedi :)))

elalım şifa olsun sana ve bebişine...:CüvCüv:

sağol datlummmŞeniz

haklısın canım neler var neler...Rabbim herkesin yardımcısı olsun..Annemlerin zamanında da yokmus böle ultrasyon falan ya..annem de cok merak ediyor nasıl görüyorsunuz diye.ben anlattıkca heyecan yapıyor..o yüzdeno geldiğinde gidecez kısmetse o da görsün istiyorum torununu :))) insallah bebişim cinsiyetini de gösterir de annemle beraber olmıs oluruz mutlu haberi...

aaaa evet ya onceden ultarason diye birsey yokmus bizim annelerimiz zamaninda :)) ne guzel annenide gotur gorsun kadincagiz merak ediyordur
biliyormusun benim babaannem ebeymis yani eskiden ebeler oluyor ya mahalledeki tum kandinlari o dogurtmus hep anlatirdi ve ben kucukken hatirliyorum hala kadinlar gelirdi babannneme bebek varmi diye o hemen anlardi hamile olup olmadiklarini 1 aylik bebegi bile bilirmis eskiden boyle cesaretli hanimlar cok olurmus :)) hatta benim babami kendi yolda dogurmus , yolda bir agacin altina oturmus dogurmus bebegi etegine sarmis gelmis eve cok anlatirdi ben hayran kalirdim , simdi bizlerde o cesaret yok malesef canimiz cok tatli geliyor veya yeterince aciya dayanikli degiliz

kızlar dün uzman tvden bebeklerin anne karnındaki halini izledim hanidiyozya dokununca hareket ediyo 5.aya kadar hareketi hissedemezmişiz hareket ettigini sandıgımız şey bagırsaklarımızmış bebek daha 8cm 10cm arası oldugu için karnımıza yetişemiyo sadece yüzüyomuşi içerde

:)))) gercekten mi yaaa..süpermiş babaannen:))) gerçi benimannem de yazık kardesimi kendi basına dogurmak zorunda kalmıs hastane de hemşireler yemege cıkmıs ve kimse kalmamıs basında bagırmıs bagırmıs kimse gelmemiş.sonra da kardesim dogmus..kadıncagız hala cekiyor o zamanın ihmalinin sonuclarını((( ama cok merak ediyor nasıl görüyorsunuz bebeği diye..onu da götürecem kısmetse bi gelsin insallah..

kızlar dün uzman tvden bebeklerin anne karnındaki halini izledim hanidiyozya dokununca hareket ediyo 5.aya kadar hareketi hissedemezmişiz hareket ettigini sandıgımız şey bagırsaklarımızmış bebek daha 8cm 10cm arası oldugu için karnımıza yetişemiyo sadece yüzüyomuşi içerde

kıss musyass ikide bi ne diyonn :))) kendi çapımızda seviniyos işte :)))

slm kızlarrrr....
ya ben gebelik çizelgesi hazırladımmm...ama yükleyemiyorummmmmm....gıjık oldumm((

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…