şişttt nediyonuz bakimm, bis karnımızı doyurduk geldik...
tamam be bi de öle deneyeyim bakalım..insallah bulabilirim yaaa ayyy cok heyecan yaptım vallaaaa:))))
afiyet olsun elam hosgeldin :)) doyurdunmu bebegini annesi
sag tarafin sis gibimi duruyor benimde oyle sag tarafim daha sis gibi sola gore :)
elalım şifa olsun sana ve bebişine...:CüvCüv:
:1hug: dusunsene suan karininda oynuyor ve hatta parmagini emiyordur ama biz bunu goremiyoruz malesef bunu bilmek bile heyecan veriyor , simdiki imkanlarimiz geregi bebegimizi gorebildigimize sukur olsun , ben bakiyorum bazende hic imkani olmayan anneler var ve bebeklerini doguma kadar hic goremiyor doktora dahi gidemiyorlar ALLAH im tum anne ve bebeklere yardim etsin herzaman dua ediyorum ..
haklısın canım neler var neler...Rabbim herkesin yardımcısı olsun..Annemlerin zamanında da yokmus böle ultrasyon falan ya..annem de cok merak ediyor nasıl görüyorsunuz diye.ben anlattıkca heyecan yapıyor..o yüzdeno geldiğinde gidecez kısmetse o da görsün istiyorum torununu :))) insallah bebişim cinsiyetini de gösterir de annemle beraber olmıs oluruz mutlu haberi...
aaaa evet ya onceden ultarason diye birsey yokmus bizim annelerimiz zamaninda :)) ne guzel annenide gotur gorsun kadincagiz merak ediyordur
biliyormusun benim babaannem ebeymis yani eskiden ebeler oluyor ya mahalledeki tum kandinlari o dogurtmus hep anlatirdi ve ben kucukken hatirliyorum hala kadinlar gelirdi babannneme bebek varmi diye o hemen anlardi hamile olup olmadiklarini 1 aylik bebegi bile bilirmis eskiden boyle cesaretli hanimlar cok olurmus :)) hatta benim babami kendi yolda dogurmus , yolda bir agacin altina oturmus dogurmus bebegi etegine sarmis gelmis eve cok anlatirdi ben hayran kalirdim , simdi bizlerde o cesaret yok malesef canimiz cok tatli geliyor veya yeterince aciya dayanikli degiliz
:))) elaaaa esin karinina dokununca sen ne hissediyorsun :)))))))))))) ah ah canim yaaa
kızlar dün uzman tvden bebeklerin anne karnındaki halini izledim hanidiyozya dokununca hareket ediyo 5.aya kadar hareketi hissedemezmişiz hareket ettigini sandıgımız şey bagırsaklarımızmış bebek daha 8cm 10cm arası oldugu için karnımıza yetişemiyo sadece yüzüyomuşi içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?