kızlar dün uzman tvden bebeklerin anne karnındaki halini izledim hanidiyozya dokununca hareket ediyo 5.aya kadar hareketi hissedemezmişiz hareket ettigini sandıgımız şey bagırsaklarımızmış bebek daha 8cm 10cm arası oldugu için karnımıza yetişemiyo sadece yüzüyomuşi içerde
slm kızlarrrr....
ya ben gebelik çizelgesi hazırladımmm...ama yükleyemiyorummmmmm....gıjık oldumm((
kıss musyass ikide bi ne diyonn :))) kendi çapımızda seviniyos işte :)))
kuşum buraya copy paste demi olmuyo:uhm:
Selam kısssllllaaarrrr,
Uzun oldu bağlanamadım iş güç derken son iki haftadır canım çıktı valla; geldim bir de baktımki okunmamış 400 sayfa mümkün değil bunları okumam artık sürekli takip edebilen birileri bana bir özet geçin yafff hihoyyyt umarım herkes iyidir
biz iyiyiz artık karnım iyice belli olmaya başladı kızlar bu hafta sonu doktor randevumuz var çok merak ediyorum cinsiyet belli olursa doğrruuuu alışverişeeee
Selam kısssllllaaarrrr,
Uzun oldu bağlanamadım iş güç derken son iki haftadır canım çıktı valla; geldim bir de baktımki okunmamış 400 sayfa mümkün değil bunları okumam artık sürekli takip edebilen birileri bana bir özet geçin yafff hihoyyyt umarım herkes iyidir
biz iyiyiz artık karnım iyice belli olmaya başladı kızlar bu hafta sonu doktor randevumuz var çok merak ediyorum cinsiyet belli olursa doğrruuuu alışverişeeee
kızlar dün uzman tvden bebeklerin anne karnındaki halini izledim hanidiyozya dokununca hareket ediyo 5.aya kadar hareketi hissedemezmişiz hareket ettigini sandıgımız şey bagırsaklarımızmış bebek daha 8cm 10cm arası oldugu için karnımıza yetişemiyo sadece yüzüyomuşi içerde
e sen de haklısın oku oku bitmes çenemis düştümü düşüyo bazılarımız cinsiyet öğrendi şekerimm..yeni topiclerimiz war..göz atmak istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267146-2009-ekim-bebiklerinin-cicileriii.html
olmuo canımmm
offff...bugün kafayı yemezsem bidahada yemeemmmkafamçokkarıştı
olmuo canımmm
offff...bugün kafayı yemezsem bidahada yemeemmmkafamçokkarıştı
Amaniinnn kızlar alemsiniz yaaasırnaşık şey yalnız bazılarımız göbişleri ekledikten sonra kaldırmış sanırım ne iş :teytey::teytey:
resim ekliyor gibi ekle cnmm belkim ondan olmuyordur hangi programda yaptın?
ohh olsun sen o kadar süre girmessen 400de olur 500de olurrkaydirigubbakcemile3 neler kaçırdın nelerr bi bilseenn:sm_cool: dimi kıslarrra.s
benimde karnım iyice belli olıuyo, şişeceme bu kadar sevineceğim hiç gelmezdi aklımaa:icecream:
doktordan güzel haberlerini bekliyoz cnm:1hug:
Amaniinnn kızlar alemsiniz yaaasırnaşık şey yalnız bazılarımız göbişleri ekledikten sonra kaldırmış sanırım ne iş :teytey::teytey:
llall hosgeldin canim nasilsin ?
ilkayım iimdesemm belki ii olarım...sen çizelge hazırlarken gıjık olmuştunya aynen o durumdayım...bende hazırladım ama yükleyemiommmm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?