2009 Ekim Anneleri

Selam kısssllllaaarrrr,

Uzun oldu bağlanamadım iş güç derken son iki haftadır canım çıktı valla; geldim bir de baktımki okunmamış 400 sayfa mümkün değil bunları okumam artık sürekli takip edebilen birileri bana bir özet geçin yafff hihoyyyt umarım herkes iyidir

biz iyiyiz artık karnım iyice belli olmaya başladı kızlar bu hafta sonu doktor randevumuz var çok merak ediyorum cinsiyet belli olursa doğrruuuu alışverişeeee

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

e sen de haklısın oku oku bitmes çenemis düştümü düşüyo bazılarımız cinsiyet öğrendi şekerimm..yeni topiclerimiz war..göz atmak istersen;
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267432-2009-ekim-annelerinin-gobisleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/267146-2009-ekim-bebiklerinin-cicileriii.html

ohh olsun sen o kadar süre girmessen 400de olur 500de olurrkaydirigubbakcemile3 neler kaçırdın nelerr bi bilseenn:sm_cool: dimi kıslarrra.s
benimde karnım iyice belli olıuyo, şişeceme bu kadar sevineceğim hiç gelmezdi aklımaa:icecream:
doktordan güzel haberlerini bekliyoz cnm:1hug:

:))))))))) 5 aya kadar tekmesini hissedemiyiz ama bebegin yerini kalp atislarini hissedebiliriz :)))) bebegin yonunu bulabiliriz ben buluyorum ama bagirsaklarimi degillllllllllll hehehe bebegimi bagisakla bebegi karistiramayalim

Amaniinnn kızlar alemsiniz yaaasırnaşık şey yalnız bazılarımız göbişleri ekledikten sonra kaldırmış sanırım ne iş :teytey::teytey:

olmuo canımmm
offff...bugün kafayı yemezsem bidahada yemeemmmkafamçokkarıştı

yimee kuşum yimee o kafa lazım olcek ilerdeelülülülülülü
akşam eşinle bakarsın tekrar, kendini sıkıntıya sokma gülomm:1hug:

Amaniinnn kızlar alemsiniz yaaasırnaşık şey yalnız bazılarımız göbişleri ekledikten sonra kaldırmış sanırım ne iş :teytey::teytey:

kuşum orda ilkayın cıbıldak göbişide yokki kim kaldırmış du bakimm:roflol:

Valla eminim çok şey kaçırdığıma da işyerinden belli 8'e doğru çıkabiliyordum eve gidince de haşat zaten -tatlicadiarzu-

kiimm kim kaldırmıışşş döferimm..kaydirigubbakcemile sen de koysanaa:jeyyar:

ilkayım iimdesemm belki ii olarım...sen çizelge hazırlarken gıjık olmuştunya aynen o durumdayım...bende hazırladım ama yükleyemiommmm:bbo:

hehehehe bende ugrasmistim hatirliyormusun bir ara :))))))))) olmadi pes ettim sinir olmustum .

olmuyorsa bosver canim ya sinirini bozma :1hug:

jasminn kıss ben baktımda göremedim kim kaldırmış de bakim, fururum valla adamı, yok öle benim topimdeennn :))) resim kaldırmakk :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…