2009 Ekim Anneleri

jasminn kıss ben baktımda göremedim kim kaldırmış de bakim, fururum valla adamı, yok öle benim topimdeennn :))) resim kaldırmakk :))))))))))))))))

:))))))))))))))))) vay vay helal sana kiz sen battal gazinin torunumusun vurup kiriyorsun helal sana a.s.:asigim:

Şimdi işyerindeyim en kısa sürede çekip koyarım inşallah canikomm hani seninkini de görmedim henüz çarpı şeklinde yada seninki:dance:

yok kıss zuzumun zekzuu göbüşü ordaa duruyoo, sende açılmamıştır bidaa denee...
benden bide tavsiye sana, zuzunun diğer bölgelerede bak:roflol::roflol::roflol:

Şimdi işyerindeyim en kısa sürede çekip koyarım inşallah canikomm hani seninkini de görmedim henüz çarpı şeklinde yada seninki:dance:

kıs senin pc uyduruk naniknanik ben açtım baktım hepsi görünüyo..ilk sayfadayım bi de enson sayfada keremim alıntılayıp hepimisi koymuştu..bidaa dene sağa tıkırdak resmi göster de:)) akşam ewde çek koyy :))

yok kıss zuzumun zekzuu göbüşü ordaa duruyoo, sende açılmamıştır bidaa denee...
benden bide tavsiye sana, zuzunun diğer bölgelerede bak:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: çatlakk yaa ne güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:

hehehehe bende ugrasmistim hatirliyormusun bir ara :))))))))) olmadi pes ettim sinir olmustum .

olmuyorsa bosver canim ya sinirini bozma :1hug:

hazırlarken böle sinir olmadım yaaasenağlamaakşam eşimden yardım alıım bariii...:asigim:

ya kızlar sizin de günden güne göbişlerin boyutu değişiyor mu? mesela benim bugün çok şiş dün yok gibiydi ne garip iş bu anlamadım, bugün görünce inanamadım zaten:1shok:

anam bende korktum hareket etmiyo die doktora gittim kuzumu merak ettim ya adam güldü bana ne hareketiş minicik odaha zarf kadar dedi nebiliyim dedim hihi

hazırlarken böle sinir olmadım yaaasenağlamaakşam eşimden yardım alıım bariii...:asigim:

belki esin yapabilir canim , ben yaptigimi aktaramadim , sanirim sende de aynisi oldu yaptigini kopyalada esin belki aktarir sen yorma kendini ..:1hug:

bizimkide olmasin sart degil zaten gelenler belli :))))))))))))

anam bende korktum hareket etmiyo die doktora gittim kuzumu merak ettim ya adam güldü bana ne hareketiş minicik odaha zarf kadar dedi nebiliyim dedim hihi

benzetecek başka bişii bulamamışmı kıs doktorunkaydirigubbakcemile3 ne zarfı sorsaydın, fatura zarfı kadarmı, a4 zarf kadarmı diyee:roflol:

kızlar siz hamiş olduğunuzu herkeze söylediniz mii
ayy bende daha işyerine söylemedim ve nasıl söylicem bilmiyorum daha diğeri ufak yaa uff onlara ne tabide genede nasıl söylenirki bu offf offff

elaaaaaaaaaa zuzu siz neden bahsediyorsunuz kiz hosunuza gidiyor yineeeeeeeeeee :)))))))))) bize de anlatinda bizimde hosumuza gitsin

kaydirigubbakcemile3 he hemde nası kaydirigubbakcemile3titredim haa:roflol: :roflol:delü laelaelaelaelae

uyyhhhhh tirledimm haaaaa:roflol::roflol::roflol:
çatlıcam şimdik gülmektennnsırnaşık şeysırnaşık şey

telam canlar nabersiniz

hayırdır cnm diline ne olduu:uhm: peltekleşmişsinn:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…