kiimm kim kaldırmıışşş döferimm..kaydirigubbakcemile sen de koysanaa:jeyyar:
jasminn kıss ben baktımda göremedim kim kaldırmış de bakim, fururum valla adamı, yok öle benim topimdeennn :))) resim kaldırmakk :))))))))))))))))
Şimdi işyerindeyim en kısa sürede çekip koyarım inşallah canikomm hani seninkini de görmedim henüz çarpı şeklinde yada seninki:dance:
Şimdi işyerindeyim en kısa sürede çekip koyarım inşallah canikomm hani seninkini de görmedim henüz çarpı şeklinde yada seninki:dance:
yok kıss zuzumun zekzuu göbüşü ordaa duruyoo, sende açılmamıştır bidaa denee...
benden bide tavsiye sana, zuzunun diğer bölgelerede bak:roflol::roflol::roflol:
hehehehe bende ugrasmistim hatirliyormusun bir ara :))))))))) olmadi pes ettim sinir olmustum .
olmuyorsa bosver canim ya sinirini bozma :1hug:
:))))))))))))))))) vay vay helal sana kiz sen battal gazinin torunumusun vurup kiriyorsun helal sana a.s.:asigim:
:roflol: :roflol: :roflol: çatlakk yaa ne güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:
hazırlarken böle sinir olmadım yaaasenağlamaakşam eşimden yardım alıım bariii...:asigim:
hazırlarken böle sinir olmadım yaaasenağlamaakşam eşimden yardım alıım bariii...:asigim:
:jeyyar::jeyyar: hoşunamı gettii:jeyyar:
anam bende korktum hareket etmiyo die doktora gittim kuzumu merak ettim ya adam güldü bana ne hareketiş minicik odaha zarf kadar dedi nebiliyim dedim hihi
kaydirigubbakcemile3 he hemde nası kaydirigubbakcemile3titredim haa:roflol: :roflol:delü laelaelaelaelae
telam canlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?