2009 Ekim Anneleri

kızlar siz hamiş olduğunuzu herkeze söylediniz mii
ayy bende daha işyerine söylemedim ve nasıl söylicem bilmiyorum daha diğeri ufak yaa uff onlara ne tabide genede nasıl söylenirki bu offf offff

:))))))))))) görünen köy klavuz istermi canim mutlaka ogrenecek herkes anne olmaktan daha guzel birsey varmidir dunya ya bir mucize gelecek ALLAH in izni ile , digeri kucuk olsa degisen birsey yok bebek senindir bakacak yine sensin baskasini ilgilendirmez , ben hamileyim de hepsi bu kadar ...

elaaaaaaaaaa zuzu siz neden bahsediyorsunuz kiz hosunuza gidiyor yineeeeeeeeeee :)))))))))) bize de anlatinda bizimde hosumuza gitsin

okumuyonmu kıs yazdıklarımızıı delüü, anlatılmaz yaşanır buuu:roflol::roflol:

kızlar siz hamiş olduğunuzu herkeze söylediniz mii
ayy bende daha işyerine söylemedim ve nasıl söylicem bilmiyorum daha diğeri ufak yaa uff onlara ne tabide genede nasıl söylenirki bu offf offff

cnm bizimkini sağır sultan bile duydukaydirigubbakcemile2
bence söle sana ona göre davranırlaryerimseniben

zarf kadar agırmış kızım daha 21grmmış mektup zarfı hihi boyuda 9cmmiş

haaa bende boyu zarf kadar sandıydımmkaydirigubbakcemile3

:sm_cool:
okumuyonmu kıs yazdıklarımızıı delüü, anlatılmaz yaşanır buuu:roflol::roflol:

:))))))))))))))))) bazi yazilari atliyorum sanirim :)))))) anlatmadan mi yasiyorsunuz siz zuzuyla hehehe tatlim sen neyi yasiyorsun merak ettim :))))))))))) baskasi dese neysede sen hehehe ah ah canim benim ya ates mi basti yine seni :roflol:

onlar anlayana kadar ben 6 aylık olurum kesinn delikafadulden eski kiloma daha dönmediğimden anlamaz bunlarr walla bide hepten çıkacam dicem şok edecem walla :1shok:

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)

Bakar mısınız yukarıya kesinlikle bizler gibi bir topic yok yaa maşallah bizeeee kaydirigubbakcemile3

musyas sen ne kadarlık boyu 10 cm yaa benim bebek 14+4 ken 90 gr ağırlığı 7,5 cm boyu vardı süt içmiyorum acaba ondan mı

gel buraya sexü sempazem korkma bisi yapmciam ne güzel seysin sen öyle :jeyyar:

:))))))))))))))) kiz bu esinin laflari sanirim :))))))))))))) sana oylemi diyor hehehehe

ayy iyice sapittilar kiz hormonlar ters calismaya basladi sizde , fatossssssss esin duymasin kiz adam sok gecirir benim hanim ters gidiyor diye , sonra arayisa cikar bunu kaybettik rast gele yeniye diye dikkat et :roflol::sm_cool:

ben adamu cizerum Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…