onlar anlayana kadar ben 6 aylık olurum kesinn delikafadulden eski kiloma daha dönmediğimden anlamaz bunlarr walla bide hepten çıkacam dicem şok edecem walla :1shok:
:sm_cool:
:))))))))))))))))) bazi yazilari atliyorum sanirim :)))))) anlatmadan mi yasiyorsunuz siz zuzuyla hehehe tatlim sen neyi yasiyorsun merak ettim :))))))))))) baskasi dese neysede sen hehehe ah ah canim benim ya ates mi basti yine seni :roflol:
gel buraya sexü sempazem korkma bisi yapmciam ne güzel seysin sen öyle :jeyyar:
:roflol: :roflol:
Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Bakar mısınız yukarıya kesinlikle bizler gibi bir topic yok yaa maşallah bizeeee kaydirigubbakcemile3
pançii baş popo arası 7,5tur..bacaklar dahil 13 filan eder o
bana patron "bundan baska da yapmayın artık" dedii :)))))))) "tamam" dedim :)))))))
hade hade ilkayyy yeme bizi sen gizli sapıklardansın hahahaha
bana patron "bundan baska da yapmayın artık" dedii :)))))))) "tamam" dedim :)))))))
ayy eder dimi baş popo dedi doktor zaten birden üzüldüm
elalim :jeyyar:
kıslar yaaa bence cok sapık var bu topic de ama belli etmiyor:))))) bi de bişey soracam sapıklıkla cok alakasız ama ben süt içemiyorum artık ama içmem gerek acaba hani su nesquik mısır gevrekleri falan var ya onlarla beraber karıstırıp yesem de işe yararmı bilgisi olan var mı?
bize de baş popo 13+0 ken 7 cm dedi canım..sonra dediki bacakları eklersek 12 cm filan bebik dedi...
kıslar yaaa bence cok sapık var bu topic de ama belli etmiyor:))))) bi de bişey soracam sapıklıkla cok alakasız ama ben süt içemiyorum artık ama içmem gerek acaba hani su nesquik mısır gevrekleri falan var ya onlarla beraber karıstırıp yesem de işe yararmı bilgisi olan var mı?
hehehehe :))))))))))) kiz siz isi bilmiyorsunuz gizem yaratmak daha tahrik edicidir :))) ulu orta olunca zevk vermez :)) cazibe lazim biraz iste ben bunu yapiyorum :roflolroflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?