bencede dimi daha ne olsun. Allah tan benim kocam huysuz değil öle halimi de görüyo.Normalde bizimkide öle çeşit sever ama bebiş için oda benle katlanıyo napalım çok bekledik biz bu bebeği sıkıyoz dişimizi o yüzden...:CüvCüv:
Eşimi gectim ben severim cesitt cesitt olsun..vallaha oyle dişimizi birlikte sıkıcaz artık mecbur
yiyebiliyosun ne güzel ben şu sıra ne yapabiliyom nede yiyebiliyom canım.Cinsiyetini daha öğrenmedim cuma gidicez test için çağırmıştı bakalım göstercekmi bizimki hiç bilmiyorum.Burdakilerin çoğu nerdeyse 3 lü teste geçicek ben daha 2 liyi anca yaptırcam.
Kalemiti, aybike ve süpriz mucize hepimiz yakın günlerdeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum şu an ama mecburum çünkü benim adam her akşam ayrı yemek ister. Feci bir durum yani! Mesela biraz sonra yemek yapıcam. Çok yemek yiyemediğimden sadece 2 kg aldım. İlk başta vermiştim çünkü.
Halsizlikten de üşeniyorum gerçi yemek yapmaya elim kolum zor kalkıyor. Uyuklama modunu geçemedim henüz
Ben mercimek çorbası ve etli dolma yapıcam yanına da çoban salata yapıcam bu akşam.
Strawberry menümüz aynıymış bende aynı yemekleri yaptım ben 2 gündür yapmaya başladım yemek bulantılarım azıcık azaldıı ...:CüvCüv:
yemek işini hallettim geldimm...istifa ediom bu yemek yapma işindennnn.....hergünde yapılmazki ama ne yapacağımı şaşırıoommm
walla bende üzgünüm ama cinsiyet öğrenemediğimden değil şu bulantılardan bian önce kurtulmak için.senağlama
2 gündür başlamışsın yapmaya ama hızlı başlamışsın delikafadulden
yiyebiliyosun ne güzel ben şu sıra ne yapabiliyom nede yiyebiliyom canım.Cinsiyetini daha öğrenmedim cuma gidicez test için çağırmıştı bakalım göstercekmi bizimki hiç bilmiyorum.Burdakilerin çoğu nerdeyse 3 lü teste geçicek ben daha 2 liyi anca yaptırcam.
yokk canımmm nerde cinsiyetini ogrenemedim catlıcam zaten :)))) benim daha 2 li testime varr yaa ben cok uzuluyorum cok gerideyizz herkess 3 luye gitcek biz daha 2 li olmadık
Strawberry menümüz aynıymış bende aynı yemekleri yaptım ben 2 gündür yapmaya başladım yemek bulantılarım azıcık azaldıı ...:CüvCüv:
napayım midemiz şölee güzell yemek görsünn dedimmmmmm :)))))))) Hazır yiyebiliyokennnnn :))))
benimde sat a göre geri gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?