2009 Ekim Anneleri

Eşimi gectim ben severim cesitt cesitt olsun..vallaha oyle dişimizi birlikte sıkıcaz artık mecbur

Eşimi gectim ben severim cesitt cesitt olsun..vallaha oyle dişimizi birlikte sıkıcaz artık mecbur

yiyebiliyosun ne güzel ben şu sıra ne yapabiliyom nede yiyebiliyom canım.Cinsiyetini daha öğrenmedim cuma gidicez test için çağırmıştı bakalım göstercekmi bizimki hiç bilmiyorum.Burdakilerin çoğu nerdeyse 3 lü teste geçicek ben daha 2 liyi anca yaptırcam.

yokk canımmm nerde cinsiyetini ogrenemedim catlıcam zaten :)))) benim daha 2 li testime varr yaa ben cok uzuluyorum cok gerideyizz herkess 3 luye gitcek biz daha 2 li olmadık

yok canım zorluyorum kendimide yiyorum hiç bişi istemiyor canım meyva olsa yeter bana
test konusunda aynıı senin gibi bekliyorum (( bende canımm ...cinsiyetini bana soylemez herhalde bende cuma gidcem

Strawberry menümüz aynıymış bende aynı yemekleri yaptım ben 2 gündür yapmaya başladım yemek bulantılarım azıcık azaldıı ...:CüvCüv:

yemek işini hallettim geldimm...istifa ediom bu yemek yapma işindennnn.....hergünde yapılmazki ama ne yapacağımı şaşırıoommm

benim dr.20,haftadan önce sölemem cinsiyetini dediiiiiönceden merak etmiodum ama şuan çok merak ediom....

yemek işini hallettim geldimm...istifa ediom bu yemek yapma işindennnn.....hergünde yapılmazki ama ne yapacağımı şaşırıoommm

bendee istifa ediyorum topluca edelim hatta kaydirigubbakcemile2 :)))))))

walla bende üzgünüm ama cinsiyet öğrenemediğimden değil şu bulantılardan bian önce kurtulmak için.senağlama

gecer inş. bir an oncee :teselli:

yokk canımmm nerde cinsiyetini ogrenemedim catlıcam zaten :)))) benim daha 2 li testime varr yaa ben cok uzuluyorum cok gerideyizz herkess 3 luye gitcek biz daha 2 li olmadık

Ayy kıslar valla aynı herkes 3lülere geçti biz daha 2liye geçemedik benim 2lim 17 nisan ama bu cuma doktor çağırdı kontrole. Belki söyler 12+1 olucam cuma. O söylemezse 2li
test uzmanı başka bir dr. inşallah o söyler:Saruboceq:

Strawberry menümüz aynıymış bende aynı yemekleri yaptım ben 2 gündür yapmaya başladım yemek bulantılarım azıcık azaldıı ...:CüvCüv:

Zeytüncüm zate yakın bizim 4ümüzün tarihleri aynı hep bakıyorum yazdığımız şeyler aynı
Menümüz de aynı:) Kafalarda mı aynı çalışıyor acaba bu zamanlarda? sırnaşık şey

napayım midemiz şölee güzell yemek görsünn dedimmmmmm :)))))))) Hazır yiyebiliyokennnnn :))))

merhaba kizlar, bende yemek yapacam yesil fasulye canim çekiyodu kaç gundur. Benim esim hiç yemek aramaz ne bulursa yer yemek yapmasam dahi kendi dolapta ne varsa bakar sunu sunu yapalimda yiyelim der. Allah razi olsun genel anlamda cok mütevazi bir insan.

Ben Sat'a gore 13 + 4 ama ultrasona gore ben bugun 12 + 3 oluyorum. Genelde herkesinki 1 hafta önden gider benimki geride ama doktor normal dedi hem ben tickeri degistirsem hangi sata gore ayarlicamida bilmiyorumki.

kocalarımız bize ne kadar anlayış gosteriyorsa Rabbimde onlara sıkıntı gostermesin bu dunyada da diger dunyada da
Ben bişiler yapmaya gidiyorum kızlar ac kalıcaz yoksam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…