seninki ultrasona gore nasil? birde bazen ultrasona uymasada baska bir zaman ultrasonla bir ayarda gidebilirmis. O yuzden degistirmekde istemedim aslinda.
Benim de sata göre 3 gün geride ama bence ileride çünkü ilişki tarihimi biliyorum. Bebiş bana göre biraz iri gibi. Ben de 4.250 doğmuşum eşim 4.5 Allah sonumu hayır etsin:)))
Benim de sata göre 3 gün geride ama bence ileride çünkü ilişki tarihimi biliyorum. Bebiş bana göre biraz iri gibi. Ben de 4.250 doğmuşum eşim 4.5 Allah sonumu hayır etsin:)))
slm canlarım nbr keyifler nasıl
bende iyiyim cnm cetvelimi nereye eklicem bilemedim yanlışta olmuş yavSLm hosgeldin canim, biz iyiyiz seni sormali
bende iyiyim cnm cetvelimi nereye eklicem bilemedim yanlışta olmuş yav
ama canım sperm içerde uzun süre canlı kalabiliyomuş yani ilişkiye girdiğin gece olmamış olabilir bence sperm daha sonra döllenmiş olabilir.
Bu dogumdaki kilo birazda dogumun kacinci haftada gerceklestigiyle bagli sanirim. 40ci haftada dogan bebeklerin cogu 4 kiloya yakin doguyor ama 40ci haftayi doldurmayanlarin kilosu daha dusuk oluyor.
İnşallah 40.haftaya kalmam ayyy çoğumuz doğurmuş olucaz ve ben kimseden hbr alamıcam burda meraktan çok geçmez ben de doğururum zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?