hepsi olur elacım kafanı kurcalayarak bebiişini strese sokma bundan güzel bir telaş varmı dünyada onlar bizim canımız :1hug:
elacım düüşünme bunları şimdiden daha erken tatlım şimdiki hedefimiz bebeklerimizn cinsiyetleri ve ilk hareketlerini hissetmek:) ondan sonra başlarız biişiler almaya dolaşıp araştırma yapmaya havalarda düzelio bol bol vaktimiz olacak daha kafanı şişirme şimdiden
benim yataga baktınmı tekrar link verdim ama sen gitmiştin sanırım MDF Büyüyen Karyola Krem-Turuncu Lake Boyalı BEBEK ODASI,bebek odası mobilyaları,Bebek odası,bebekmobilyaları,bebek odası,bebek mobilyaları,bebek uyku seti,bebekodası
slm kıslaar ben geldim..nasılsınız baklım?
hosgeldin selduscum sen nasilsin??
kızlar bugün herkesin işleri kesat heralde herkez burda tüm çalışanlar iş yok yazışmaya devam:roflol:
hoşbulduk canım ..idare eder ugrasıyorum işte evde cok iş var yapmam lazım ama yapasım gelmiyor bi türlü..canım sıkkın oyüzden(((
zorlama kendini selduscum canin isteyince yaparsin o zaman..
arkadaslar ben 3 tane sezeryan dogum yaptim hic tavsiye etmiyorum.mecbur degilseniz.adi ustunde normal dogum anneligin her anini yasamak baskadir.cok ozenirim normal dogum yapanlara.dogumdan sonra hic bir sey kalmiyor agri sanci diyorlarya sasiriyorum.doktorum beni biraz cesaretlendirse simdikini bebegimi bile normal isterim ama artik benden gecti buda mecburi sezeryan olacak.insallah saglikli olalimda ne yapalim kader.senağlama
ay ne güzel evdesin benim daha 45 dk. var çıkmamabenneyaptımki
canim kac kiloydunki??
Arkadaşlar ben eşya konusunda herşeyi sıfır almayı düşünmüyorum, yani ne kadar kullanacakki yazık günah o kadar paraya... Mesela ilk altı ay benim odamda yatırırım diyorum, hani şu bambu beşikler varya onlardan var arkadaşlarda onlardan alıcam oda konusunda da büyüyüen beşiklerden almayı düşünüyorum bir de dolap ve şifonyer zaten odamız da çok büyük değil ben evde de fazla eşyayı sevmem zaten bakalım hayırlısı inşallah
55 tim 50 oldum
haklisin canim ama rahat edebilecekmi o bambu besikte peki??nasil bisey bilmiyorum...
Arkadaşlar ben eşya konusunda herşeyi sıfır almayı düşünmüyorum, yani ne kadar kullanacakki yazık günah o kadar paraya... Mesela ilk altı ay benim odamda yatırırım diyorum, hani şu bambu beşikler varya onlardan var arkadaşlarda onlardan alıcam oda konusunda da büyüyüen beşiklerden almayı düşünüyorum bir de dolap ve şifonyer zaten odamız da çok büyük değil ben evde de fazla eşyayı sevmem zaten bakalım hayırlısı inşallah
hmmm boyun cok uzun degilse normal ama uzunsan cok vermissin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?