2009 Ekim Anneleri

hepsi olur elacım kafanı kurcalayarak bebiişini strese sokma bundan güzel bir telaş varmı dünyada onlar bizim canımız :1hug:

haklısın cnm şimdiden kafamda oturtmaya çalışıyorum bazı şeyleri hemen almayacağım...
zaten ben odayı yaptırıcam marangozu, güzel oda takımlarını toplayıp en son elemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artıkyerimseniben

gördüm cnm sağol sabah geçmişi okudum aldım linkiniyerimseniben beşik bu tarz güzel bende yatak olsun diyorum ilerde güzel gözüktü gözümeyerimseniben
yok kız fkafamı şişirmiyorum aceleye gelmesin diye ufaktan ufaktan düşünüyomkaydirigubbakcemile3

canım 4. yümü doğuracaksın şimdi maşallah. kıskandım valla. kaç yaşındasın çoçuklar kaç yaşlarında. ay nasıl baş edeceksin hepsiyle. ben iki taneden fazla sezeryen yapmıyorlar dye biliyodum.

Arkadaşlar ben eşya konusunda herşeyi sıfır almayı düşünmüyorum, yani ne kadar kullanacakki yazık günah o kadar paraya... Mesela ilk altı ay benim odamda yatırırım diyorum, hani şu bambu beşikler varya onlardan var arkadaşlarda onlardan alıcam oda konusunda da büyüyüen beşiklerden almayı düşünüyorum bir de dolap ve şifonyer zaten odamız da çok büyük değil ben evde de fazla eşyayı sevmem zaten bakalım hayırlısı inşallah

haklisin canim ama rahat edebilecekmi o bambu besikte peki??nasil bisey bilmiyorum...

dordumcu dogum ama 3 bebegim olacak insallah.ilk bebegimi kaybettim.29 yasindayim.ben gurbetteyim cocuklarim olmasa nasil vaktim gecer seviyorum cocuklari.

cnmm bende aynen böle düşünüyorum, bambu beşiğin resmi falan varmı? yada netten benzeyen modeller çok kararsızım o konuda:bbo:
benimde bebek odası yapacağım oda minicik ancak senin dediklerinden alabilecem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…