2009 Ekim Anneleri

jasmincim bunun acaba çıplak gövdesi nasılki beşiğin?

Derler ya bebeğin yediği helal giydiği haramdır diye, doğduktan sonra sadece 6 ay içinde o kadar büyüyüorlarki kuzenim yeni doğum yaptı diyorki sadece 1 kere giydirdiğim 1 kere daha giydiremediğim o kadar çok eşya varki acıyorum...tabii çok heves ediyorum ama daha küçük kalemlerde alışverişe yoğunlaşacağım sanırım kaydirigubbakcemile2

benim bebek odam bile yok evim 2+1 birde kalktım oturma odasını ayrı salonu ayrı yaptım şimdi oturma odasında koltuk takımı var çalışma masası var köşeye bir yere park yatak koyup çalışma masam büyük çekmecelerinide elbise dolabı yapıcam .3 sene bir yatsın opark yatakta sonra mobilya eskiyince genç odası takımı alırım diye düşündüm

kizlar normal ve epidural anestezili dusunmedinizmi hic cok rahat...neden o kadar aci cekesiniz agrisiz dogurmak varken....

kıslar ben de bambu beşik düsünüyrum..daha sonra alacam karyola ..hem katlanıp he yere tasınabiliyorlar da.ama herkes bebek hareketlenince düşme riski cok diyorlar ben de o yüzden kararsız kaldım şimdi..

benim besigim var daha. Ayni o bambu besikler gibi ama demirden yapilmis. Onlarin etrafina sünger baglandi. Ve sonra üstüne besiginin örtüsüde var tabiki. Ben onu kullanacağım.

Icindede pamuk yatak diktirmistik. Cok sik oluyor ve 5 aya kadar kullandim odamizda.
Gündüzleri salona aliyordum orda uyuyordu.

dordumcu dogum ama 3 bebegim olacak insallah.ilk bebegimi kaybettim.29 yasindayim.ben gurbetteyim cocuklarim olmasa nasil vaktim gecer seviyorum cocuklari.

çok ta gençmiş yaşın canım ya ne kadar güzel. bebeğin için çok üzüldüm. allah yanındakilere uzun ömürler versin inşallah canım.

ama satın alacaksanız bence 200 tl daha verip uzun süre kullanabilecegi bieş alın kıslar siz bilirsniz ama bence bunlar kullanışlı degil ok şirin ama geçici 500 tl verip yıllarca kulancagı bişey almak daha mantıklı bence bu bambular ne kadar 250 tl den aşagı degil benim bildigim en fazla 6 ay 1 sene kullanacak sonra çöp

haklisin canim ilk aylarda cok fazla giysi almamak lazim ayni boyda...

kıslar ben de bambu beşik düsünüyrum..daha sonra alacam karyola ..hem katlanıp he yere tasınabiliyorlar da.ama herkes bebek hareketlenince düşme riski cok diyorlar ben de o yüzden kararsız kaldım şimdi..

bebek hareketlenmeye baslayinca, yani dönmeye baslayinca o besikler olmaz. Ama 5 ay kullanabilirsin

İşte ben de o yüzden diyorum ya hayatım çoğu şeyi satın almayı düşünmüyorum diye yani hiç yoksa ikinci el düşünüyorum

kizlar normal ve epidural anestezili dusunmedinizmi hic cok rahat...neden o kadar aci cekesiniz agrisiz dogurmak varken....

ben epidural düşünüyorum. Ilik normaldi zaten. Ama bunu epidural normal olsun istiyorum. Doktorumuda sordum normal yaptırdığım doğumları epidural yapıyorum ben zaten dedi. Tecrübeliymiş en azından bu konuda rahatladım.

evet jasmincim sen para vermicen için bambu mantıklı ben satın alacak arkadaşlara dedim ben büyüyen karyola alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…