sen horul horul uyurken ben isbasi yapmistim amananiknanikkacta basliyorsun bakim???ben 5 te kalkip 6 da basliyorum....[/QUO
çok erken iş başı yapıyomuşsun ya canım benim. ben 8 de iş başı.hamilelikte zor oluyodur okadar erken kalmak ama napalım bebişler için çalışıyoruz mirmirmirmir
aa galiba bir ben sezeryan düşünüyorum herkes normal diyor gamyoncuiremsu
bebeginiz icin bambu beşikler, uyku setleri, abajurlar, bambu besikler, bebek odası için, bambu beşik, cradle, bassinet.
bak mehaycım bunun gibi gerçi bunlar çok süslü bu kadar süslü istemem de fikir olarak yanikaydirigubbakcemile3
sen horul horul uyurken ben isbasi yapmistim amananiknanikkacta basliyorsun bakim???ben 5 te kalkip 6 da basliyorum....[/QUO
çok erken iş başı yapıyomuşsun ya canım benim. ben 8 de iş başı.hamilelikte zor oluyodur okadar erken kalmak ama napalım bebişler için çalışıyoruz mirmirmirmir
sorma canim cok zor oluyor sabahlari midem felakaet oluyor surekli isyerinde istifar ediyorum sabah sabah bisey yemesemde...:çok üzgünüm:
dordumcu dogum ama 3 bebegim olacak insallah.ilk bebegimi kaybettim.29 yasindayim.ben gurbetteyim cocuklarim olmasa nasil vaktim gecer seviyorum cocuklari.
jasmincim bunun acaba çıplak gövdesi nasılki beşiğin?
Derler ya bebeğin yediği helal giydiği haramdır diye, doğduktan sonra sadece 6 ay içinde o kadar büyüyüorlarki kuzenim yeni doğum yaptı diyorki sadece 1 kere giydirdiğim 1 kere daha giydiremediğim o kadar çok eşya varki acıyorum...tabii çok heves ediyorum ama daha küçük kalemlerde alışverişe yoğunlaşacağım sanırım kaydirigubbakcemile2
kıslar ben de bambu beşik düsünüyrum..daha sonra alacam karyola ..hem katlanıp he yere tasınabiliyorlar da.ama herkes bebek hareketlenince düşme riski cok diyorlar ben de o yüzden kararsız kaldım şimdi..
ama satın alacaksanız bence 200 tl daha verip uzun süre kullanabilecegi bieş alın kıslar siz bilirsniz ama bence bunlar kullanışlı degil ok şirin ama geçici 500 tl verip yıllarca kulancagı bişey almak daha mantıklı bence bu bambular ne kadar 250 tl den aşagı degil benim bildigim en fazla 6 ay 1 sene kullanacak sonra çöp
kizlar normal ve epidural anestezili dusunmedinizmi hic cok rahat...neden o kadar aci cekesiniz agrisiz dogurmak varken....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?